- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Ben en basta vermisim o tavizi simdi onune geecemiyorum bu durumda alip giysem kiyameti koparir nasil duzelticem bunu bilmiyormsoylemeye ne gerek var git al giy istedigini sunu alacagim sunu giydim vs diye hesap verir gibi de konusma o da karisacak hakki bulmasin kendinde. taviz verme..nerde nasil giyinecegini bilecek olgunluktasindir ki ailen mi kocanmi ona ne
Hayir aksine giyinmeyi biliyorum kizcagi nisey giymem mesela hic şikayet etmez ama haklisiniz çok taviz verdim bugüne kadar ve önüne gecemiyorum..[/QUOTE][QUOTEaks post: 36842872, member: 408344"]Taviz tavizi doğurur.
Ne yani, sen giyinmeyi bilmiyo musun da sana karışıyo böyle
nolurnolgeçer mipost: çok 42983 .!.:Hayir aksine giyinmeyi biliyorum kizcagi nisey giymem mesela hic şikayet etmez ama haklisiniz çok taviz verdim bugüne kadar ve önüne gecemiyorum..
Acaba evlenince gecer mi daha cok sahiplenicek ya hani[/QUOTE]İşte karışması çok gereksiz. Neyi beğeniyosan al ve giy, hesap vermene gerek yok
Acaba evlenince gecer mi daha cok sahiplenicek ya hani
Acaba evlenince gecer mi daha cok sahiplenicek ya hani[/QUOTE]İşte karışması çok gereksiz. Neyi beğeniyosan al ve giy, hesap vermene gerek yok
Evlenince baski 2 katina cikacakAcaba evlenince gecer mi daha cok sahiplenicek ya hani
Hep alttan alip tamam demenin sonucu bunlar haklisiniz dur demem lazim..[/QUOTE]Evlenince baski 2 katina cikacak
Bi dur demek lazim.
EnHarbiKigözüm st: 36843138 .!.:Hep alttan alip tamam demenin sonucu bunlar haklisiniz dur demem lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?