her şeyini gizleyen sevgili olur mu?

30 yaşında ama ergen gibi davranıyo..
büyümüyo bu erkekler..
güvenmemekte haklısın bu durumda...
gizlediği bişey olmasa herşey açıkta durur seninde için rahat eder...

Canım aynı benim eşim. Ne telefonunu verir ve bilgisayarı şifrelidir. Ne benimkini karıştırır ne de kendininkine baktırır.

Bana başlangıçta biraz problem olmuştu.

Sonradan dini konularda araştırma yapmaya başlamıştım. Ahiret inancım yoğunlaştı. Bazı gizli olaylarda hep Allah'a sığınırım. Bu dünyada benden saklasın ama ben hakkımı helal etmem. Ya düşünsenize siz kimseye göz ucuyla bakmıyorsunuz, namusunuzla yaşıyor ve kadınlık görevini eşinize yapıyorsunuz. Eğer bunun kıymeti bilinmemişse helal etmeyiverirsiniz. Bu dünyada yaşayacağımız bilemediniz 40-50 yıl daha işte kim bilir ki bir yarınımız var? ona göre dürüst yaşamamız şart. Yarın ölürsek nasıl telafi edeceğiz?

biz hanımlar olarak kendi adımıza yüzümüz aydınlık yaşayalım. Yarın ölecekmiş gibi dürüst ve iyi insanlar olalaım. İnancımız eksik olmasın. Eğer bir bey böyle bir kafada yaşamıyorsa da o onun sorunudur ve cezası vardır.

yılandan çıyandn kaçar gibi kaç asla böylelerine güvenilmez

sen nasıl katlanıyorsun buna canım... hadi biz sevgiliyiz de siz evlisiniz ya.
evlilik için özel hayat olur mu, siz zaten birbirinizin özelisiniz.
bu erkekleri anlayamıyorum.

ama dedigin gibi, biz dürüst olalım önemli olan o.
değmeyecek biri için de hayatımızı heba etmeyelim.
her gün üzüleceğimize, birkaç gün üzülür sonra zaman iyileştirir yaralarımızı.

bitirdim canım bitirdim. ne bu böyle ya...
seviyoruz diye de tepemize çıkacak değil ya.

aslında genel olarak siteye bakıyorum mesela bakış açıları yapıcı mı yıkıcımı diye genel olarak yıkıcı fikirler negatif düşünceler atmamaya çalışıyorum ama nacizane deneyimlerime dayanarak kendimce doğru yolu gösteriyorum umarım hayırlısı olur senin hakkında

seni 1kere üzmüş ve şans vermişsin,sana daha açık olması gerekiyor güvenini kazanmak için ama eğer böyle yapıyorsa anormal bişey vardır ortada kesinlikle. Seni neden eklemiyor facebook a ya da neden kaçırıyor telefonunu bunlar normal şeyler değil çok iyi düşünün bence

hayır bir de, telefonuna falan bakmak istiyorum diye ben suçlu oluyorum.
neymiş ona güvenmiyormuşum... sen bana güven veriyor musun ki sana güveneyim...
ayrıldım canım zaten.
ama için rahat artık.
keyfi bilir.

hayır bir de, telefonuna falan bakmak istiyorum diye ben suçlu oluyorum.
neymiş ona güvenmiyormuşum... sen bana güven veriyor musun ki sana güveneyim...
ayrıldım canım zaten.
ama için rahat artık.
keyfi bilir.

benim sevgilim telefonunu göstermeyecek varya canına okurummm. Sen hiç tepki göstermedin mi peki cnm? kızmadın mı yani bakıcam ne var diye? hakkında hayırlısı olsun hiç üzme kendini o seni daha çok üzerdi ilerde yaptıkları hiç normal değil çünkü

istiyorum vermiyor canım. bana güveneceksin diyor.
gitsin şimdi bulsun kendisine koşulsuz güveneni, bakalım bulabiliyor mu.
Allah inşallah sorar ona bunların hesabını. Allah büyük başka bir şey demiyorum.
eğer hakkım falan varsa da helal etmiyorum.

canım o zaman sen ayrılmakla en iyisini yapmışsın normalde böyle bişey söylemem ama çok sinirlendim ben de ne değişik insanlar var ya saklamak istediği bişey var demekki. Allah büyük herşeyi görüyor

Telefonunu sakınması, hesabına eklememesi gibi şeyler belki sorun olabilir evet ama, şifresini vermemesi, size facebook hesabını ve telefonunu kurcalatmaması çok enteresan bir mevzu değil.

4 yıllık ilişkimde ne bir mail şifresini bildim, ne telefonunu o istemedikçe elledim açtım. bir iki kere oyun oynamışımdır en fazla ya da şarjım yoktur ailemi aramışımdır. yani insanların özeline saygı duymayı çift olsanız da öğrenmek gerekiyor. güveniyorum da kurcalamadım hiç ama güveniyorum.

tabii ki sizin bir sebebiniz var diyorsunuz ki daha önce bir şeylerini yakaladım. facebookunun şifresini almak, telefonunu kurcalamak gibi şeyler ne olursa olsun gerekçesi kabul edilmek zorunda değil. ben bir şey saklamıyorum erkek arkadaşımdan ama telefonumu da facebookumu da kurcalatmam. ne münasebet? sadece neden sizi eklemeyeceğini, neden "şüpheli" davrandığını konuşabilirsiniz. cevaplar tatmin etmiyorsa da yolunuza bakarsınız. siz güvenin diye tüm şifrelerini ve telefonunu size vermek gibi bir zorunluluğu yok. bir noktadan sonra ya inanacaksınız sevgilinize, ya da inanmayıp ona göre davranacaksınız.

Hadi şifresini falan vermiyor da 30 yaşında adam bi olgunluğa erişmiş olması lazım.
Sen profilini gördün diye yeni hesap açmalar, seni eklememeler çok saçma ve çocuk işi bunlar.
Kısaca bu kişiden sana hayır gelmez.Seni elde var sayıyor bir kez de affetmişsin.

Ayrıldığına iyi etmişsin.O kadar doğru bir karar ki bu.
Sakın kendini de üzülmeye mahkum etme.Kurtulduğuna sevin bence.
Hakkını da helal etme

nacizane fikrim şu ki :) bence adamı zamanında çok sıktın canına okudun en ufak birşeyi büyüttün büyüttün ağzınızın tadını kaçırdın oda şu an aynı şeyleri yaşamamak için böyle davranıyor olabilir. yaşın itibari ile de 22 yaşındasın yanlış okumadıysam kıskançlık hormonlarının en tavan dönemindesin bana öyle geldi :)

haha işte yazmak istediğim aslında tam da buydu.... bencede telefon kurcalamak facebook şifresi almak çok saçma özel hayata saygısızlık. kocam benim şifremi bilmez ben onun kini yeni telefon aldım garibim açamıyor bile şarjı olmayıp biyeri arayacak olduğunda beni çağrıyo gel beceremedim diye.. ve çok şükür bugüne kadar hiç kavgamız gürültümüz olmadı :)

Canım söylediklerine inanma, yaptıklarına bak. Aranızdaki yaş farkını kendi aleyhine kullanıyor gibi geldi bana,
yani seni daha toy, saf görüyor ve kolayca birşeyler karıştırıyor olabilir. Günahı kendi boynuna tabii... fakat,
seni facebook listesine eklememesi ve telefonunu kaçırması çok yanlış... bu yaptıklarıyla güvenilir biri gibi durmuyor...
Çok dikkatli olmalısın ve kanmamalısın. Tabi sen daha iyi bilirsin vereceğin kararları.

arkadaşlarıyla paylaştığını söylüyor. şimdilik çevreden gizliyoruz zaten. aileler tanıdık çünkü.

Son düzenleme:
o benim hiçbir şeyimi merak etmiyor sanırım. ne telefon, ne face... sevmiyor da sanırım. seven insan merak eder ya.
facebookuna eklememek ne demek...

canım tabikide seven insan kıskanır. gerçekten çok mantıksız . bence hiç devam etme bu ilişkiye sana sahip çıkabilecek seni adam gibi sahiplenebilecek sevebilecek mantıklı düzgün bir insan elbet çıkar karşına. bırak aranızdaki sorunlar onun kıskançlığı çok merak etmesi olsun. bunlardan iyidir ..)
sen değerlisin ve kendi değerinin farkında ol

Bence iyi düşün, sonradan ortaya çıkıyor bunlar. Evlendikten sonra ne kadar gizleyebilecek ki senden, gizlemese sende bu kadar araştırmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…