- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Hiç değilse kısa programda, yumuşatıcız yıkanmalı.Amaaan, öğrenciyken bin kişi kaldı evimde yatılı,birine özel nevresim vermedim, kimse de mikroptan ölmedi.
Ben de onca arkadaşımın evinde kaldım, bana özel yıkanmış nevresimde kalmadim. Hiç de igrenmedim uyudum kalktım yani, otele mi geldim hizmet bekleyeyim?
Şu insanların temizlik hastalığı doğayı mahvediyor. Gereksiz açılan çamaşır makinası kaç ton su harcıyor, temiz olsun diye atılan deterjanlar, evi kirklarken döktüğün çamaşır suları... Hepsi denizlerdeki yaşamı nasıl kirletiyor...kimsenin haberi yok!
Ay en temiz beniiiim
Bravo, alkışlıyorumdenizdeki yunuslar da sana minnettar!
Yıllarca en çocuklarının sağlığını düşünen, en hijyenik anneler evi çamaşır suyuyla temizleyip durdular , bakın şimdi çamaşır suyunun nasıl zararlı olduğu,bir sürü hastalığa davetiye çıkardığı ortaya cikti . Bence iki kere kullanılmış nevresimde yatmak insana zarar vermez ama her gün çamaşır makinası açmak doğaya büyük zarar verir.
Bu arada annem ablam falan da yıkar eder mutlaka. Ama ben umursam, saçma gelir. Daha bu hafta bir haftalığına misafirim geldi şehir dışından, beraber uyuduk,kedi tüyleriyle dolu yatağımda. Hiç de aklıma gelmedi 'dur yeni nevresim sereyim, ayıp olmasin' falan diye. Zaten ben ona gittiğimde o da bana özel nevresim sermez,ben onun kedi tüyü dolu yatağında uyurum:)
Yaaaani ben olsam sallamazdim,beğenmeyen kalmasın :)
Dünyada benim gibi böyle şeylere takilmayan insanlar da var, mesela gittiğim bütün öğrenci evleri^^Hiç değilse kısa programda, yumuşatıcız yıkanmalı.
Deri döküntüsü, ter vs
Bana sizin durum çok ilginç geldi :/
Ben de evimde aman aman temizlik diye ölmem, yalnız uyuduğum için nevresimi 2 hafta bir değiştirdiğim olurDünyada benim gibi böyle şeylere takilmayan insanlar da var, mesela gittiğim bütün öğrenci evleri^^
Ayrıca yurtdışinda da gelen turistlere evlerini açan kişilerde kaldım. Onlardan da hiç nevresim yüzü degiştiren kimse olmadı. Gittim,hali hazırdaki yataga-cekyata yattım,uyudum.
Benim için uğraşacak olsalar 'dur dur gerek yok' derim, zahmet etmesinler diye
Gerçi şu tweet bana kamu spotu oldu, demem herhalde artık uğraşmayın diye falan
Eki Görüntüle 2221342
Kimin hangisini kullandığı belli ise o şekilde kaldırabilirsiniz. Yok unutuluyor ya da karışıyorsa mutlaka yıkanmalı tabikiKızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
Çocuklar olunca çamaşır çok çıkar yıkamanıza şaşırmadım da merak ettim kış günü günde 3 makine nasıl kurutuyorsunuz??? Ben günde 1 makineyi kurutamıyorum evin içine assam da 2 günde zor kuruyor. Yoksa kurutma makineniz mi var?Buda dertmi arkadaşım siz biraz hem karnım doysun hem ekmeğim dursun diyenlerdensiniz galiba bizim yenge de öyle hem beni ister gelmiyon diye Trip yapar hemde ekmeği sigarayı çocukların ivirzivirlarini benim almamı bekler sizde hem arkadaş cagiriyorsunuz hemde fatura filan diyosunuz ya cagirmayin yada sikayetlenmeyin tabiki yikanicak kim yatarsa yatsın kokar o öyle kaldiramazsiniz üçün besin hesabını yapmayın bence en fazla nekadar gelebilirki fatura benim 2 çocuğum var tv bilgisayar günde 3 makina çamaşır bulaşık makinası 2 kere çalışır lambalar her odada yanar dondurucu filan 60 lira geliyo en fazla kimse onla zengin olmaz
Çocuklar olunca çamaşır çok çıkar yıkamanıza şaşırmadım da merak ettim kış günü günde 3 makine nasıl kurutuyorsunuz??? Ben günde 1 makineyi kurutamıyorum evin içine assam da 2 günde zor kuruyor. Yoksa kurutma makineniz mi var?[/QUO
Ha sobayı sırf çamaşır için mi kurdun? Fena fikir değil aslında.Yoo kurutma makinem yok soba kurdum boş odama uctanede kurutma telim var sobayi yakiyorum oda ısınıyor soba sönünce çamaşırları seviyorum odaya kapıyı kapatiyorum sabaha hepsi kuruyor yada az olursa peteklere seriyorum
Aslında eskiden çocuklar küçük diye kurmustuk doğalgazla soba sıcağı bir değil suan onun için boş odaya kurduk odun falan vardı hem masrafsiz hem işime yarıyor.Ha sobayı sırf çamaşır için mi kurdun? Fena fikir değil aslında.
Çıkarması kurutmasi katlaması koca koca çarşafları valla kol dayanmaz.ben yıkamıyorum kı makına yıkıyor :)
yapa yapa pratıklık kazanmısımdır cıkarıp nevresımı gecırmek toplamda 2 dakıkamı alıyor cok basıt google da pratık nevresım gecırme teknıklerı deyın bakın cok basıtÇıkarması kurutmasi katlaması koca koca çarşafları valla kol dayanmaz.
Bencedehep aynı kişiler geliyorsa herkesin nevresimi çarşafı belli olsun
iki üç yatmada yıkarsınız
Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?