Her şeyi tüm samimiyetimle anlatıp, gerçekten danışmak istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorsunuz ki önceki erkek arkadaşımdan iki ay önce ayrıldım (çok zorluklarla , dediğinizde haklı olarak ) daha sonra çocukken tanıdığım arada sırada dertleştim biriyle sevgili olduk bu çocuk sürekli beni arayan sürekli Soran merak eden birisi, bana Aralık ayında aileler tanışsın dedi ancak benim 134.000 TL borcum var , Bu borçu da önceki erkek arkadaşıma çok fazla para harcayarak yaptım bazen de aileme bir şeyler alarak. O kadar pişmanım ki, evimiz çok eski , kapıları lambaları duvarları banyoları, bunları ona söyleyemiyorum. Annemde Hazirana kadar bekleyelim. Diyor hem biz kendimizi toparlarız diyor. Bu çocuk ile İstanbul’da görüşüyoruz. Bi evde kalıyoruz iki kez ilişkiye girdik . Ben ilk defa deniyorum . Annesi sürekli annemin telefonunu istiyor . Bende durumları anlattım benim borç durumumu , sizce nasıl bi yol izlemeliyim ? Gerçekten seviyorum onu :KK43: birde böyle şeyler yaşandığı için ister istemez daha çok seviyorum
Kendini neden bu kadar beğenilmez olarak görüyorsun ki? Borçlar ödenir, eskiler unutulur, yeni bir sayfa açar bundan sonraki hayatına daha sağlam adımlar atarsın. Kimse senden üstün yada değerli değildir. Yanlış da yapma artık yetişkinsin.

Şu an banka ile konuşsam bütün borçlarımı tek kredide birleştirsem olur mu avaba
Olabilir ama tuzlu olur..
Misal işsizlik sigortası veya kritik hastalık sigortası secebilirsin ek olarak.
140.000 istesen,hayat sigortalı olsa..
Bunlar ki faiz oranı olarak 2.60 ve 2.80 civarlarında gezinir.
Hemen hesaplayalım.
Eline 136.600 civarı geçer. 2.70den sigorta pirimin 2615
Aylık ödemen gereken 14370
140.000'in 12 aylık karşılığı ise 172.450.
Kusurat hatası olabilir ama mantığı bu.
İşine geliyorsa ; ihtiyaç kredisine başvur

Burda bi arkadaşımda öyle diyor gerçekten hizlı bi başlangıç oldu bir senedir tanıyoruz arkadaşça da
Neyini tanıyorsunuz,hangi yemegi sever,çayı kaç şeker atıyor diyecek kadar tanıyor olmalısınız.
Kusura bakmayın tanımıyorsunuz tanımaya çalışıyorsunuz.
Sırf rahat gezelim öpüşelim koklaşalım diye evleniyorsanız amacınız kadar evliliğinin olur
Aileler tanışmalı en azından onlar daha geniş açıdan bakar bu evlilik arefesine

Borcunuzu ödemeden girişmeyin evlilik işine. Onun için daha çok maddiyata ihtiyacınız olacak, daha çok borca sürüklenirseniz borç batağından çıkamazsınız.

Daha 2 ay olmuş ne bu acele bekleyin hazirana kadar hem birbirinizi daha iyi tanırsınız. Ayrıca evinizin durumu kötü diye anlatmışsınız, ailece maddi durumunuz pek iyi değil herhalde. Nasıl 134,000.00 TL'lilk harcamalar yaptınız bu durumda şaşırdım doğrusu. Kim ödeyecek bu borcu, eski sevgilinize harcama yaparak yaptığınız borcu evlenip eşinize ödetmeyi düşünmezsiniz diye umuyorum.
O kadar pasta hankı paraynan alındı ????

kesinlikle ilişkiye hazır değilsin. Yanlışı yanlışla kapatıyorsun. Anneni de alet etme. emin olmadığın insanla zırt pırt anne tanıştırılmaz. Herkesi hayatından çıkarıp borçlarını öde okeytooo zaten sonu da buraya varacak.

Bekler biliyorum. Hayatımda hiç böyle birini görmedim . Yani ilk kez benim gibi bi manyak ile evlenmek isteyen birini 😔😔
Hadi inşallah olur bu iş. Seni seven evinin eskiliğine falan bakmaz . Zaten memur kadınsın gelirin var daha ne? O kadar borcu neden yaptın o tuhaf adam için? Ben çocuk okutuyorum onun yarısı kadar borcum yok. Yeni sevgiline de beni sevsin diye hediyeler yemekler yağdırma sakın. Sevgi satın alınamaz zorunlu. Varsa vardır yoksa da yoktur.

İlişkiye girdik diyo inş anladığım gibidir.
Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmem

Üşenmedim buldum ilişkiye dair mesajını. Üzerine yorum yapmayayim 🤦‍♀️

Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmem

Üşenmedim buldum ilişkiye dair mesajını. Üzerine yorum yapmayayim 🤦‍♀️
Sadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallik

Sadist mi ne bu, boyu çok küçük adamda kompleks var Allah bilir, beni böyle kimse kabul etmez diye düşünüyor, 2 ayda evlenelim diye tutturan adamda vardır bı anormallik
Pipiyi unutun arkadaşlar . Valla bıktık aylardır dinlemekten. Borcuna odaklanalım daha iyi😂😄

Kendini neden bu kadar beğenilmez olarak görüyorsun ki? Borçlar ödenir, eskiler unutulur, yeni bir sayfa açar bundan sonraki hayatına daha sağlam adımlar atarsın. Kimse senden üstün yada değerli değildir. Yanlış da yapma artık yetişkinsin.
Çok sağolun gerçekten cahilliğime geldi hepsi şimdi daha akıllı davranıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X