- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
bende sinir oldum ya kaç çıkmış onu bile sölememişmi ya hayret bişi yaniiNe sacma bi durum yaa. Canimm sen acile gitsene . Test yaptım silik cikti de belirtilerini soyle yaparlar iki saate kesin sonuc. Aile hekimliginize sinir oldum.
Kesin sonuc cikmamis diye biseymi var ya ya hamiledir ya degildir kan testi bu falmi bakiyoruz burda. Yabi cuma gunu kani beklettiler beklettiler kan bozuldu hastanede kim bilir kac saat bekledi sonucta belli değil diyip bida yaptırıyor.bende sinir oldum ya kaç çıkmış onu bile sölememişmi ya hayret bişi yanii
Hayirlisi gülüm, üzülmek yokYaaa. Hayırlısı canim yaa. Yinede mecbur test yaptircan mi
Afiyet olsun canimBen cikiyorum kizlar kahvalti yapip gelicem
Sagol cnm. Ins adet olmazsinnnAfiyet olsun canim
Bencede kadin doguma gitseydi bundan iyiydisalak bunlar ya aile hekimi neden varki zaten git cnm allah aşkına başka bi hastanede yaptır yaaa
0 sadecd şüpheli durum uzmna görün dedikaç çıktıki cnm ya sonuçç ?
ay cnm o doktor delirtti beni napıcan peki idrar mı yapıcan kanmı yapıcan0 sadecd şüpheli durum uzmna görün dedi
Benimde gönlümden kenzül ars geciyor, acaba birde @SaTu ST'nin söyledigini mi eklesen? Cok mu olur ki?kızlar bu arada ben bu ay namazdan sonra kenzül ars duasınıda okudum anlamı okadar büyükki anlatamam anlamını okuyunca gözyaşlarınızı tutmanız mümkün değil benim önerim meryem bitince onu okuyalım birde okuması çok rhat
sırayla gidelim bence cnm onuda yapalım sonra bazı arkadaşlara belki ağır gelebilirBenimde gönlümden kenzül ars geciyor, acaba birde @SaTu ST'nin söyledigini mi eklesen? Cok mu olur ki?
Tamam canim ben uyarimsırayla gidelim bence cnm onuda yapalım sonra bazı arkadaşlara belki ağır gelebilir
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm musmutlu haber hade bakalımmm idrarmı yaptın sen şimdi?gelyo minnağımmmm
Allahim sana sükürler olsungelyo minnağımmmm
Ohhh sukurler olsun canimmm hadi hayirli olsun canimgelyo minnağımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?