- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
Doğru söylüyorsun ama gelde anlat. Üstelik iğnelere bile Afyon 'a gidip geldim. Ben yapamam eşime sen yap dedim bende yapamam dedi. Adetin 2. gününden transfer, yumurta toplamaya kadar hergün gidip geldim. Bende eşimin aklında bişey kalmasın diye ses çıkarmadım.Ama olmayınca olmuyor işte.
Evet bana da dediler Antalya iyi diye gelde anlat.
bencede antalya daha iyi alanında ama bu işler kısmet birazda oldumu dağın başındaki hastanede de olur tabi tedbir kuldan taktir ALLAH tan ne yapalım kader kısmet bende aşılam hiç istemiyorum ama durumum tüp bebeğe uydun değil maddi yani bakalım hayırlısı inşallah benim pek umudum yok aşılamadan ama annem çok ısrar ediyor
bencede antalya daha iyi alanında ama bu işler kısmet birazda oldumu dağın başındaki hastanede de olur tabi tedbir kuldan taktir ALLAH tan ne yapalım kader kısmet bende aşılam hiç istemiyorum ama durumum tüp bebeğe uydun değil maddi yani bakalım hayırlısı inşallah benim pek umudum yok aşılamadan ama annem çok ısrar ediyor
o zaman canım en rahat neresi olacaksa senin için orayı tercih et, stresten uzak olup rahat olman herseyden önemli .İnşallah hepimize yarabbim nasip eder anne olmayı
İnşallah canım. Senin ilk denemen mi
inşallah ilk ve son olur. 1. seferde olsun yani. Son derken belki 2. bebek için ayrıca.
slm kızlar nasılsınızzzzzzz
sağol esracım yumurta büyütüyoruz sositososito
sen nasılsın
walla öle oldu , toplama günü yaklaştıkça heyecan artıyor , bide karnımın içinde iğlenerden feci bir hareketlilik var yoğun çalışıyorlarr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?