Her sıkıntı aslında bir rahatlığın habercisidir....

Umarim.. Umudu kaybetmemek lazim. Hayat nereye sürükler bilmem ama bir an önce zaman akıp gitse.. Dayanmak zor. Allah büyüktür. Her sıkıntı bir imtihan sonuçta..

Daha zambazense medi mi acaba canım öyle umut ediyorum...benim de bi senedir kötü devam ediyo gerçi şükür buna da belki bizim kötü bildiğimizde güzellikler vardır da göremiyoruzdur..
Evet bazen her şerde bi hayır arıyorum buluyorumda :)) ama bazende bunun neresi hayır tövbe Estağfurullah allah affetsin günaha gidiyorum

Ne güzel canım Rabbim gönlüne göre vermiş bence

Canım bu paragrafta kendimi buldum üni için çalıştım ikincide kazandım KPSS için çalıştım ikincide girdim hayatımın zor olacağını biliyordum ama yorulmadım yılmadım sadece tek bi olay dunyamı alt üst etti o da tamamen duygusal

Evet bazen her şerde bi hayır arıyorum buluyorumda :)) ama bazende bunun neresi hayır tövbe Estağfurullah allah affetsin günaha gidiyorum

Ayy aynı benim karamsar ruh hallerim..
Yakınlarım bu yüzden hep tepki gösterir bana.
Diye diye kötülüğü çağırıyorsun derler.

Ben de onlara ben kafamdan kurmuyorum ki yaşadıklarım beni böyle biri yaptı.

Eziyetsiz sahip olduğum hiç bir şey yok.
Hep isterim, çok isterim, türlü engellerden sonra kavuşurum o kadar sıkıntılı yollarla
kavuşurum ki heves falan kalmamış olur diyorum

Millet bir ister, küt kavuşur ne bileyim çevremde hep bunu görüyorum.

Sonra da şükretmeyi unuttuğum için öyle utanıyorum ki

Allah'ım sağlık versin, bende eksik olan şükür duygusunu arttırsın diye dua ediyorum artık. Amin..

Çünkü karamsar ruh halim yüzünden genel olarak içimden atamadığım bir mutsuzluk var

Ahh aynı beni yazdın bende öyleyim mesela çok isterim hayal kurarım sabırla beklerim ve gümmmmm yok olup gitmiş rhep içim karamsar gelecekle ilgili hep kötü şeyler düşünüyorum

Ahh aynı beni yazdın bende öyleyim mesela çok isterim hayal kurarım sabırla beklerim ve gümmmmm yok olup gitmiş rhep içim karamsar gelecekle ilgili hep kötü şeyler düşünüyorum

Kalabalık bir evde sıkıntılarla büyüdüm.
Yalnız kalmak, kafa dinlemek benim için lüks olmuştur düşün..

Üniversiteyi sıkıntı ile kazandım.

Kpss ye girdim kopya dönemine denk geldim.
Engellerle atandım.

Evlendim, türlü türlü sıkıntı ile.
Evliliğimde yine türlü türlü sıkıntı yaşıyorum.

Çocuk isteğim bile 2 yıl olup sorun olmadığı halde olmamakla sonuçlandı.
Ve anladım ona da dr, hastane peşinde çile ile sahip olacağım.
Sonunda vazgeçtim cidden. Şimdi olur mu acaba?
Heves kalmadı ya olur kesin

Bakıyorum arkadaşlarım dört ayak üstüne düşüyor,
ne isterlerse kolaylıkla bir şeyler feda etmelerine gerek kalmadan oluveriyor.

Bir de normalde pozitif, başkalarına enerji veren bir insanım.
Yaş oldu 29.. Sanırım artık yoruldum, hayallerim için savaşmak, beklemek zoruma gidiyor.

İnançlı biriyim ben Allah'ım biliyorsun. Bu kulunu affet, istemeyi bilmiyorum sanırım diyorum artık.

Offf ben de mi bir konu açsam zamanım gelmiş galiba

Açalım bnde açayım
Seni o kadar iyo anlıyorum ki

Hayatımdaki en büyük sıkıntıyı hatırlıyorum da, evet sadece 1.5 ay sonrasında hiç olmadığım kadar mutlu günler yaşadım. Hâlâ o zamanlarımdaki mutluluğumu düşünce zihnimde o günlerde dinlediğim müzikler çalıyor. Ne güzeldi be.

O kadar çok ki hayatım da sıkıntıdan sonra gelen mutluluk. Yıllarca çocuk bekledim neler dediler arkamdan ama şimdi iki tane kızım var çok şükür.
Geçirmediğim hastalık kalmadı 10 dan fazla neşter değdi vücuduma, meme tüberküloz ü olmam da ayrıca bir ameliyat gerektiriyor ama çok şükür ki sağlıklıyım elim ayağım tutuyor. Kızım diabet hastası ama ona da çok şükür beterin beteri var.
İnanmak mesele allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş işte bu çok doğru. İnanmak ve beklemek elbet vardır yaradanım bir bildiği.

Darısı başımıza inş

Haklısın canım hem bu Sıkıntılar insana güç veriyor olgunlaştırıyor sanırım

İnsan biraz da kendi cagiriyor, ben surekli sansli oldugumu dusunurum, zar zor gunlerim oldu diyemem illaku olmuştur ama hatirlamiyorum... Boyle dusun ve bu hayatta hicbirsey sonsuz degil mutluluk mutsuzluk..,

İnsan biraz da kendi cagiriyor, ben surekli sansli oldugumu dusunurum, zar zor gunlerim oldu diyemem illaku olmuştur ama hatirlamiyorum... Boyle dusun ve bu hayatta hicbirsey sonsuz degil mutluluk mutsuzluk..,
Mutluluğun sonsuz olmadığını gördüm malesef ...ben de senin gibi düşünüyordum gerçekten hayatı tanıyınca düşüncelerim değişti umutsuz değilim aksine şükrüm arttı...üst üste çok istediğim şeyler olmayınca boşluğa dÜştüm düzelir inş

Allah nelere kadir..mutlu olun inş ömür boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…