- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
-
Soruyorum bugün ceza yemişti üzgündü biraz ama atlattık destek oldum benim hep gizli bi param olur eşim bilir ama sadece miktarını bilmez zorda kalınca ister ben de veririm cezayı ödemek için para istedi verdim. Ödedi geldi uyudu dinlendi ama her şeye de sus uzatma denmez ki bş açıklama yapsaEşinizin karakteri, büyüďüğü çevreden aldığı kültürel etkenler, kendi ailesinde görďüğü baba-çocuk ilişkisi ve kadının aile icindeki rolünü nasıl algıladığı size olan davranışlarını açıklayabilir. Ancak ne olursa olsun, "kisa kes, uzatma" tarzi konusmalari çok kaba, saygisizca ve küçük düşürücü. Diger yandan işte yaşadığı sıkıntıları da bilemezsiniz, işte yasadigi gerginlik, stres ve yogunluk da ev icindeki olaylara toleransini düşürebilir. İşten geldikten sonra "bugün günün nasil gecti?" diye sorun hem varsa derdini sıkıntısnı anlamiş olursunuz hem de onunla ilgilendiğinizi göstermiş olursunuz. Karsilikli özveri ile bunun üstesinden gelebilirsiniz umarim
Soruyorum bugün ceza yemişti üzgündü biraz ama atlattık destek oldum benim hep gizli bi param olur eşim bilir ama sadece miktarını bilmez zorda kalınca ister ben de veririm cezayı ödemek için para istedi verdim. Ödedi geldi uyudu dinlendi ama her şeye de sus uzatma denmez ki bş açıklama yapsa
Ay ben de bunu anlamıyorum cidden her baba bebek bezi değişmek zorunda değil değişenler de süper baba değil bunu bi bırakın. Adam yorgun işte kafasını yoran bi problem de olabilir ve genelde erkekler bunu yansitmazlar kafa dağıtmaya çalışırlar. Ben de evhanimiyim evet tüm gün bebekle zor oluyor sizi anlıyorum ancak siz bunalmaya başlamış olabilirsiniz hep aynı hep aynı kendiniz için vakit oluşturun bebek uyuyunca kahve kitap vs vs. Eşinizle bu konuyu tatlı bi şekilde konuşabilirsiniz bi ara ama hergün değil adam bıkmış resmen biraz dırdır yapiyo olabilir mısınız? Var ya haftasonu yemek hazırlayan bir baba olması bile aile için güzel bir aktivite size dışardan bakıp imrenen çok kişi olur ne güzel. Enerjinizi yükseltin lütfen.Yapıyor çünkü haftasonu balık alıyoruz genelde onla ilgilenmeyi seviyor. Bebeğimiz emeklediği için yerde altında kalın örtü var. Bebeğin daha 1 kere bile altını değiştirmedi. Bazen de toplantı oluyor çok erken geliyor.
Huy Meselesi. Demek ki hevesi yok çocuguyla ilgilenmeye. Tamam gündüz yorulup dinlenmek istiyor hakkıdır ama bunu bir vazife degil çocuguyla vkit geçirmek adına severek yapmalı. Bu durumda yapacağın tatlı dille, bir görev veya seni rahatlatmak adına eşine yönlendirdiğin bir durum degil de çocugun üzerinden güzel kelimeler seçerek ısındırabilirsin eşini bebeginize karşı
Ay ben de bunu anlamıyorum cidden her baba bebek bezi değişmek zorunda değil değişenler de süper baba değil bunu bi bırakın. Adam yorgun işte kafasını yoran bi problem de olabilir ve genelde erkekler bunu yansitmazlar kafa dağıtmaya çalışırlar. Ben de evhanimiyim evet tüm gün bebekle zor oluyor sizi anlıyorum ancak siz bunalmaya başlamış olabilirsiniz hep aynı hep aynı kendiniz için vakit oluşturun bebek uyuyunca kahve kitap vs vs. Eşinizle bu konuyu tatlı bi şekilde konuşabilirsiniz bi ara ama hergün değil adam bıkmış resmen biraz dırdır yapiyo olabilir mısınız? Var ya haftasonu yemek hazırlayan bir baba olması bile aile için güzel bir aktivite size dışardan bakıp imrenen çok kişi olur ne güzel. Enerjinizi yükseltin lütfen.
Ben kadın olarak ne bilip yapıyorsam o da bilmek yaptırmak zorunda. Yapmalı değil yaptırmak zorunda.Yeri gelecek boklu bezini alacak . kusmuğunu temizleyecek , tuvalette totosunu silecek. Sen uyumak istediğinde 2 3 saat bakacak tıpkı senin yaptığın gibi. Kimse çocuğu babasının evinden getirmedi.Allah şu erkeklere paşa muamelesi yapmayın. Onun fazlalığı var sa benim de fazla olan yerlerim var. Saçma salak bir ayrıntı onu özel kılmıyor. Hiçbir erkek bir kadından daha değerli değil hoş olamaz da zaten.Bence abartiyorsunuz.yani adam işten gelmiş bide bebeğib altınımi değiştirsin.dinlenmesine müsade Etseniz biraz diyorum.bagirip çağırıp yardım edeceksin diye diretmeniz de hiç cozumcul değil.haftasonu yemek yapıyormuş.bu bir artı durum.goz önünde bulundurun.zamanla alisacaksiniz çocuklu yaşama.birbirinize zaman verin ve daha cozumcul,uzlaşmacı ve nazik olun.
Kadına birşey olsa çocuğun gideceği yer belli: anneanne-babaanneBen de görevi değil diyenleri anlamıyorum
Şu an çok hastayım ve eşim bebeğin altını değiştirmeyi bilmiyorsa nasıl ben yapamazken yapacak? Ya da dolaptaki sütü mamayı ısıtıp biberonla hiç vermediyse nasıl zor zamanımda sorumluluğu alacak.
7/24 bez değiştirmesine gerek yok (ne var değiştirse onu da çözemedim) ama elinden bebekle ilgili her iş gelmeli. Onun da yavrusu
Anneden sonra en iyi bakan kişi o olmalı
Kadına birşey olsa çocuğun gideceği yer belli: anneanne-babaanne
Ben de anlayamıyorum bunu normal gören insanları. Kadın o çocuğu kendisine yapmadı, baba evinden getirmedi.
Kaldı ki bana evinden,eski eşinden bile getirmiş olsa onu kabullenip evleniyorsun,en iyi şekilde ilgilenmek zorundasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?