çok geçmiş olsunn cnmmm teste silik çizgimi var ekrandan pek belli olmuyor cnm
Ayy kız yeter ben catladım burda hemsıreye soyle sadece sonuc de .. Öff şiştim cumadan beriçok fenayım kız ha bayıldım ha bayılcam
Gecmis olsun canim. Simdi nasil annen?
Görüyoruuuuuuum minnta
Heyecan yapma sakın kuzumcanım yaaa cok korkuyorum , hep silik cizgi gormsutum ve cikmamisti ama onlarda igne kullaniordum
bu sefer igne hap hicbisey kullanmadim , varmidir acaba gercekten birazdan kan verecegim 50 liram vardi helal olsun yavruma o gelecekse 50 liram gitsin ozele verecegim kani 1/2 saate cikar sanirim
kız bn fena şiştim yaaa valla he diyim deli karıyada alayım başıma belayı cumadan beri zaten sinirliyim kadına.. şeytan git diorum durmadanAyy kız yeter ben catladım burda hemsıreye soyle sadece sonuc de .. Öff şiştim cumadan beri
Esinin haberı var mı yoksa soyleme hiçcanım yaaa cok korkuyorum , hep silik cizgi gormsutum ve cikmamisti ama onlarda igne kullaniordum
bu sefer igne hap hicbisey kullanmadim , varmidir acaba gercekten birazdan kan verecegim 50 liram vardi helal olsun yavruma o gelecekse 50 liram gitsin ozele verecegim kani 1/2 saate cikar sanirim
Kız sabrına hayranım kac gundur bekliyorsunkız bn fena şiştim yaaa valla he diyim deli karıyada alayım başıma belayı cumadan beri zaten sinirliyim kadına.. şeytan git diorum durmadan
Esinin haberı var mı yoksa soyleme hiçvarsa bebiş suprız yaparsın
Korkma gülüm, Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Adete 1 gün kala diye cizgi olmaz, bebek var diye cift cizgi olur, insallah da öyledir :) Ay ben yeminle bugün heyecandan bayilip düsecegimcanım yaaa cok korkuyorum , hep silik cizgi gormsutum ve cikmamisti ama onlarda igne kullaniordum
inşallah yaa sabır yokki bende allahım şükür sabrı öğretti bize .. çatladım çatlıycammmm anca 7girdi offfffKız sabrına hayranım kac gundur bekliyorsunhadı az kalmıstır inşallah doktor konusurken yaz bize
Fetih yada kenzul ars diyorum ben cnimSaglik olsun... Belki bizde meryem suresinden sonra okudugumuz duaya zikir ekleriz.
Kizlar bir daha ki dua icin herkes fikrini söylesin ona göre kararlastiralim...
- Fetih suresi
- Yasin-i serif
- Kenzül ars
- 1001 Fatiha
Cnm yumurtayı her zaman sağlıklı sperm döllemiyor maalesef.bu düşükler bu Kayıplar neden oluyor sanıyorsun
Bende o yuzden kullanmam cok soyledılerde insan herseyden korkar olduHic o acidan düşünmemiştim cnim neyse bu ay kalsin bakalim belki baska zaman gerek duyarsam ....
Bende korktum birazcik canim ya ama denemedik bi o kalirsa denerim yinede batti balik yan gider hesabiBende o yuzden kullanmam cok soyledılerde insan herseyden korkar oldubu arada bugun ebrulim minnta 10beybisi sonuc alacak ayy hepsıde pozıtıf olsa battaneyı orerım sıze kız :)
Cnim sen yapmayacakmisin testay hakikaten beybisi ne doktormuş ya erken doğum yapıcam burda:)hahahhahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?