- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
-
Allah mutluluğunu daim etsinya insan olaya objektif bakacak birini arıyor olayda ben mi kışkırtıyorum acaba diyip sorguluyorumKocamın elini ayağını öpesim geldi.
Ben dinleneyim die düşünmediği detay yok.
Şükretmemiştim bu sebepten , sayenizde şükrediyorum.
Kocanızda tam bi ayı.
Hayır kesinlikle haklısınız.Allah mutluluğunu daim etsinya insan olaya objektif bakacak birini arıyor olayda ben mi kışkırtıyorum acaba diyip sorguluyorum
Bence abartiyorsunuz.yani adam işten gelmiş bide bebeğib altınımi değiştirsin.dinlenmesine müsade Etseniz biraz diyorum.bagirip çağırıp yardım edeceksin diye diretmeniz de hiç cozumcul değil.haftasonu yemek yapıyormuş.bu bir artı durum.goz önünde bulundurun.zamanla alisacaksiniz çocuklu yaşama.birbirinize zaman verin ve daha cozumcul,uzlaşmacı ve nazik olun.Yapıyor çünkü haftasonu balık alıyoruz genelde onla ilgilenmeyi seviyor. Bebeğimiz emeklediği için yerde altında kalın örtü var. Bebeğin daha 1 kere bile altını değiştirmedi. Bazen de toplantı oluyor çok erken geliyor.
İyi de zaten işten gelince istediği kadar uyuyor. Ben çalıştığım zaman da değiştireceğini sanmıyorum çünkü gerekçesi mide bulantısı ama insan kendi çocuğunda bu durum olmamalı diye düşünüyorumBence abartiyorsunuz.yani adam işten gelmiş bide bebeğib altınımi değiştirsin.dinlenmesine müsade Etseniz biraz diyorum.bagirip çağırıp yardım edeceksin diye diretmeniz de hiç cozumcul değil.haftasonu yemek yapıyormuş.bu bir artı durum.goz önünde bulundurun.zamanla alisacaksiniz çocuklu yaşama.birbirinize zaman verin ve daha cozumcul,uzlaşmacı ve nazik olun.
Huy Meselesi. Demek ki hevesi yok çocuguyla ilgilenmeye. Tamam gündüz yorulup dinlenmek istiyor hakkıdır ama bunu bir vazife degil çocuguyla vkit geçirmek adına severek yapmalı. Bu durumda yapacağın tatlı dille, bir görev veya seni rahatlatmak adına eşine yönlendirdiğin bir durum degil de çocugun üzerinden güzel kelimeler seçerek ısındırabilirsin eşini bebeginize karşıYapıyor çünkü haftasonu balık alıyoruz genelde onla ilgilenmeyi seviyor. Bebeğimiz emeklediği için yerde altında kalın örtü var. Bebeğin daha 1 kere bile altını değiştirmedi. Bazen de toplantı oluyor çok erken geliyor.
Ayı mı?Kocamın elini ayağını öpesim geldi.
Ben dinleneyim die düşünmediği detay yok.
Şükretmemiştim bu sebepten , sayenizde şükrediyorum.
Kocanızda tam bi ayı.
Cocuktan mi midesi bulanıyor anlamadimİyi de zaten işten gelince istediği kadar uyuyor. Ben çalıştığım zaman da değiştireceğini sanmıyorum çünkü gerekçesi mide bulantısı ama insan kendi çocuğunda bu durum olmamalı diye düşünüyorum
Çocuğu kendine mi doğurmuşsun ? Bence bunu sorgulamalısın.
İşten erken geliyor, uyuyup dinleniyor gayet rahat aslında.
Anlayışsız davranıyor ve bunla ilgili konuşun konuşamıyorsanız da kalem kağıt alıp içinizdekileri yazın, okumasını rica edin
Ya bizim evliliğimizin ilk yılı sıkıntılı geçti hem de çok ama çocuğumuz olalı her şey daha düzenli eskiye nazaran ama onların enkazları var sanırım o yüzden belki de konuşamıyoruzÇocuğun yanında bana bağırma diyip üstünüze yürüyen birisi...
Ne saçma ya... Adamın derdi çocuğun psikolojisi değil erkeklik onuru herhalde. Çocuğun babaya bağirildigini gormesi çok kötü ama anneye bagirilip üstüne yürüyebilir!
Bence büyük bir iletişim probleminiz var. Adam devamlı sakin ol sakin ol, kavga çıkarma dediğine göre sizin dediğiniz her şey ona dırdır gibi, huzur bozmak için söylenmiş gibi geliyor.
Belki konuşurken sen dili kullanmaya ara verseniz, cumlelerinizin yapısını değiştirseniz herşey daha iyi olur.
Çünkü devamlı sen söyle yaptin, sen çocukla ilgilenmiyorsun, sen köşe yastığı misin, sen neden halletmedin falan.. insana dırdır gibi gelir.
Ama ben dili kullansaniz, onu yargılamadan ve daha anlayışlı konuşsaniz belki de adam sizi dinleyecek...
Gerci böyle kocam olsa ben de ben dilini sen dilini unutur onu boyle yetiştiren annesine kadar dırdır ederdim her saniye
Adamı şeyden de vurabilirdim,güzel güzel konuşmaya elverişli olduğu sohbet anlarinda:
*Üzülüyorum bazen, Alican/ayşecan büyüyecek ve babasıyla tek anısı olmayacak...
*Babam da benimle hiç ilgilenmezdi,o yüzden hep .... bir insan oldum (mantıklı bir özeleştiri)
*Çocuğuna komşu çocuğu gibi davranmaya devam edersen o da sana komşunun babası gibi davranır ileride.
* Zaten kaç sene daha bizimle ki?Ergenlikten sonra zaten kendi istemeyecek bizimle zaman geçirmeyi.
* Sen onu sevmiyorsun ama kızlar babalarını çok sever. Ve onlar gibi insanlarla evlenirler. Aysecan'in senin gibi bir kocası olmasını ister miydin?
Bunları kavga esnasında değil , derin sohbet esnasında söyler onu kötü anılan bir baba olmakla korkutabilirsiniz (ki olacağı bu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?