Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

cnm hamile olduğumu sanmıyorum ya yumurtlama günü 36.0 dereceydi ateşim yumurtlamadan sonra 36.5 oldu bugün ölçtüm 36.3 hamile olsam düşmezdi bence
Canim ateşi falan takma kafaya adete 1hafta varken leke geldi bence ciddi bir belirti.

Carsamba cnm bat. O kekeden kac saat gecti kac kere kontrol ettim hic bisey yokkkk . abdest alicam gelmiyo çünkü
Walla aNlamadım ki canım neden oldu inşallah iyi haber alırsın dıycem umutlanacaksın onuda istemiyOrum hayırlısı olsun

Carsamba cnm bat. O kekeden kac saat gecti kac kere kontrol ettim hic bisey yokkkk . abdest alicam gelmiyo çünkü
valla yerleşme lekesi pembede olabiliyormuş ama belli de olmaz bende cnm dün gece abdest yine aldım çok az bu sabahta geldi damla bugünde namaz kılamıcam

Walla aNlamadım ki canım neden oldu inşallah iyi haber alırsın dıycem umutlanacaksın onuda istemiyOrum hayırlısı olsun
Alamam canim yaa hic bir belirtim yok . Cars kadar olmazsam yine yapmam gerekeni yapip test yaparim tek çizgiyi gorup oturunca gelir zaten

valla yerleşme lekesi pembede olabiliyormuş ama belli de olmaz bende cnm dün gece abdest yine aldım çok az bu sabahta geldi damla bugünde namaz kılamıcam
Benimde dün yatsi kaldi oste pembe olunca biraktim mecbur ama gelmiyo yanni boyle gezmemee gerek yok ogle vaktine kadar beklicem gekmezse alcam abdestimi. Canim cok azdı akinti ile karisikti afedersin . Sen test yap bence cnm

Benimde dün yatsi kaldi oste pembe olunca biraktim mecbur ama gelmiyo yanni boyle gezmemee gerek yok ogle vaktine kadar beklicem gekmezse alcam abdestimi. Canim cok azdı akinti ile karisikti afedersin . Sen test yap bence cnm
cnm ayın 19 unda benim batım çok var daha test yapmakta saçma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…