Çok kolay ve kalıcı bir yöntemden bahsetmek istiyorum. Bir aralar oldukça kiloluydum. Ve bunlardan yediğim herşeyin arkasına bir elma yiyerek kurtuldum. Başta komik geliyor, "yok artık" dediğinizi duyar gibiyim. Ama gerçekten süper hem kilo veriyorsun hem kilon kalıcı oluyor çünkü elma metabolizmayı düzenliyor. Benim gitmediğim diyetisyen kalmamıştı. Denemediğim diyet kalmamıştı. 2 ayda 6 kilo verdim. O anlık mucize diyetlerden değil ancak gerçekten kalıcı. O zamandan beride spor yapmadığım ve beslenmeme çok dikkat etmediğim halde kilo almıyorum ki o zamanlar su içsem yarıyor diyenlerdendim. Denemenizi tavsiye ederim yediğiniz her şeyin arkasına bir orta boy elma :)
cidden mi ya süper elmaya bayılırım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın canım spor yaptın mı abur cuburdan uzak mı durdun suyu nasıl tkettin sorularım biraz fazla oldu ama kusura bakma kaydirigubbakcemile5
ya ben zaten normaldede su tüketimi fazla bir insanım o dönem ekstra bişi yapmadım. Mesela beslenememe dikkat etmedim. Çikolatayıda azaltmadım:) Yiyeceklerdende kısmadım. Herşeyi yedim ancak her yediğim yemekten sonra bir orta boy elma yedim. Yanlız öğün demiyorum yediğim herşeyden sonra. Yani deyim yerindeyse oturduğum yerden kilo verdim :)
AAAAAAAAAAA gerçekten mi?Benim metobolizmam çok yavaş vallahi deli oldum bu habere inşallah bizde de işe yarar.Ayrıca bu konu açılalı çok olmuş acaba uygulayan vr mı:26: daha önce.Olumlu veya olumsuz haberlerinizi bekliyorum.