her yeni başlangıç pazartesi başlamaz cumartesi de başlayabilir:)

Ahahah ay tam köpek ismi benimde yazarken aklımdan geçerde uzatmaya üşenirim.

O formu bende doldurdumda hiç bişe olmadı gerçek kilom çıktı yine ekranda, mailde gelmedi anlamadımki niye. Bütün boşlukları doldurmıcaktım heralde:26:

Sadesini yiyorum nesfitin, normalde günde bi kere ya da hiç. Bugünlük iki kere oldu. Dikkat ederim.

Suyu çok içemiyorum, o sıkıntı, arttırmam lazım.

Ama olacak olacak ben inanıyorum bize:13::29:

Sen başla bakalım şu dukana bi bende sabahki ruh halime göre karar vericem:27: Her ihtimale karşı sabah yumurta yiyimde. Aaa unuttum ama sormayı yulaf kepeği aldın mı, o olmadan olmuyor mu?

ya ben türkçesini buldum yani açıklamalı anlatıyor, oradan destekle doldurdum formu oldu. bana 59 diyor. 2 gün atak diyor. 85 günde verirsin diyor, yürü beeaa diyor :1:
hele bir türk facebook sayfası var öncesi ve sonrası resimleri görsen şok! süper zayıflamışlar yaa :23:
ben yarın kitabı almaya gidicem, realden falan yulaf kepeğine de bakıcam. önceden pek bulunmuyormuş ama artık 2 marka getiriyormuş türkiyeye. realde bulanlar varmış. yulaf kepeği sindirim ve zayıflama konusunda baya yardımcı oluyormuş ben mutlaka bulmaya çalışacağım , bulamazsam internetten alırım zaten en fazla 5 10 lira bi şey :56:

Kız bu Dukan amca seni bayaa gaza getirmiş, yürü beaa:27: Nasıda mülayim tipi var amcamın:1:

Hadi bakalım halledelim artık şu işi. Bende metabolizmam yavaş bahanesine sığınmayıp kaçamakları bırakıyorumm.

Şimdi uyumam lazım yorgunum, görüşürüz cınım, sabah menümü yazarım:80:

menumu burayada yazmak ıstedım kabuledersenız
sabah
5 zeytın
1 dlm ekmek
3 catal krem peynır
1 yumurta
cay
öğle
1 kase corba
ara
elma
aksam
1 tbk pırasa
yogurt
salata
gun ıcınde 2.5 lıtre su

menumu burayada yazmak ıstedım kabuledersenız
sabah
5 zeytın
1 dlm ekmek
3 catal krem peynır
1 yumurta
cay
öğle
1 kase corba
ara
elma
aksam
1 tbk pırasa
yogurt
salata
gun ıcınde 2.5 lıtre su

Yazabilirsin tabii, sevinirim:16:

Benimde gram gram gidiyo, ama yavaş verirsem daha kalıcı olacakmış gibi hissedip motive ediyorum kendimi, sende öyle düşün.

Bugünkü menünü beğendim, kolay gelsin:))

Nerdesiniz hatunlar? Ben başlıyorum rapor vermeye.

17.gün..

Öğlene doğru kalktığımdan sabah kahvaltısı yok:27:

Öğlen:
1kase mercimek çorbası
1dilim ekmek

Ara:
iki mandalina

Akşam:
1kase domates çorbası
1kase salata

Bugün 2 litre su içtim. Yatmadan öncede kefir içip uyucamm. Ayrıca bugün 45 dk pilates yaptım. Bugünlük böylee:nazar:

günaydın
bende bu cumartesi günü 73 kilo ile yeniden başladım.
diyetinde başarılar dilerim canım.inşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın.

19. gün...

Sanırım sıkıldım, niye hep böyle oluyo yaa:/ Bırakmış değilim ama sıkıldım işte.

Sabah:
1salatalık
2dilim ekmek
1kk peynir
1bardak yeşil çay
5zeytin

Ara:
1mandalina
3fındık

Öğlen:
1kase nesfit

Ara:
1elma
3fındık

Akşam:
3kaşık pilav
bir tabak nohut yemeği
3kaşık yoğurt
4kaşık salata

Akşam biraz çok yedim gibi. Karnım şişti. Huzursuz hissediyorum kendimi:14: Ayrıca iki gündür spor yapmıyorum:/

heeey sıkılmak yok ben regl oldum 2 gün sonra dukana başlıyorum kitabı da okudum kafama yattı
şıkkıdu :52:
:1::1:
Bende Sıla beni terketti diyordum :27: Hadi bakalım yazarsın sonuçları, bi benim kafama yatamadı şu dukan.

Öğlen dışardaydım, düşündüm düşündüm yiyecek bişe bulamadım, gözleme yedim. Az yağlıydı ama pişmanım:14: Yarın telafi edicem:37:

22.gün...
Sevgili günlük evet seni savsakladım, evet pişmanım. Çünkü sıkıldım demiştim. Sana uğramadığım günlerde neler yaptım özet geçeyim. Kaçamaklarım oldu evet itiraf ediyorum ama genel olarak dikkatli yedim. Kahvaltıyı atlamadım, ekmek sayısını yüksetmedim, şeker çikolata vs kullanmadım. Amaaa gözleme ve poğaça gibi kaçamaklarım oldu:52: Ara öğünlerdi meyve sayısının arttığı zamanlar oldu:39:. Veee en kötüsüde suyu azalttım ve sporu son bir haftadır çok az yapıyorum, bi gün yapıyorum bi gün yapmıyorum filan. Ama sana söz haftaya toparlanıcammm:16:

Sabah:
1bardak çay
1kk dan az peynir
5 zeytin

Öğlen:
1tabak pırasa
4 kaşık yoğurt

Ara:
1poğaça
1bardak çay

Akşam:
3kaşık makarna