Her sıkıntı aslında bir rahatlığın habercisidir....

mikeranus

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
175
73
298
Sivas
Mrb arkadaşlar,bu söze gerçek hayatta tanıklık eden var mı şöyle şöyle olmuştuda sonra şunları yaşadım diyebileceğiniz olaylar var mı?umut olması açısından soruyorum

Biz cok kotu gunler gecirmistik kucukken. Istanbula tasinmistik. Babam bi ev tutmustu. Aslinda ev bile denemez ona barakaydi. Bi kac ay yasadik. Sabrettik.

Simdi oyle mutluyuz ki. Guzel bi evimiz var guzel bi evimiz. Guzel bi yuvamiz. O evdede mutluyduk artik babamla yasayacaktik cunku. Memleketimizde babasiz yasamaktansa babamla istanbulda o evdede mutluyduk. Ama sukurler olsun simdi herseyimiz yolunda.

Bizim kisimizin bahari geldi.

Tabiki de her sıkıntıdan sonra en geçmez en kapanmaz yaralardan sonra bile güzel günler gelio bi tokluk bi duzelioz bu bi döngü ama dua edin güzel günler gelir.. en ubutamadığımiz dediğimiz olayların bile kaçını tam anlamıyla hatirliyoz. ...

Mrb arkadaşlar,bu söze gerçek hayatta tanıklık eden var mı şöyle şöyle olmuştuda sonra şunları yaşadım diyebileceğiniz olaylar var mı?umut olması açısından soruyorum

çocuğun olmaz dediler şimdi bebek bekliyorum :) bundan büyük mucize var mı sence? :) umudunu yitirme

hiç atanamayacağımı ve iş bulamayacağımı düşününce aile baskısı da eklenince çok ağır bi depresyon geçirmiştim sonra iyi bi puanla atandım Allah'a şükür, hala kendim bile inanamıyorum. bu arada kötü bi çocukluk dönemi yokluk vs gördüm ama şimdi daha iyiyim çok şükür

Keşke güzel Türkçemizi daha güzel kullansanız...

Ben dusuncelerimi soylicem bu konuda.. mesela benim isler ne kdr ters gidersede gitsin sonunda amacima ulasirim burasi iyi .. mesela universite sinavlarimi bazi nedenler dolayi kaybetmistim .. ve calistim cabaladim tekrar sinavlara girdim ve mezun oldum cok sukur.. ama is yok Ben bu hayatta sansli bir insan degilimdir bazen tam olacak diyorum hersey tepetaklak oluyo mucadele etmekten yoruluyorum bazen .. bu yuzden umudum kalmadi sanki bazi konularda.. zamana biraktim..

Benim hep öyle olmuştur artık çok sıkıntım olduğunda annem kızım senin işin hep zorlu olur ama sonu iyi olur der bende alıştım artık o yüzden sıkıntılı zamanimda içimi biraz daha ferah tutuyorum sonu aydınlık diye. Hem hayatta hersey böyle zor nefes almak için bile çaba sarfediyoruz.

Başlık için İnşallah demek geldi içimden Çok çekiyorum sonu ferah olur inşallah

bi sorundan dolayi çok sıkıntı yaşadığım bir 4 yıl geçirdim ki daha cocuktum yani ama sorunları yaşarken bile bir yandan içim öyle ferahtı ki

sonrası güzeldi şükür ama demek istediğim o günlerde bile isyan etmediğim için Allah içime hep huzur verdi

O psikolojiyi çok iyi bilirim canım ben de yaşadım

Umarım öyledir ama benim hayatım iyice çamura batıyor her geçen yıl daha bir acılar,hayal kırıkları yaşıyorum sonum hayrolsun...
Daha zamanı gelmedi mi acaba canım öyle umut ediyorum...benim de bi senedir kötü devam ediyo gerçi şükür buna da belki bizim kötü bildiğimizde güzellikler vardır da göremiyoruzdur..

babam rahmetli olunca abim işyerini batırdı ve 150 bin TL borçla bizi bırakıp gitti.
babamdan kalan ne varsa satıp savdık ödedik.
artık evde kaldın, kim alacak seni diyordu millet bana, yaşım 25 ti daha.
dükkan battığı sene eşimle evlendim ve her şeyi eşim aldı, sadece kına gecesi yapabildim param olmadığı için.
eşimle evlenince kv düşman oldu bana, başka gelin adayı varmış meğer. eşim istememiş, benimle evlendi. eşimle evlendikten 3 ay sonra baskılara dayanamadık, kendi evini, işini bıraktı, 3 kuruşa ev geçindirdik. yarı aç yarı tok yaşadık.
sonra toki kurasına başvurduk ev için, ev taksidi öderken, kiracı olduğumuz evin kirasını 18 ay ödeyemedik, ev sahibim hiç kötü söz etmedi, sıkıştırmadı, ama elimize o dönem toplu para geçti ve onu ödedik.
bu kadar stres yüzünden bebek sahibi olamıyorduk. kendi evime taşındıktan 3 ay sonra ilk kızıma, ilk kızımdan 9 ay sonra ikinci kızıma hamile kaldım.
bu günleri gösteren Rabbime bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…