Her şeyimi onlara adadım onlar sanırım beni sevmiyor :(

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.348
5.391
723
Merhaba kısaca anlatmaya çalışacağım,ikiz kızlarım var 2.5 yaşındalar ben de öğretmenim,hayatımı her yönüyle onlara göre ayarlıyorum,maddi manevi ancak çocuklarım sanırım beni sevmiyor şuna bağlıyorum ben,ilk 2 yıl halaları baktı hala evlenince bakıcı tuttuk,tanıdık birileri aracılığıyla..temiz iyi bi kız,hala da çok iyiydi,hala varken ona çok bağlıydılar şimdi de buna...Ben mecbur olmasam bırakıp gitmem ki :( ilk geldiğimde sarılırlar bitti,başkasını gördükleri gibi beni satıyorlar:( örneğin dün akşam yemeğe misafirimiz vardı,ilk defa gördükleri bi arkadaşım ama suyu ondan istediler çişe onla gitmek istediler :( çok kötü hissettim KOCA BİR HİÇ GİBİ :(

Merhaba kısaca anlatmaya çalışacağım,ikiz kızlarım var 2.5 yaşındalar ben de öğretmenim,hayatımı her yönüyle onlara göre ayarlıyorum,maddi manevi ancak çocuklarım sanırım beni sevmiyor şuna bağlıyorum ben,ilk 2 yıl halaları baktı hala evlenince bakıcı tuttuk,tanıdık birileri aracılığıyla..temiz iyi bi kız,hala da çok iyiydi,hala varken ona çok bağlıydılar şimdi de buna...Ben mecbur olmasam bırakıp gitmem ki :KK43: ilk geldiğimde sarılırlar bitti,başkasını gördükleri gibi beni satıyorlar:KK43: örneğin dün akşam yemeğe misafirimiz vardı,ilk defa gördükleri bi arkadaşım ama suyu ondan istediler çişe onla gitmek istediler :KK43: çok kötü hissettim KOCA BİR HİÇ GİBİ :KK43:
Daha çok küçükler. Kim ilgilense ona giderler bu çok normal. Sizi sevmemeleri mümkün değil yani endişelenmeyin🙂

Fazla dramatize ediyorsunuz. Duyan da çocuklar sizi kapı önüne attı sanacak. Çocuk onlar yahu.
Benimkiler anneannenin evinden gelmek istemezlerdi. Yalvar yakar eve getirsem, seni istemiyoruz diye ortalığı ayağa kaldırirlardi.
Büyüdükçe düzeliyorlar.

Yaaa canm benim uzulme sakn onlar daha bunu fark edecek yasta degiller sen alsamlari biraz oyun oynarsan emin ol yine annelerine gelcekler ayni durumj bende kayinvalideme gelince yasiyorum oglum 2 yasinda kv gelince beni gozu gormuyo bile heleki gecen gun avmde yemege gittik dedesine gitti ne babaya ne bana gelmedi kucagima aliyorum agliyo vuruyo bana herkes bakti bize o kadar kotu hiseettm ki ama sonra azcik oyunla karisik simardik gecti emin ol onlar suan oyun kim oynarsa onun yaninda oluyolar 🤗

Daha çok küçükler. Kim ilgilense ona giderler bu çok normal. Sizi sevmemeleri mümkün değil yani endişelenmeyin🙂
Dün gelen misafirim hiç ilgilenmedi ki yani oturuyordu öylece benimkiler o gelir gelmez oyuncaklarını döktüler ellerinden tutup tuvalete götürmesini su vermesini falan istediler 😓

Ben anneme beni bırakıp gittiği için çok kızgındım hâla hatırlıyorum :) üstelik kadıncağızın haftada 20-25 saati dersi varmış ona rağmen çok sinirliydim ona karşı ve yine bir tek ona karşı çok hırçın bir çocuktum. Biraz büyüyünce anlıyorsunuz ve geçiyor ama o dönemlerde anlayamıyor insan. Anladığım kadarıyla erkek çocuğu annenin çalışmasından kız çocuğu kadar etkilenmiyor. Ama kız çocukları bu konuda çok hassas :( doğum izni de ne yazık ki çok çok az... Kendinizi lütfen öyle hissetmeyin elbet geçecek. Hem siz 1-2 gün evde olmasanız emin olun üzüntüden perişan olurlar :(

Dün gelen misafirim hiç ilgilenmedi ki yani oturuyordu öylece benimkiler o gelir gelmez oyuncaklarını döktüler ellerinden tutup tuvalete götürmesini su vermesini falan istediler 😓
Anlıyorum ama kasıtlı yapmıyorlar. Elinizden geleni yapıyorsunuz zaten ama özel olarak biraz daha ilgilenin. Zamanla geçecek.

Benim yeğenim de keşke annem sen olsan diyo bana ,
Annesinin yanında hem de
Annesinin hoşuna giden bir cümle olduğunu sanmıyorum empati yaptığımda ama annesi de pek takmıyor
Çocuk işte , elbette annesini çok çok seviyor , bir kaç gün ayrı kalsalar deli gibi özleyeceğini de biliyorum
Üzülmene gerek yok canım

Seninle pek vakit geçirmediklerinden oluyo tüm bunlar.. evet mecbur bırakıyorsun ama akşam eve geldiğinde beraber oyunlar oynasanız biraz olsun eğlenceli aktiviteler yapsanız anneleriyle eğlendiklerini düşünüp akşam gelmeni dört gözle beklerler ozaman.. yorgun olabilirsin kolay değil evet ama hafta sonları dışarı çıkıp eğlenin beraber sadece sen ve kızların.. daha çok küçükler 🥰

Buyuk ogluma babasi cok bakmisti babasina asik.. hos hepsi oyle bence.. ben yapabildigimin en iyisini yapip en dogru kararlari almaya calisiyorum onlar icin.. cok kucukler daha.. buyuduklerinde anlarlar bazi seyleri dert etme

Nasil da duygusal dusunuyorsunuz kiyamam ya ;)
Oglumun kresinde sizin gibi bir anne var ikiz kizlarini birakiyor 2,5 yasindalar ben bile gorunce hist pist yapiyorum hemen guluyorlar. İlgi seviyorlar elbette gayet normal. Ya iki cocuk ensenizde tepenizde gezseydi perisan olurdunuz bir de iyi yanindan bakin. Buyuduklerinde en cok sizi sevecekler ben de 35ime geldim en cok annemi severim bakiciymis halaymis hic birini hatirlamam ;)

Seninle pek vakit geçirmediklerinden oluyo tüm bunlar.. evet mecbur bırakıyorsun ama akşam eve geldiğinde beraber oyunlar oynasanız biraz olsun eğlenceli aktiviteler yapsanız anneleriyle eğlendiklerini düşünüp akşam gelmeni dört gözle beklerler ozaman.. yorgun olabilirsin kolay değil evet ama hafta sonları dışarı çıkıp eğlenin beraber sadece sen ve kızların.. daha çok küçükler 🥰
İnanın yapıyorum en çok da ağrıma bu gidiyor,okul öncesi öğretmeniyim hemen hemen hergün bir etkinlik yapıyoruz onu yapamadık diyelim mutlaka hergün bol bol sarılırım öperim sevdiğimi söylerim işim sebebiyle bırakıp gittiğim için üzgün olduğumu vs vs her şey üzerine sohbet ediyoruz kendi söylediklerine gülsünler diye defalarca aynı şeyi soruyorum,sırf vakit geçirelim diye haftasonu erkenden uyanıyoruz beraber mutlaka bir yerlere gidiyoruz eğlenip koşabilecekleri rahat edebilecekleri alanlara...Ne kadar halsiz de olsam hasta da olsam yapıyorum işte bu bana dokunuyor,hani klasik bir annelik de yapmıyorum,yedir içir giydir uyut...ki bunu yapanların çocukları daha bağlı annelerine :KK43:

İnanın yapıyorum en çok da ağrıma bu gidiyor,okul öncesi öğretmeniyim hemen hemen hergün bir etkinlik yapıyoruz onu yapamadık diyelim mutlaka hergün bol bol sarılırım öperim sevdiğimi söylerim işim sebebiyle bırakıp gittiğim için üzgün olduğumu vs vs her şey üzerine sohbet ediyoruz kendi söylediklerine gülsünler diye defalarca aynı şeyi soruyorum,sırf vakit geçirelim diye haftasonu erkenden uyanıyoruz beraber mutlaka bir yerlere gidiyoruz eğlenip koşabilecekleri rahat edebilecekleri alanlara...Ne kadar halsiz de olsam hasta da olsam yapıyorum işte bu bana dokunuyor,hani klasik bir annelik de yapmıyorum,yedir içir giydir uyut...ki bunu yapanların çocukları daha bağlı annelerine :KK43:
Kendinizi hirpalamayin. Benim cocugumda o yaslarda oyleydi heleki eve gelince senmi geldin diye kapiyi suratima kapatiyordu. Git diyordu bina koridorunda kaliyordum. Ki onunla zaman geciren genelde benim bakicidan sonra. Aglamisimdir koridorda cok. Yasinin getirisi gercekten sizle ilgili degil. Bu evre gecti. Simdi 3.5 yasinda beni gorunce kosuyor kocaman sariliyor. Hatta gecen okulda aglamis annemi ozledim. Annem gelsin bana sarilsin diye. Kisisel algilamayin ben o zaman cok uzulmustum anladimki yasin getirisi ozluyor sizi ama tepkisinide ters kose gosteriyor. Misafirler gelince hep sizin cocuklar gibidir. O normal yani.

İşte ne güzel sosyal, kendini ifade edebilen kızlar yetiştiriyorsunuz çabalarınız sayesinde. İlgilerini çeken misafiri pas vermese bile tavlamak için türlü türlü numaralar biliyorlar şimdiden 😀 Hem bağımsız olabilmeleri daha iyi değil mi? Kendine yapışık çocuk yetiştirmek iyi annelik göstergesi değil bunu en iyi sizin bilmeniz gerekiyor.

Merhaba kısaca anlatmaya çalışacağım,ikiz kızlarım var 2.5 yaşındalar ben de öğretmenim,hayatımı her yönüyle onlara göre ayarlıyorum,maddi manevi ancak çocuklarım sanırım beni sevmiyor şuna bağlıyorum ben,ilk 2 yıl halaları baktı hala evlenince bakıcı tuttuk,tanıdık birileri aracılığıyla..temiz iyi bi kız,hala da çok iyiydi,hala varken ona çok bağlıydılar şimdi de buna...Ben mecbur olmasam bırakıp gitmem ki :KK43: ilk geldiğimde sarılırlar bitti,başkasını gördükleri gibi beni satıyorlar:KK43: örneğin dün akşam yemeğe misafirimiz vardı,ilk defa gördükleri bi arkadaşım ama suyu ondan istediler çişe onla gitmek istediler :KK43: çok kötü hissettim KOCA BİR HİÇ GİBİ :KK43:
Çocuklar böyledir, bi tanıdığımıza gitmiştik küçük çocukları vardı dibimden ayrılmıyordu öpüp durdu gün boyu yanaklarımı da 😁 bir düğüne gitmiştik minik bi kız geldi yanıma annesi de hemen yanımızda sen annem olsana benim dedi herkes kahkaha attı :halay: neler var neler onlar daha çok küçük eve giderken sevdikleri birşeyden alıp görür oyuncak vs. senin gelmeni bekleyecekleri birşeyle alıştır 😇

Bazı cocuklar karakter yapıları gereği anneye ya da babaya her ikisinden birine cok düşkün olurlar.Bazı cocuklar da tamamen dışa dönük ,sosyal ,değişik insanlarla zaman geçirmeyi severler.Ben çalişmiyordum oglum küçükken ve her zaman fazlasıyla ilgili bir anne olmama rağmen oğlum bana düşkün bir cocuk hic olmadi .Hep sosyaldi :) halen öyle.Bu beni sevmedigi anlamina gelmiyor ve bunu hiç düşünmedim bile. .Burcu da Aslan :) sizinkilerin ne bilmiyorum ama ben bu tip davranişlarin cocuklarin yapılarindan kaynakli oldugunu düşünüyorum.Bazi cocuk annee diye ağlar bazisi hic böyle bi izlenim vermez.Rahat olun,anne kadar kimseyi sevemezler onlar büyüdükce ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksıniz.

Ya şimdi ikizler birbirlerine düşkündürler onlar kesin senin yokluğunda birbirlerine bağlanmışlardır ama hiçbirşey senin onların anneleri olduğunu değiştirmez.. onlar çok küçükler daha sanmıyorum annelerini sevmediklerini büyüdükçe huy değiştirirler davranışları bakışları herşeyi değişir ama annelerini herdaim severler hangi çocuk sevmez annesini 🥰

Benim de ikiz kızlarım var..ben de öğretmenim.2 sene ücretsiz izindeydim.

Bu yıl başladım.Ben şunu fark ettim.İkizleim oğluma göre daha dışa dönük, daha cana yakınlar..Çoğu insana gidiyorlar ve yabancılık çekmiyorlar.Ben iki tane olduklarina bağladım.Giderken el sallıyorlar hiç üzülmüyorlar.

Bence sıkıntı yok;) Takmayın her çocuğun fıtratı da farklı oluyor..

Back
X