- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Tek takım atıp hassas modda çalıştırınca kırışmıyor benim. Bittiği gibi de çıkarıyorum.Buruşturuyor ya
Az mı geliyor acaba tek nevresim takımı
Profesyonel tembellik bunun adı bi arkadaşımdan biliyorum (ben değil ha hiç o taraklarda bezim olmazAklıma geldi şimdi:
Bir gün yakın akrabalarımdan birine gitmiştik, oldukça da kalabalık bi gruptuk. Saatler ilerledikçe baktım mutfak mermerinin üstünde bardaklar var ve her birinin üstünde de minik süs mandalarından. "Hayırdır bu ne ola ki?" surat ifademle tam csi moduyla incelemeye başlamıştım ki; kan donduran cevapla karşılaştım. "her birinizin su bardağına ayrı mandallar koydum, karışmasın diye"
höönnnkkk diye kaldığımı hatırlıyorum. Yaşadığım dumur, cevap vermemi engellemişti.
Kendisinin maddi durumu iyidir, bardak çanağı fazlası ile de vardır.
Bildiğin üşengeçlikte level atlamıştı benim ponciğim
Csi favori dizimdi bir zamanlarAklıma geldi şimdi:
Bir gün yakın akrabalarımdan birine gitmiştik, oldukça da kalabalık bi gruptuk. Saatler ilerledikçe baktım mutfak mermerinin üstünde bardaklar var ve her birinin üstünde de minik süs mandalarından. "Hayırdır bu ne ola ki?" surat ifademle tam csi moduyla incelemeye başlamıştım ki; kan donduran cevapla karşılaştım. "her birinizin su bardağına ayrı mandallar koydum, karışmasın diye"
höönnnkkk diye kaldığımı hatırlıyorum. Yaşadığım dumur, cevap vermemi engellemişti.
Kendisinin maddi durumu iyidir, bardak çanağı fazlası ile de vardır.
Bildiğin üşengeçlikte level atlamıştı benim ponciğim
Zor oluyor ama yıkamadan da olmazKızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
Konuda en çok çamaşır yıkayan ben olduğum için savunmamı yapıyorum hakime hanım: t...a ve f..h candır, bitkiseldir, doğaya zararlı değildir. Su kaynaklarına geline 30 dak'lık kısa programlar hayat kurtarır. Çamaşır suyu, d...s falan ayda 1 kere wc'lere kullanırım, geri kalan her şeye sirke ve karbonat.Amaaan, öğrenciyken bin kişi kaldı evimde yatılı,birine özel nevresim vermedim, kimse de mikroptan ölmedi.
Ben de onca arkadaşımın evinde kaldım, bana özel yıkanmış nevresimde kalmadim. Hiç de igrenmedim uyudum kalktım yani, otele mi geldim hizmet bekleyeyim?
Şu insanların temizlik hastalığı doğayı mahvediyor. Gereksiz açılan çamaşır makinası kaç ton su harcıyor, temiz olsun diye atılan deterjanlar, evi kirklarken döktüğün çamaşır suları... Hepsi denizlerdeki yaşamı nasıl kirletiyor...kimsenin haberi yok!
Ay en temiz beniiiim
Bravo, alkışlıyorumdenizdeki yunuslar da sana minnettar!
Yıllarca en çocuklarının sağlığını düşünen, en hijyenik anneler evi çamaşır suyuyla temizleyip durdular , bakın şimdi çamaşır suyunun nasıl zararlı olduğu,bir sürü hastalığa davetiye çıkardığı . Bence iki kere kullanılmış nevresimde yatmak insana zarar vermez ama her gün çamaşır makinası açmak doğaya büyük zarar verir.
Bu arada annem ablam falan da yıkar eder mutlaka. Ama ben umursam, saçma gelir. Daha bu hafta bir haftalığına misafirim geldi şehir dışından, beraber uyuduk,kedi tüyleriyle dolu yatağımda. Hiç de aklıma gelmedi 'dur yeni nevresim sereyim, ayıp olmasin' falan diye. Zaten ben ona gittiğimde o da bana özel nevresim sermez,ben onun kedi tüyü dolu yatağında uyurum:)
Yaaaani ben olsam sallamazdim,beğenmeyen kalmasın :)
Size özel yazmamistim, genel olarak etrafımda 'en temiz benim' muhabbeti yapan çok insan var. Hepsine ayrı ayrı uyuz oluyorum :) başak burcu,pek titiz ablamla 24 sene aynı odada yaşadım. Benim için çook zor zamanlardı :)Konuda en çok çamaşır yıkayan ben olduğum için savunmamı yapıyorum hakime hanım: t...a ve f..h candır, bitkiseldir, doğaya zararlı değildir. Su kaynaklarına geline 30 dak'lık kısa programlar hayat kurtarır. Çamaşır suyu, d...s falan ayda 1 kere wc'lere kullanırım, geri kalan her şeye sirke ve karbonat.
Geçtim mi sınıfı? Geçtim di mi?
Kızlar bir de sizlerin de mi elektirik faturası 150 ve üstü geliyor . Çok mutsuzum yakıta çok para verdim .Yaşadığım memleket de Ağrı çok soğuk onun da etkisi vardır ama ilk defa bu sene fatura ödemeye basladim ondan mi bu kadar dokunuyor bana acaba anlamadimEvi haftada bir süpürüyorum geri kalan günler gırgır felan eski usul kullanıyorum ev isleri yapmak da zor geldi .Ileride kizim olursa hep ona ogretecegim birden başlayınca çalışmaya ve ev işlerine çok zorlaniyorum .Buraya icimi dökmek istedim biraz da
Yorumları okumadım ama arkadaslarının kullandıgını ayır,tekrar geldiklerinde aynısını ver yatsınlar:)Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?