Bende int bulup resim cekip okurum telde olunca rahat oluyor. Kenzul ars ile dilegine kavusan cok kisi biliyorumBende fetih dıyorum kenzul arsı bilmiyorum oda olur bulurum
oyy saol kuzum inşllah bi alabilsem sonucubu arada bugun ebrulim minnta 10beybisi sonuc alacak ayy hepsıde pozıtıf olsa battaneyı orerım sıze kız :)
yok beklemede bir kişi kaldıBeybisi girdi heralde iceri
Canim ateşi falan takma kafaya adete 1hafta varken leke geldi bence ciddi bir belirti.cnm hamile olduğumu sanmıyorum ya yumurtlama günü 36.0 dereceydi ateşim yumurtlamadan sonra 36.5 oldu bugün ölçtüm 36.3 hamile olsam düşmezdi bence
oyy saol kuzum inşllah bi alabilsem sonucu
Karnima agri girdi valla yaa stres oldukyok beklemede bir kişi kaldı
Alpii dun gostermelik gelen pembe lekenin devami yok ne camasirda nede silince gelen giden bisey yokBence sonuca gerek bile yok
senin kaç gün var bata cnm dün leke gelmişti demiAlpii dun gostermelik gelen pembe lekenin devami yok ne camasirda nede silince gelen giden bisey yok
Aaa nedeN geldi ki manyak o zaman :) usuttun mu acaba ondan mı geldiAlpii dun gostermelik gelen pembe lekenin devami yok ne camasirda nede silince gelen giden bisey yok
Carsamba cnm bat. O kekeden kac saat gecti kac kere kontrol ettim hic bisey yokkkk .senin kaç gün var bata cnm dün leke gelmişti demi
Benimki hepten manyakAaa nedeN geldi ki manyak o zaman :) usuttun mu acaba ondan mı geldi
Walla aNlamadım ki canım neden olduCarsamba cnm bat. O kekeden kac saat gecti kac kere kontrol ettim hic bisey yokkkk .abdest alicam gelmiyo çünkü
valla yerleşme lekesi pembede olabiliyormuş ama belli de olmaz bende cnm dün gece abdest yine aldım çok az bu sabahta geldi damla bugünde namaz kılamıcamCarsamba cnm bat. O kekeden kac saat gecti kac kere kontrol ettim hic bisey yokkkk .abdest alicam gelmiyo çünkü
Alamam canim yaa hic bir belirtim yok . Cars kadar olmazsam yine yapmam gerekeni yapip test yaparim tek çizgiyi gorup oturunca gelir zatenWalla aNlamadım ki canım neden olduinşallah iyi haber alırsın dıycem umutlanacaksın onuda istemiyOrum hayırlısı olsun
Benimde dün yatsi kaldi oste pembe olunca biraktim mecbur ama gelmiyo yanni boyle gezmemee gerek yok ogle vaktine kadar beklicem gekmezse alcam abdestimi. Canim cok azdı akinti ile karisikti afedersin . Sen test yap bence cnmvalla yerleşme lekesi pembede olabiliyormuş ama belli de olmaz bende cnm dün gece abdest yine aldım çok az bu sabahta geldi damla bugünde namaz kılamıcam
Bu ay zaten doktora gıtmedık cogumuz hamilelik bize uzak dıyorum ama Allah'ın işi belli olmaz kiAlamam canim yaa hic bir belirtim yok . Cars kadar olmazsam yine yapmam gerekeni yapip test yaparim tek çizgiyi gorup oturunca gelir zaten
Sevincten kuduruyorlar heralde bizi unuttu-TubiSh- sonucu aldı sesı cıkmıyo :) bence hamıle zatende yınede emın olmak adına ..
cnm ayın 19 unda benim batım çok var daha test yapmakta saçma gibiBenimde dün yatsi kaldi oste pembe olunca biraktim mecbur ama gelmiyo yanni boyle gezmemee gerek yok ogle vaktine kadar beklicem gekmezse alcam abdestimi. Canim cok azdı akinti ile karisikti afedersin . Sen test yap bence cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?