Sanırım öyle olduSevincten kuduruyorlar heralde bizi unuttu
Aynen cnm yinede tabi olur mu olurBu ay zaten doktora gıtmedık cogumuz hamilelik bize uzak dıyorum ama Allah'ın işi belli olmaz ki
Bende kahvalti yapmadm hatta daha yayagin icindeyim:)). Kalksam iyi olur.Sanırım öyle oldubari bende aclıktan ölmeyeyim sonucu beklıycem dıye gorurum artık sonra
Oda dogru bi yandancnm ayın 19 unda benim batım çok var daha test yapmakta saçma gibi
ay cnm alemsin gülmekten koptum millet bana baktı noldu die allahımm ya allahta seni güldürsün bu ay kopardın beni:)Aynen cnm yinede tabi olur mu olurkorunurken hamile kalanlara cok ozeniyorum yaa ne yumurta ne sperm var arkadas bizde bacaklari dike dike kicimiz basimiz bi yana havada soguyo corapla çalışma günleri geldi benim icin
ay cnm alemsin gülmekten koptum millet bana baktı noldu die allahımm ya allahta seni güldürsün bu ay kopardın beni:)
şüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak-TubiSh- hadi güzel haberler ver bizeee
ondan ziyade millette ne sperm ne yumurta var korunurken hamile kalıyo biz ayaklarımızı dikioz felan o olaya bittim cnm ya:)Gozundemi canlandirdin corapla is goren bi kadin . Benimde bazen gozume takiliyo coraplar bide herzaman renklidir ama napim yaa karnim agriyo sonra
canımm nasılsın nasıl oldun iyimisin?kızlar günaydın..dua için bişey söyleyeceğm size belki biliyorsunuzdur..bana da hanım hoca komşum söylediydi hatta okutcam şana demişti hamile kaldığım aya denk geldi kısmet yer gök dua üstüne tabi.
ibrahim suresinin son 2 sayfası duayı isteyen kişi hariç onun adına 7 farklı ağız okuması gerekiyormuş böyle söylemişti talebelerime senin için okutayım onların kalbi daha temiz demişti belki o vesile olmuştur ..
kaç çıktıki cnm ya sonuçç ?şüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak
Halimiz ortada isteondan ziyade millette ne sperm ne yumurta var korunurken hamile kalıyo biz ayaklarımızı dikioz felan o olaya bittim cnm ya:)
iğne ile kendime geldim anca canım çok teşekkür ederim buna da şükürcanımm nasılsın nasıl oldun iyimisin?
Ne sacma bi durum yaa. Canimm sen acile gitsene . Test yaptım silik cikti de belirtilerini soyle yaparlar iki saate kesin sonuc. Aile hekimliginize sinir oldum.şüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak
Allah razi olsun canim...kızlar günaydın..dua için bişey söyleyeceğm size belki biliyorsunuzdur..bana da hanım hoca komşum söylediydi hatta okutcam şana demişti hamile kaldığım aya denk geldi kısmet yer gök dua üstüne tabi.
ibrahim suresinin son 2 sayfası duayı isteyen kişi hariç onun adına 7 farklı ağız okuması gerekiyormuş böyle söylemişti talebelerime senin için okutayım onların kalbi daha temiz demişti belki o vesile olmuştur ..
Ayyyyyy hamisimiz geliyor insallah kizlarşüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak
YaaaKizlar benden ümidi kesebilirsiniz, tam emin degilim ama sanki tuvalet kagidinda leke vardi gibiUcundan görür gibi oldum... Neyse kismet, üzülmek yok
ayy cnm ya bulsam öpecem seni şuan:)Halimiz ortada istebide yastigimiz var hee o muhim birinciyi bi yapayim ikinciyi bende korunarak yapcam
Allah razi olsun canim...
Iyi olmana sevindim canim, dikkat et lütfen kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?