Çok beğendim bunu ekran görüntüsünü aldım
Mrb arkadaşlar,bu söze gerçek hayatta tanıklık eden var mı şöyle şöyle olmuştuda sonra şunları yaşadım diyebileceğiniz olaylar var mı?umut olması açısından soruyorum
hiç atanamayacağımı ve iş bulamayacağımı düşününce aile baskısı da eklenince çok ağır bi depresyon geçirmiştim sonra iyi bi puanla atandım Allah'a şükür, hala kendim bile inanamıyorum. bu arada kötü bi çocukluk dönemi yokluk vs gördüm ama şimdi daha iyiyim çok şükürMrb arkadaşlar,bu söze gerçek hayatta tanıklık eden var mı şöyle şöyle olmuştuda sonra şunları yaşadım diyebileceğiniz olaylar var mı?umut olması açısından soruyorum
Ay inşallah benimde bi bebegim olur ya.bi kurtaj bi dış gebelik.karnimda 3delik.hala aciyo.rabbim banada nasip eyle.aminçocuğun olmaz dediler şimdi bebek bekliyorum :) bundan büyük mucize var mı sence? :) umudunu yitirme
Keşke güzel Türkçemizi daha güzel kullansanız...Tabiki de her sıkıntıdan sonra en geçmez en kapanmaz yaralardan sonra bile güzel günler gelio bi tokluk bi duzelioz bu bi döngü ama dua edin güzel günler gelir.. en ubutamadığımiz dediğimiz olayların bile kaçını tam anlamıyla hatirliyoz. ...
Allah analı babalı büyütsün inş mutlu mesut büyüsün,olmayanlara da nasip etsinnçocuğun olmaz dediler şimdi bebek bekliyorum :) bundan büyük mucize var mı sence? :) umudunu yitirme
O psikolojiyi çok iyi bilirim canım ben de yaşadımhiç atanamayacağımı ve iş bulamayacağımı düşününce aile baskısı da eklenince çok ağır bi depresyon geçirmiştim sonra iyi bi puanla atandım Allah'a şükür, hala kendim bile inanamıyorum. bu arada kötü bi çocukluk dönemi yokluk vs gördüm ama şimdi daha iyiyim çok şükür
Daha zamanı gelmedi mi acaba canım öyle umut ediyorum...benim de bi senedir kötü devam ediyo gerçi şükür buna da belki bizim kötü bildiğimizde güzellikler vardır da göremiyoruzdur..Umarım öyledir ama benim hayatım iyice çamura batıyor her geçen yıl daha bir acılar,hayal kırıkları yaşıyorum sonum hayrolsun...
babam rahmetli olunca abim işyerini batırdı ve 150 bin TL borçla bizi bırakıp gitti.Mrb arkadaşlar,bu söze gerçek hayatta tanıklık eden var mı şöyle şöyle olmuştuda sonra şunları yaşadım diyebileceğiniz olaylar var mı?umut olması açısından soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?