- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Bir arkadasim da ayni sorunu yasiyordu kitap konusunda...
Meger sevmedigi turleri okumaya basliyor, sonra da kitap okumayi sevmedigini saniyormus, komik ama gercek...
Farkli turlerde israr ettik, macera romanlarina bir basladi, simdi ilerlemis boyun duzlesmesiyle ugrasiyor, iki gunde bitiriyor bir kitabi...
Sizin sorununuz da bu olabilir...
Farkli turleri denediniz belki ama seveceginiz bir kitap cikmadi karsiniza...
Gercekten seveceginiz bir film, bir insan...
Ya da ilgi ve dikkatinizi onlara verecek kadar odaklanmanizi engelleyen, kafanizi kurcalayan meseleler var...
Bu etkenler ortadan kalkar ve yerinde secimler yaparsaniz sorununuzun hallolacagini dusunuyorum...
Merhabalar baslikta da belirttigim gibi boyle bir huyum var. İzledigim bir dizi, okudugum bir kitap, cok cabuk sıkılıp yarim birakiyorum cogu zaman. Hatta hayatima giren yeni insanlardan da bir anda soguyabiliyorum, sizce bu neden kaynaklaniyor ve cozumu icin neler yapmam lazim?
Bir arkadasim da ayni sorunu yasiyordu kitap konusunda...
Meger sevmedigi turleri okumaya basliyor, sonra da kitap okumayi sevmedigini saniyormus, komik ama gercek...
Farkli turlerde israr ettik, macera romanlarina bir basladi, simdi ilerlemis boyun duzlesmesiyle ugrasiyor, iki gunde bitiriyor bir kitabi...
Sizin sorununuz da bu olabilir...
Farkli turleri denediniz belki ama seveceginiz bir kitap cikmadi karsiniza...
Gercekten seveceginiz bir film, bir insan...
Ya da ilgi ve dikkatinizi onlara verecek kadar odaklanmanizi engelleyen, kafanizi kurcalayan meseleler var...
Bu etkenler ortadan kalkar ve yerinde secimler yaparsaniz sorununuzun hallolacagini dusunuyorum...
Farkli secenekleri deneyip bunun mizaciniz haline geldiginden eminseniz 'hep boyle oldu ve daima da boyle olacak' algisi saglam yerlesmis zihninize...
Bunun tamamen gececegini dusunmuyorum...
Dusuncelerinize herkes ve her seyden cok kolay sıkıldıgınızı bu denli kodlarsaniz bilincaltiniz bunu gerceklestirmek icin elinden geleni yapacaktir...
Kotu mu?
Bence koru korune olmadik sey ve kisilere tapan ve kendilerine zarar verdigi halde onlardan kopamayanlardan daha sansli oldugunuzu bile soyleyebiliriz...
Ikizler burcu musunuz?
tespitiniz doğru ben de ikizlerim ve aynen böyleyim ya
Ben de :)
O yuzden sordum :)
Ben de :)
O yuzden sordum :)
çoookk aşırı kararsızım sizde öyle misiniz.ikizlerin bu özelliğini hiç sevmiyorum ya
Merhabalar baslikta da belirttigim gibi boyle bir huyum var. İzledigim bir dizi, okudugum bir kitap, cok cabuk sıkılıp yarim birakiyorum cogu zaman. Hatta hayatima giren yeni insanlardan da bir anda soguyabiliyorum, sizce bu neden kaynaklaniyor ve cozumu icin neler yapmam lazim?
Öncelikle merhaba.
Maalesef ben de sizin gibi biriyim. Hani kitap ya da filmi yarım bırakacak kadar sıkılmam ama genel olarak ilgimi çabuk kaybeden biriyim. Bugün seviyorum, ilgileniyorum dediğim bir şeye yarın ilgisiz olabiliyorum. Bu da benim doyumsuz görünmeme yol açıyor. Daha da fenası, 2 senelik bir ilişkim var ve evliliğe doğru gidiyoruz. Sevgilim de bu huyumun farkında. Zaman zaman bencillikle suçlandığım da olmuştur. Tüm bunların sebebini ben de bilmiyorum ama kendimden zaman zaman rahatsız olabiliyorum. Çünkü boşluğa düşermiş gibi hissediyorum. Sürekli bir memnuniyetsizlik ve mutsuzluk hali oluyor. Sanırım en iyisi bir psikoloğa görünmek...
Yasiniz kac bu arada? Yasim ilerledikce bendeki bu durum azalmaya basladi. Onceleri cok sipsevdi maymun istahli biriyken simdi daha stabil bir hayat surebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?