Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmis olsun canim. Simdi nasil annen?

Görüyoruuuuuuum minnta

canım yaaa cok korkuyorum , hep silik cizgi gormsutum ve cikmamisti ama onlarda igne kullaniordum
bu sefer igne hap hicbisey kullanmadim , varmidir acaba gercekten birazdan kan verecegim 50 liram vardi helal olsun yavruma o gelecekse 50 liram gitsin ozele verecegim kani 1/2 saate cikar sanirim

Heyecan yapma sakın kuzum gec dollenme olmustur belki ondan sılık cıkmıstır .. Bekle dıycem bekleyemezsınde en ıyısı gıt yaptır hemen 2 saate cıkıyo

Ayy kız yeter ben catladım burda hemsıreye soyle sadece sonuc de .. Öff şiştim cumadan beri
kız bn fena şiştim yaaa valla he diyim deli karıyada alayım başıma belayı cumadan beri zaten sinirliyim kadına.. şeytan git diorum durmadan

Esinin haberı var mı yoksa soyleme hiç varsa bebiş suprız yaparsın

kız bn fena şiştim yaaa valla he diyim deli karıyada alayım başıma belayı cumadan beri zaten sinirliyim kadına.. şeytan git diorum durmadan
Kız sabrına hayranım kac gundur bekliyorsun hadı az kalmıstır inşallah doktor konusurken yaz bize

Esinin haberı var mı yoksa soyleme hiç varsa bebiş suprız yaparsın

yok canım sadcee annecime soyledim, esime soylemedim simdi annem anlar durumu bilio ya oda bilio kesin olmadigini ama esime soylesem hemen var diye umutlanicak yoksada uzulecek :/ o yuzden soylemedim 10 bucuk gibi vericem kani heralde ogleye kadar cikar canım yazicam size

Korkma gülüm, Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Adete 1 gün kala diye cizgi olmaz, bebek var diye cift cizgi olur, insallah da öyledir :) Ay ben yeminle bugün heyecandan bayilip düsecegim kalbim pir pir atiyor, insallah senin göbüsünde de pir pir atan bir kalp vardir

Kız sabrına hayranım kac gundur bekliyorsun hadı az kalmıstır inşallah doktor konusurken yaz bize
inşallah yaa sabır yokki bende allahım şükür sabrı öğretti bize .. çatladım çatlıycammmm anca 7girdi offfff

Saglik olsun... Belki bizde meryem suresinden sonra okudugumuz duaya zikir ekleriz.

Kizlar bir daha ki dua icin herkes fikrini söylesin ona göre kararlastiralim...
  1. Fetih suresi
  2. Yasin-i serif
  3. Kenzül ars
  4. 1001 Fatiha
Fetih yada kenzul ars diyorum ben cnim

Mintaaa canim hayirli oksun silik cizgini gordum bende ims hayirki haberle gelirsin canimm

Beybisi kac girdi iceri bayilma num yap alsinlar seni iceri hemen

Bende o yuzden kullanmam cok soyledılerde insan herseyden korkar oldu bu arada bugun ebrulim minnta 10beybisi sonuc alacak ayy hepsıde pozıtıf olsa battaneyı orerım sıze kız :)
Bende korktum birazcik canim ya ama denemedik bi o kalirsa denerim yinede batti balik yan gider hesabi . Ayy cok heyecanlı helsini okudum mesajlarin tel sarjdaydi emaann dedim cikardim rahat okumak icin battaniceci alpiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…