- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
esra8 kimse bilmesin diye bayramda dişlerim kısıldı çok zor taşıyamamak çok zor bi yük var arkamızda taşımaktan yorulduğumuz kimse yok gibi geliyor yanımda çok yalnız hisettim gerçekten bu bayram bir de kurban bayramı ne zaman bitecek çilemiz bitsin artık ağlamaktan bile bıktım ağlamasın gözlerimiz hiç bu kadar dobra topik görmedim birine anlatmaya kalkarsın mesela annen eşin ablan arkadaşın sanki çok uzak bi konu gibi anlamaz gözün içine bakarlar herkez seni yok zanneder akrabalarının bebekleri sevilir evdede kardeşlerin seni alışsın diye bak teyzesi bak halası çok tatlı dimi derler güya bize iyilik ederler sanki biz hiç bebek sevmeyiz daha neler neler eve gidersin ev boş bomboş balkona oturursun çocuk sesi parka gidersin bebek ben çok sulu gözüm zaten vallahi kim kınayan kınasın kim eleştiren eleştirsin ben böyleyim
canım sıkma canını herşey güzel olacak inşallah, lütfen tedavine böyle başlama umutla başla...
sizleri çok çok iyi anlıyorum klasik bir söz olucak ama sabredin asla ve asla vazgeçmeyin bende tam 11. yıl sonra hamile kaldım 10 yılda 4 aşılama 3tüp bebek ve 3. de aldık o güzel haberi inşallah sizlerde alıcaksınız yeterki vazgeçmeyin
sizce aşılamamı tüp bebek mi
sağol esracım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere hep dua ediyorum bende belirgin bir sorun yoktu eşimdeydi bizim sorun ayrıca emriyolara genetik uygulandı ve 4 taneden 2 tanesi sağlıklı çıktı ve transfer edildi bir tnesi tuttu ayrıca bu kez bana uzun protokol uygulandı 3 denememiz ankara mayada oldu
kızlar ben çok kötüyüm ya bu bana çok agır geldi
benim eltimin üç aylık bi kızı var biz aynı evde yasıyoruz
bana sizin yanınızda çocugu sevemiyorum sizi yanlış anlıycak diye alamıyorum diyor
bide çocugu kucagıma alacak oluyorum biyeri acıycak,
sevecek olurum acıktı,altını batırdı diyor
bu beni çok üzüyor
sizce içinden geçeni bu şekilde dile getirmek dogrumu
oda beş sene çocuk aradı
şimdide kendi hiç yasamamış gibi davranıyor
acaba ben olsam aynısını yaparmıydım
amin inşşşşşşşşşşş ben onun çocugunu kerndimin gibi görmüstüm ama degilmiş kimsenin çocugu kimseye olmazmış
kızlar yarın tedavime başlıyorum adetim geldi
kızlar yarın tedavime başlıyorum adetim geldi[/QUOT
Hayırlı olsun tedavin.İnşallah sonu da güzel olur.
[ canım antalyada çok iyi doktorlar var ama sen bilirsin çok iyi doktorum sen ilk denemeni nerde yaptın biraz anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?