her seyime bu kadar karışması normal mi ?

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.710
17.813
248
Bir buçuk yillik bi ilişkim var bir aya kadar ailelerimiz tanisicak ikimizde ayni universitedeyiz farklı bolumlerdeyiz.. Az önce aradim pazar ggünübi akrabanin dugunu varmis dedim yarin disari cikip elbise bakicam dedim nasil bi elbise dedi normal dizimde bi elbise askili dedim giyemezsin dedi uzun elbise giyceksen al dedi. Ya ben anlamıyorum disarda gördükleri her bacagi acik bayana bakarlar ben mini etek giyiyim demedim ki ne bu kadar kisitlama yani?

soylemeye ne gerek var git al giy istedigini sunu alacagim sunu giydim vs diye hesap verir gibi de konusma o da karisacak hakki bulmasin kendinde. taviz verme..nerde nasil giyinecegini bilecek olgunluktasindir ki ailen mi kocanmi ona ne

[QUOTEaks post: 36842872, member: 408344"]Taviz tavizi doğurur.
Ne yani, sen giyinmeyi bilmiyo musun da sana karışıyo böyle
[/QUOTE]
Hayir aksine giyinmeyi biliyorum kizcagi nisey giymem mesela hic şikayet etmez ama haklisiniz çok taviz verdim bugüne kadar ve önüne gecemiyorum..

soylemeye ne gerek var git al giy istedigini sunu alacagim sunu giydim vs diye hesap verir gibi de konusma o da karisacak hakki bulmasin kendinde. taviz verme..nerde nasil giyinecegini bilecek olgunluktasindir ki ailen mi kocanmi ona ne
Ben en basta vermisim o tavizi simdi onune geecemiyorum bu durumda alip giysem kiyameti koparir nasil duzelticem bunu bilmiyorm

[QUOTEaks post: 36842872, member: 408344"]Taviz tavizi doğurur.
Ne yani, sen giyinmeyi bilmiyo musun da sana karışıyo böyle
Hayir aksine giyinmeyi biliyorum kizcagi nisey giymem mesela hic şikayet etmez ama haklisiniz çok taviz verdim bugüne kadar ve önüne gecemiyorum..[/QUOTE]

İşte karışması çok gereksiz. Neyi beğeniyosan al ve giy, hesap vermene gerek yok

Böyle alıştırırsan böyle gider söylemiş olayım.Sen aile ortamında ne giyinmen gerektiğini bilmiyor musun yani ? Karışması çok anlamsız ve size hakaret gibi olmuş.Tedbirinizi alınn..

nolurnolgeçer mipost: çok 42983 .!.:
Hayir aksine giyinmeyi biliyorum kizcagi nisey giymem mesela hic şikayet etmez ama haklisiniz çok taviz verdim bugüne kadar ve önüne gecemiyorum..

İşte karışması çok gereksiz. Neyi beğeniyosan al ve giy, hesap vermene gerek yok [/QUOTE]
Acaba evlenince gecer mi daha cok sahiplenicek ya hani

Aslında suç bendees07, post: 36842991bozulmasın ama 532750"]ne giyeceğimi düşünüp karar verebilcek yaştayım desen [/QUOTE]
Aslinda suc bende aman agzmizin tadi bozulmasn aman tartisma olmasin diye hep tamam diyen ben oldum meyvesini yiyorum simdi de

İşte karışması çok gereksiz. Neyi beğeniyosan al ve giy, hesap vermene gerek yok
Acaba evlenince gecer mi daha cok sahiplenicek ya hani[/QUOTE]

Evlenince geçeceğini sanmıyorum, aksine taviz verdikçe daha da abartabilir karışmayı.

Evlenince baski 2 katina cikacak

Bi dur demek lazim.
Hep alttan alip tamam demenin sonucu bunlar haklisiniz dur demem lazim..[/QUOTE]

Bir arkadasim var. Onun sevgilisi de böyleydi. Ufak ufak basladi kiza baskiya git gide evden cikamaz hale geldi. Evlenince duzelir mantigiyla evlendi,simdi evinde guneslikler cekili oturuyor evinde. Neymis mahalle onu izlermissss. Kiz 5. Katta oturuyo annesi 1 mahalle ote de oturuyor. Tek basina gidemiyor... Bakkal,market,pazar hak getire. Kendim ettim kendim buldum deyip agliyo...

EnHarbiKigözüm st: 36843138 .!.:
Hep alttan alip tamam demenin sonucu bunlar haklisiniz dur demem lazim..

Bir arkadasim var. Onun sevgilisi de böyleydi. Ufak ufak basladi kiza baskiya git gide evden cikamaz hale geldi. Evlenince duzelir mantigiyla evlendi,simdi evinde guneslikler cekili oturuyor evinde. Neymis mahalle onu izlermissss. Kiz 5. Katta oturuyo annesi 1 mahalle ote de oturuyor. Tek basina gidemiyor... Bakkal,market,pazar hak getire. Kendim ettim kendim buldum deyip agliyo...[/QUOTE]
Allah korusun ya gozum baya korktu simdi .s

ÇokOTE="cognitive, post: 36843150, member: 482740"]Yurdumun geleneksel yapıdan gelen erkeğinin tipik davranışı. Çünkü çok seviyor, çünkü kıskanmak sevmenin bir parçası çünkü etek boyu ne kadar uzunsa onun sevgisi o kadar çoasdfghjkl.[/QUOTE]
Cok guzel cevaplamissin çok dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…