Her şeyi ortaya döksem mi ?

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Herkese iyi akşamlar öncelikle.Annemin amcasının gelini olan bir şahsiyet var düşman başına bu şahsiyetin kız kardeşi de benim amcamın kızıyla arkadaş görüşüyorlar.Bundan yıllar önce bu kişilikle konuşurduk evimize gelirdi yaşça büyük benden çoluğu çocuğu var.

Bir gün bu ve kız kardeşi amcamın kızına gelmişlerdi bende o ortamdaydım ve ortak tanıdığımız birinin dedikodusunu yapmıştı o akşam sonra o kişiyle çok kötü kavga etmişler ve bu gidip annemin amcasına benim orda olduğumu ve herkese benim söylediğimi söylemiş.Dedikodusunu yaptığı kişiyle aynı iş yerinde çalışıyorlar ve iş yerindeki herkesi birbirine katmış büyük olay yani neyse bu konu olalı 1 yılı aşmış ama ben bir kaç ay önce öğrendim annem bana söylememiş.

Aradan zaman geçti bu şahsiyet annemi instagramdan bir ekliyo yorumlar yapıyo güzel ablam canımsın vs sonra bir bakıyoruz engellemiş arada hiçbir şey yokken.Neyse dün akşam düğündeydik amcamın kızıyla yan yana oturuyoruz o arada da kızı hastalanmış onu konuşuyoduk bu şahsiyette karşımıza geçip iğrenç bir bakış atıp ağzını yamulttu ben karşılık vermedim şaşırdık hatta.Bu akşam amcamın kızı arkadaşına gitti orada da bahsettiğim kız kardeş varmış.Amcamın kızına x diyelim ablam da gelcekti hatta xi seviyorum ama dün akşam asabihatunla birlikte bana güldüler ben xin bir şey diceğini sanmam ama asabihatun demiştir kesin pislik demiş amcamın kızına benim için şok oldum.
Şimdi asıl konu şu zamanında dedikodu çıkardığı kişi hakkında konuşmaları duran eski telefon ve o kişi uyurken ellerini çekip tırnaklarına bak ne kadar pis diye yazdığı mesajlar duruyor ben sadece ortalık karışmasın diye daha önce kavga etmek istemedim annemin amca yengesini severim.Bu konuyu da benim üstüme attığı ve dün akşam bu şekilde yapıp arkamdan pislik dediği için çok sinirlendim sizce ona okkalı bir mesaj atıp herşeyi ortaya dökmelimiyim yoksa o fotoğrafın elimde olduğunu söyleyip tehdit mi etmeliyim ?

yoruldum okurken. neleri kafaya takıyorsunuz ya görüşmeyin olsun bitsin.
kitap okuyun, çalışın, kendinizi geliştirin, yabancı dil öğrenin.
yok annemin amcasıgilinin gelinin kardeşi umrumda olmaz .
Zaten görüşüp muhatap olmuyorum ama karşıdan hakaretler gelmeye devam ediyor ve her yerde adımı dedikoducuya çıkarmış bu yüzden buraya sordum

Gerçekten tek derdiniz bu olsun. Anlamak için tekrar tekrar okudum. Hiçbir şey yapmayın yok sayın görüşmeyin, konuşmayın olsun bitsin. Onun istediği de muhtemelen üstüne gelmeniz zaten vermeyin istediğini. Etrafınızdaki insanlar sizi tanımıyor başkasının lafına göre hükme varıyorsa kendileri kaybeder, hiç muhatap olmayın

Zaten görüşüp muhatap olmuyorum ama karşıdan hakaretler gelmeye devam ediyor ve her yerde adımı dedikoducuya çıkarmış bu yüzden buraya sordum
çıkarsın sizi bilen biliyor zaten
olmadı bir mesaj atın bir daha benimle ilgili konuşmanı istemiyorum kendine iyi bak hoşça kal diye olsun bitsin

Aman Allahım nasıl dertler varLütfen önce bir sakinleşin. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü hiç ama hiç önemsemeyin. Özellikle böyle konularda ve bu tip insanlar söz konusu olduğunda. Yaşınız kaç bilmiyorum ama belkide zamanla anlayabileceğiniz bir gereksiz gerginlik bu. Kendinizi yıpratmayın kimseye birşey göndermeyin ve hayatı yaşayın. Sadece yaşayın. Kaostan hızlıca kaçarak uzaklaşın...

Onun seviyesine düşmeye gerek var mı ?

Sizinle ne derdi varmış ki herkese sizi kötülüyor.
Evet sizin hakkınızda söylenenleri umursamamak lazım ama aylar geçmiş ve hala devam ediyor. Bence durdurulması lazım.

Ben olsam okkali bir cevap verir haddini bildirirdim .. sizi üstüne sicratmak istiyor büyük ihtimalle bu kadar ugrastigina göre .. sizde sicrayinda bi görsün ..

İşe bak annenin amcasının gelini. Başka işi gücü kalmamış mı seninle uğraşıyor?
Tehdit et bence. Ayağını denk almazsa ortaya dökersin o zaman.

dedikoduyu siz mi yaptınız peki? nedense yaparmışsınız gibi geldi konuyu okuyunca. hem amcanızın kızı da az değilmiş neden sinirleneceğinizi bile bile söylüyo. ailede çok gariplik var herkes arkadan konuşuyor.

Dedikoduyu yapsaydım eğer yaptım diye söylerdim ama konudan haberim bile yoktu duyunca şok oldum hepimiz dedikodu yapıyoruz yeri geldiğinde ama kimsenin zaaflarına kişisel bakımına ar namusuna dil uzatmam çok şükür

O attığı mesajlar neden sizde? Yani size böyle bir mesaj atınca orda tepki yapıp yaptığının yanlış olduğunu söylediniz mi? Tepkiniz ne oldu? Eğer o zaman bir tepki vermediyseniz yapılan dedikoduda sizin de bir parçanız var oluyor. Biri benim hakkımda dedikodu yapsa ve o kişi gelip eğer ağzının payını vermeyip söylese benim gözümde onun da farkı kalmaz. Beni seven biri arkamdan konuşulan bir konu hakkında sessiz kalmamalı. İyilik arkadan konuşulanı söylemek değil haksızlık karşısında susmamaktır. Şu meşhur sözü de çok severim “Bana arkamdan konuşulan lafı anlatma, onlar senin yanında nasıl rahatça konuştu onu anlat.” Eğer tepki verdiyseniz sadece uyarı mahiyetinde bu işlerle uğraşmak istemediğinizi söyleyin. Siz ortaya dökseniz bile karşınızda büyük kavga çıkaracak bir kapasite mevcut

O mesajlar bende değil kuzenimde ve o yazdığı söylediği pis dedikodularında ağzının payı verildi anlayacağınız dedikoduya ortak olmadık

Bu insanları boşverseniz ne olur? Hatta ruhunuz dinlenir, pozitif enerjiyle dolarsiniz

Diyin ki ben kimseye bişey söylemedim sende bu tür durumlara düşmek istemiyorsan milletin dedikodusunu yapmazsın bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…