Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bu ay zaten doktora gıtmedık cogumuz hamilelik bize uzak dıyorum ama Allah'ın işi belli olmaz ki
Aynen cnm yinede tabi olur mu olur korunurken hamile kalanlara cok ozeniyorum yaa ne yumurta ne sperm var arkadas bizde bacaklari dike dike kicimiz basimiz bi yana havada soguyo corapla çalışma günleri geldi benim icin

Sanırım öyle oldu bari bende aclıktan ölmeyeyim sonucu beklıycem dıye gorurum artık sonra
Bende kahvalti yapmadm hatta daha yayagin icindeyim:)). Kalksam iyi olur. afiyet olsun cnm istersen bize gel birlikte yapalim

cnm ayın 19 unda benim batım çok var daha test yapmakta saçma gibi
Oda dogru bi yandan neyse cnm kesilirse anlarsin zaten. Benim ark adetine 1hafta 10 gun varken kaza yapiyolar lekesi geliyor kazadan saniyo sonra adeti geciyo test yapiyo ki hamile erkek bebis geliyo az kaldi sanada nasip olur inşallah cnm

Aynen cnm yinede tabi olur mu olur korunurken hamile kalanlara cok ozeniyorum yaa ne yumurta ne sperm var arkadas bizde bacaklari dike dike kicimiz basimiz bi yana havada soguyo corapla çalışma günleri geldi benim icin
ay cnm alemsin gülmekten koptum millet bana baktı noldu die allahımm ya allahta seni güldürsün bu ay kopardın beni:)

ay cnm alemsin gülmekten koptum millet bana baktı noldu die allahımm ya allahta seni güldürsün bu ay kopardın beni:)
Gozundemi canlandirdin corapla is goren bi kadin . Benimde bazen gozume takiliyo coraplar bide herzaman renklidir ama napim yaa karnim agriyo sonra

kızlar günaydın..dua için bişey söyleyeceğm size belki biliyorsunuzdur..bana da hanım hoca komşum söylediydi hatta okutcam şana demişti hamile kaldığım aya denk geldi kısmet yer gök dua üstüne tabi.

ibrahim suresinin son 2 sayfası duayı isteyen kişi hariç onun adına 7 farklı ağız okuması gerekiyormuş böyle söylemişti talebelerime senin için okutayım onların kalbi daha temiz demişti belki o vesile olmuştur ..

canımm nasılsın nasıl oldun iyimisin?

Kizlar benden ümidi kesebilirsiniz, tam emin degilim ama sanki tuvalet kagidinda leke vardi gibi Ucundan görür gibi oldum... Neyse kismet, üzülmek yok

şüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak
Ne sacma bi durum yaa. Canimm sen acile gitsene . Test yaptım silik cikti de belirtilerini soyle yaparlar iki saate kesin sonuc. Aile hekimliginize sinir oldum.

Allah razi olsun canim...
Iyi olmana sevindim canim, dikkat et lütfen kendine.

şüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak
Ayyyyyy hamisimiz geliyor insallah kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…