- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Renk değil ama temizlik takıntım var gibi:))Eğer asılan çamaşır ve mandal aynı renkte (ya da fazlası ile uyumlu) olacak diyorsanız, muhtemelen küçükken kaybettiğim kardeşimsiniz
Sonuç: Kurutma makinesi candır
Buruşturuyor yaRenk değil ama temizlik takıntım var gibi:))
Mandal kullanmam çünkü çamaşırı özellikle kışın açık havaya koyamam, caddenin pisliği yapışıyor gibi geliyor.
En iyisi kurutma makinesi, mis gibi çıkıyor çarşaflar:)
Ben sıcak memlekette olduğumdan yazın 10 dakikada benim diyen çamaşır kuruyor. Kışın ise orta katta duruyor kurutmalık ve no mandal, no problemRenk değil ama temizlik takıntım var gibi:))
Mandal kullanmam çünkü çamaşırı özellikle kışın açık havaya koyamam, caddenin pisliği yapışıyor gibi geliyor.
En iyisi kurutma makinesi, mis gibi çıkıyor çarşaflar:)
Kırışık azaltma programında kullanır ve biter bitmez hemen çıkartırsanız kırışmıyor bilginiz olsun.Buruşturuyor ya
Az mı geliyor acaba tek nevresim takımı
Hep aynı arkadasların geliyorsa her birine bir renk belirle gelme sıklıklarına göre üc bes sefer sonra yıka
Ama ayrı kişiler dğeişik kişiler geliyorsa mutlaka yıkamalısın
Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.
Ben sıcak memlekette olduğumdan yazın 10 dakikada benim diyen çamaşır kuruyor. Kışın ise orta katta duruyor kurutmalık ve no mandal, no problem. Çarşaf, havlu vs zaten yaz kış makinede kurutuluyor.
İstanbul'da iken hiç unutmam, 2-3 senelik evliyim. Yaz günü, çamaşırları mis gibi rengine, boyutuna göre asmışım. Bi kahve yapayım da keyif yapayım dedim, gittim içeri bi geldim. Benim koca, sen hepsini kat birbirine , pis pis gülüyor. "Hastasın hasta" diye. Önce onu kovalamış sonra mutlu mesut çamaşırlarımı eski haline getirmiştim
Benim çok kuralım yok ya:
*Sabah akşam iç çamaşırı mutlaka değişecek (ev ahalisi isyanlarda ama yapacak bir şey yok)
*Dışarıda gezilen kıyafetle evde oturulmayacak, evdeki ile dışarı çıkılmayacak.
*Yatak çorabı ayrı olacak
*Nevresimler haftada 2 değişecek
*Herhangi bir kıyafet temiz bile olsa yere düşerse mutlaka yıkanacak.
Eşim deterjan firmaları ile gizli bir ortaklık içinde olduğumu savunuyor.
Ruh hastası olduğumu söylemiştimOff çok zor değil mi bu kadarı? Haftada 2 kez nevresim değiştirmek, yere düşen kıyafetin yeniden yıkanması falan?
Misafire ayrı havlu veriyorum banyodaki temiz havlu dolabını gösteriyorum gerektikçe alsınlar diye. Kuzenimin tekrar tekrar kullandığı nevresimi misafir yatağında bırakıp örtüyorum üstünü bizim çocuğumuz olmadığından bir misafir yatak odam var orada iki tekli yatak var. yani kullanılan neresini katlayıp bir yere koymak gibi bir olay yok. Yatak kullanılmıyorsa üzerine sadece pike örtüyorum. Bu arada titiz değilim ama yatak örtüsü sonuçta kişisel kullanım ürünü yıkamadan olmaz. Bana davranılmasını bekledigim gibi davranıyorum.Sırf merakımdan soruyorum: (ben çamaşır yıkama konusunda ruh hastasıyım onu kabul ediyorum o yüzden ben konu dışı zaten) O kullanılmış nevresimleri katlayıp dolaba mı koyuyorsunuz? Bir de misafire ayrı havlu veriyor musunuz?
Amacım gerçekten eleştirmek falan değil, manyaklık seviyemi ölçmeye çalışıyorum. Tamamen kişisel merak benimki
E o yatağı başkası kullanmadığı için sizin yaptığınız mantıklı. Kaldırıp bir yere de koymuyormuşsunuz.Misafire ayrı havlu veriyorum banyodaki temiz havlu dolabını gösteriyorum gerektikçe alsınlar diye. Kuzenimin tekrar tekrar kullandığı nevresimi misafir yatağında bırakıp örtüyorum üstünü bizim çocuğumuz olmadığından bir misafir yatak odam var orada iki tekli yatak var. yani kullanılan neresini katlayıp bir yere koymak gibi bir olay yok. Yatak kullanılmıyorsa üzerine sadece pike örtüyorum. Bu arada titiz değilim ama yatak örtüsü sonuçta kişisel kullanım ürünü yıkamadan olmaz. Bana davranılmasını bekledigim gibi davranıyorum.
Hergün mü ?Zor olmuyor muyıkanmalı
ben kendı nevresımımı bıle hergun degıstırıyorum bır baskasının yattıgı tabıkı degıstırılmelı kullanılmıs nevresımı yerıne koyamam acıkcası
Çok şükürE o yatağı başkası kullanmadığı için sizin yaptığınız mantıklı. Kaldırıp bir yere de koymuyormuşsunuz.
Pek farklı sayılmazmışız yani
ben yıkamıyorum kı makına yıkıyor :)Hergün mü ?Zor olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?