Her türlü yoruma açığım

Ya tabi ki işten gelince bez değiştirmek zorunda değil ama bunu hiç yapmadı o hasta olsa ben ona bakmak zorunda kalsam midem bulanıyor diye bakmayacak mıyım?Çok ev işi yapamıyorum bebeğim uyuyan ya da yalnız duran bir bebek değil. Hafta sonu 12 ye kadar uyur. Ben bebeği oyalarım kahvaltı hazırlar kaldırırım

eşiniz ne iş yapıyor

bana depresyonda gibi geldi biraz da

eve gelince neden uyuyor bu kadar

yaşlarınız kaç

bebek ne kadarlık

Hepsini söylemeyeyim ortalama cevaplar vereyim. Eşim memur 32 yaşında bebeğim de henüz yaşına girmedi

memur da yani masa başı memur mu şoför mü hizmetli mi öğretmen mi okul müdürü mü

fiziksel mi işi beyinsel mi

mühendis de memur daire başkanı da

ben eşinizi ya da sizi bulmaya değil neden bu kadar yatmaya düşkün olduğunu çözmeye çalışıyorum

Size beni bulursunuz demedim beni tanıyanlar çıkabilir bunlar ailevi durumlar o yüzden bi kurumda idareci ama yoğun personeli olan bi kurum değil

Size beni bulursunuz demedim beni tanıyanlar çıkabilir bunlar ailevi durumlar o yüzden bi kurumda idareci ama yoğun personeli olan bi kurum değil

yani işi bedenen onu yoran ayaklarına kara sular inen bir durumu yok

peki neden akşamcıktan uyuyor

bu konudaki açıklaması ne ya da hep mi böyleydi bu adam

bu durumu tetikleyen ne

bebek artık ele avuca gelmiş sen de toparlanmışsındır

lohusalık vs durumları geçmiş

hayat rayına oturmalı

Uyumayı seviyor ama memlekete gittiğimizde uyumaz akrabalarını ziyaret eder. Sıkılıyordur belki de

Heralde öyle biz de tamamen ilgisi ve bilgisi olmamalı demiyoruz herkesin bir görüşü var sonuçta bunları yapan ama çok da iyi olmayan babalar da var bu bir ölçüt değil onu anlatmak istedim

uslupta sıkıntı olmuş olabılırmı..hıtaplara bakıyorumda aşırı sert(genelı boyle okuduğum konularda)aşkım ben çayı koyarken çocuğun altını değiştirirmisin? çocuk kustu geldın sılmemiş kocacığım ben bulaşıkları yıkarken oaryı sılermısın de.eline de bezı ver kavga yerıne.yavaş yavaş boyle alışır.düşünmuyor demekkı.bırazda bız kadınlara düşüyor bu olay.kadınlar en ınce ayrıntısına kadar düşünur ama erkekler duzdur.

yani kısaca; Evin başı erkektir, kadın da boynudur. Unutma, boyun ne tarafa isterse, baş o tarafa döner.

Bende çalışıyorum şöyle anlatım 6 da uyanıyorum kızımın kahvaltısını hazırlıyorum evi toparlıyorum üstümü giyiyorum kızım 3 yaşında o uyanıyor onu hazırlıyorum eşim 7 de uyanıyor kızımın bakıcısı geliyor bişiler ayak üstü atıştırıp o geldimi eşimle çıkıyoruz beni işe bırakıyor.
işte tüm gün çalış koştur koştur eve geliyorum arabamız var ama sürüşüm iyi değil zaten eşimde çarparım diye verme taraftarı değil:) neyse eve geliyorum çocuk var sonuçta bi makinayla süpürüyorum her tarafı eşe yemek hazırlıyorum o yiyor ama dört gözle beni bekliyor eşim geleyimde içeri kızımla ilgileneyim diye oda uyusun neyse ertesi günün yemeğini yapıyorum içeri kızımla ilgilenmeye gidiyorum eşim uyuyor o ara 1 saat kadar hatta bazen cocuğun banyo günü ise onuda aldırıyorum inanın makyajımı bile uyuduktan sonra kızım eşim temizliyip uyuyorum.o kadar dedimki yardım et yap et bişi yok bende sıkıldım artık susuyorum kadın olmak cok zor erkekler cok bencil ve rahat önemli olan bişi demeden yapmaları içlerinden gelek işşse bende çalışıyorum çocukla ilgilenmek zorunluluk değil görev olmalı .

Okuy
Evet sert çünkü şöyle düşünüyorum ben niye ona bu eğitimleri vereyim ki onun zaten içinden gelmesi gerekiyor. Dizi izlerken pür dikkat bana diyor çocuğun uykusu geldi galiba uyut. Yani şey gibi ben sizi sizin istediğiniz zamanda değil kendi keyfime göre severim. İşe giderken çocuğu seviyor güya ama uyanıyor o severken ben de erken kalkmak zorumda kalıyorum. Kaç kere güzellikle uyardım değişen bişe olmadı. Ya da işten gelince çocuk uyuyorsa başına gidiyor bazen severken uyanıyor ama 5-10 dk sevip bırakıyor başıma

Eşimde sanırım böyle biri olmamı istiyor

Sonuçta bu çocuk ikinizin çocuğu.
Annenin görevleri bellidir, babanın da görevleri bellidir.
Ancak çocuğun sadece anne değil baba ilgisine de ihtiyacı var.

Tamam altını değiştirmesin, ama anne bir iş yaparken bir zahmet baba da oyalasın.
Çocuk kusuyorsa müdahale etmemesi yanlış, en azından halı olmayan bir bölgeye çekebilir.
Bu kadar aklı çalışmalı bir adamın, iş hayatı varsa, aklı buna da basar yani.

Çocuğu uzanıp almak yerine "ver" nedir ya?
Kumanda mı uzatıyorsun, çocuk bu...

Ben de eşime ve bana göstermiş olduğu sınırsız desteğe gerçekten şükrediyorum.

Sizin yapmanız gereken eşinizi karşınıza alarak konuşmak.
Başka türlü bir çözüm gelmiyor aklıma.
İnşallah zamanla körelir eşinizin bu tavırları.
Yoksa zor, daha bu çocuğun ileri yaşları var, büyüdükçe sorunları artacak.
İnşallah sizi yalnız bırakmaz bu süreçte.

Maalesef çok çirkin bir durum ama, bizim ülkemizde kocaya güvenip çocuk yapılmaz. %90 ı çoçuk yetiştirme mevzsunda böyle. Hele ev hanımıysan, çoçuğun tüm bakımı bir tek senin görevin oluyor.

Yahu bu adamlar çalısıyor işten yorgun argın geliyorlar zaten bırakın şunları inlerinde oyalansınlar :)

Paşa muamelesiyle alakası yok efendim..adam veya kadın işten gelmiş yorgun argın ayağını direterek bana yardım edeceksin diye tahakküm altına almak istenmez..bunun bir yolu yordamı bir üslubu vardır.yoksa tabiki temizleyecek.

İşten adam yorgun geliyor zaten argumanini çalışan kadinlar çürüttü bakın . Burda bütün işi yüklenmiş kadınlar gelmiş konu sahibine de aynı şeyi tavsiye ediyor. Baba da bakacak çocuğa tabii ki.

yardim etmesini gectim o cocugun babayada baba sevgisinede ihtiyaci var

Çocuğa yakınlık duymayacaktı da neden yaptı?
Tek Annenin görevi değil ki ilgi göstermek
Zaten ilgi göstermek görev degil ki içten gelen birşey. Ama bakım çoğunlukla anneye ait baba eve geldiğinde de çocuguyla hem vakit geçirmek hem de biraz anneyi rahat ettirmek dinlendirmek amaçlı babaya ait.

O yaşa kadar eline bir iş verilmemiş erkek çocuğu vakası diye düşündüm. Aile ortamı da çok iyi, düzenli değilse sonuç bu olmuş

Üzülüp kendinizi yıpratmayın
Sık sık tatlı dille rica edin
Çünkü böyleleri sertliğe karşı sert olur, siz kavga ortamı oluşmasına izin vermeden standartları yükseltmeye bakın, tabii bu sabır gerektiren bir şey
sabredin, dua edin, aklına girsin diye tekrar edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…