her seyime bu kadar karışması normal mi ?

Bu kadar taviz vermeyin yerine gore giyinilir benim esim uygun yerde bi kariş sort giymeme karismiyor ama uygunsuz yere giyecegim diye diretince kesti makasla biseyde diyemedim ona ama bi siniri var diz boyu elbise icin tantana tamamen gereksiz dedigini yapmayin

Sizin giyim tarzınızı biliyor yani sizinle birlikteyse boyle kabullenmiş sevmiş olması lazim degil mi?
Hadi bu faslı geçelim emir verir gibi konuşması ciddi can sıkıcı...
Siz de ona ayni şekilde emir vererek kısıtlamalar yapıyor musunuz?
Oturup bi adamakıllı konuşmak lazım inatlaşmak ile olmaz ciddi bir adım atacaksınız sonuçta... Hayatını sürekli seni kısıtlayan, kisitlamayi geçtim kalp kırıcı bir şekilde konuşan bir adam ile nasil geçirebilirsiniz?
Üstelik evliyken hep dipdibe olacaginizdan gerginliğin had safhaya ulaştığı durumlarda yaşayacaksınız... Tek taraflı alttan almak insanı bezdirir her seyden...

[QUönce "deadlywhisper, post: 36843365, member: 537022"]Sizin giyim tarzınızı biliyor yani sizinle birlikteyse boyle kabullenmiş sevmiş olması lazim degil mi?
Hadi bu faslı geçelim emir verir gibi konuşması ciddi can sıkıcı...
Siz de ona ayni şekilde emir vererek kısıtlamalar yapıyor musunuz?
Oturup bi adamakıllı konuşmak lazım inatlaşmak ile olmaz ciddi bir adım atacaksınız sonuçta... Hayatını sürekli seni kısıtlayan, kisitlamayi geçtim kalp kırıcı bir şekilde konuşan bir adam ile nasil geçirebilirsiniz?
Üstelik evliyken hep dipdibe olacaginizdan gerginliğin had safhaya ulaştığı durumlarda yaşayacaksınız... Tek taraflı alttan almak insanı bezdirir her seyden...[/QUOTE]
Az once telefonda konuştuk bu konuyu . kiskaniyorum seni diyo.. Ben ne yapiyorum da kiskaniyosun diyorum olsun diyo bi aciklamasi yok. Evlenince de mi boyle olmaya devam ediceksin gibi konustum su an evli degiliz o zaman isler degisicek hep yanimda olcaksin hep gorucem dyo öyle bi ortamda dikkat çekiciolmani istemiyorum yolda yyürürken bile kiskaniyorum seni diyo

Ya hem istedigini yap adamin hem de kendi istedigini giy. Merak etme askim senin rahatsiz olacagin bir etek boyu olmayacak elbisede de azcik gururunu oksa git al istedigini. O kadar sene birlikte olmussun etek boyundan ayrilacak degilsin di mi? Aslinda her erkekte var bu karisma hissi sadece kimi fazla belli ediyor. Asiri psikopatlari saymiyorum onlar hasta. Ama burda bekara kari bosama kolay kafasindaki uyelerin mesajlarina da bakma. Sevgilini en iyi sen tanirsin hem gonlunu alarak hem de istedigini yapabilirsin bence.

Ondan ayrilmayi asla dusunmem bi etek boyundan ki asla :) onu biliyorum sabah beni tekrar arayip kirdigini farkedicek ve tamam ama bana gostermen sartiyla diyecek. yazdigin mesaj bana çok iyi geldi.. Bana dediği laf dikkat cekmeni istemiyorum diyor o öyle diyince susup kaliyorum beni begeniyo demekki dikkat cekici buluyor diye düşünüyorum.. Tatil yerindeyken minicik eteklere bile karismadi..

Simdi tatil yerlerinde cok mini sortlu, etekli olan var goze batmazsin ama bir dugunde erkekler de olacagindan gidip dar mini bi elbise giyersen dikkat cekersin. Biz bile bakmiyor muyuz sanki :) sen bence elbiseyi birlikte almayi bile teklif edebilirsin sevgilinin seni sahiplenmesi cok guzel birsey bence. Dedigi gibi de gozu gormedigi icin akli kaliyor. Eger imkan varsa dugune birlikte bile gidebilirsiniz. Sorun edilecek birsey degil bence yani.

İçimi E="hanes, pogerçekten 599, member: 621743"]Simdi tatil yerlerinde cok mini sortlu, etekli olan var goze batmazsin ama bir dugunde erkekler de olacagindan gidip dar mini bi elbise giyersen dikkat cekersin. Biz bile bakmiyor muyuz sanki :) sen bence elbiseyi birlikte almayi bile teklif edebilirsin sevgilinin seni sahiplenmesi cok guzel birsey bence. Dedigi gibi de gozu gormedigi icin akli kaliyor. Eger imkan varsa dugune birlikte bile gidebilirsiniz. Sorun edilecek birsey degil bence yani.[/QUOTE]
İcimi rahatlattin gercekten:) bu hep olmuyor ben onun huyuna alistim artik sinirlerimi bi anda ziplatti sadece o da sinirlenince dusunmeden konusur on dakika sonra da sakinlesir o zaman da benim kalbimi kirmis bulunuyo sag olsun..

Kontrolü ona verdiğine göre bu durumu değiştirebilceğini düşünmüyorum.
Ama tatilde izin verip düğünde izin vermediğine göre çok sıkı kuralları olan biriside değil gibi,bence erkek arkadaşın düğün dernekte oğluna gelin arayan teyzelerin dikkatlerini çekmeni istememiş olabilir

Canim hic taviz verme ben cok taviz verdim sonuc ne oldu biliyor musun "aldatildim" o yuzden sen sen ol kendinden taviz verme

Hahaha bak bu olabilir

siirdelisi 36843738 .!.:
Yok daha 2 gun oldu ondan atlatamadimda sagolsun kendisi her seferinde serefsizim diye boguruyor bana karsi onune gelene yavsiyor katiksiz ve bulunmaz hint kumasli abaza.. O yuzdendir ki yakinda atlatirim ins.
Umarim atlatirsin degmeyen birisi belli ki kaybettiğine yansin ki zaten yanicaktir

siirdelisii .!.:
İnsallah canim :) senin konunada gelince kendi tecrubelerimden soyluyorum taviz verme aslaa pisman eder bu erkek milleti
Haklisin..umarim o da oyle bisey yapmaz hakkimi helal etmem

Kiskanacak elbet sevmenin doğasında var bu yalnız üslubu konusunda uyarmalisin... Her sert konuşmasında aman aramiz bozulmasın diye alttan alirsan onun egosunu sisirmis olursun... İlişkide karşılıklı saygı önemli.

Gençleri anlamıyorum, bu kısıtlamayı baba yapsaydı, kısıtlayıcı baba denirdi, inadına o elbise giyilirdi ama erkek arkadaş yapınca adı sevmek oluyor.

Sevmek, aşk çok güzel, bende 42 yaşında doğmadım annemden, zamanında gençtim, aşık oldum, sevdim sevildim ama herşeyin bir oluru var, biraz tecrübelere kulak verin, yarın öbürgün verdiğiniz her taviz için pişman olursunuz çünkü her taviz bir yenisine zemin hazırlar, bugün etek boyunuz uzadı, yarın kol boyu uzayacak, bir başka gün bikini yerine mayo giyeceksiniz. Taviz eşiğiniz ne kadar yüksek?

Sizi Dünya'ya getiren, büyüten ailenize etek boyunuzu danışmıyorsunuz ama sevgilinize danışıyorsunuz, o da seni seviyorum, kıskanıyorum, sokaktaki insanlar bahanesi arkasına sığınıp sizi korumak, sahiplenmek amaçlı olduğunu söylüyor, evlenince öyle olmayacakmış.
Emin olun evlenince fazlası olacak, o zamanda savunma sen benim karımsın, başkaları beni ilgilendirmez, benim karım giyemez diyecek.

Alt tarafı giyim demeyin, verilen her taviz kişiliğinizden sizden birşeyler alıp götürür, aileniz sizi meslek sahibi olun diye üniversiteye gönderiyor, yarın sevgiliniz mesleğini yapmayacaksın, çalışmayacaksın dese yine kavga gürültü olmasın diye peki mi diyeceksiniz, nerde kalacak sizin emekleriniz, nerde kalacak ailenizin fedakarlıkları?

Lafım yalnızca size de değil konu sahibesi arkadaşım, tüm gençlere, yanlış anlamanızı da istemem.

Sevin, sevilin, aşık olun ama herşeye peki demeyin. Çünkü ilerde bu arkadaşlıklarınız evliliğe döndüğünde sizin verdiğiniz tavizleri eşleriniz vermeyecek, şimdi de vermiyorlarda gözünüz görmüyor zira aşk bazı şeyleri örter hep, evlendikten sonra farkına varırsınız, o zaman ben senin için herşeyi yaptım dediğinizde yapmasaydın lafıyla karşılaşırsanız mutsuz olursunuz.

Sevgilin adi üstunde , Ne Annen ne Baban ve eminimki Annen veya Baban karismis olsa giyerdin kiyameti koparirdin.

Bugün sana kisa giyme diyen adam , Yarin dekolte giyme dicek , diger gün gittigin yerlere karisacak ..
Taviz tavizi dogurur..
Ve bunun Kiskanmakla alakasi yok bunun bakis acisiyla alakasi var .
Kiskaniyorumda Seviyorumda hepsi Yalan. Seni boyle tanidi boyle Sevdi , Sonradan degis diyemez..
Simdiden pembe gozlukle herseye evet dersen, evlenirken ozaman hazir ol hic birsey yapmicaksin.

O kadar dogru soylemissiniz ki saygim sonsuz tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…