Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hamilesindir belki sende :)
Yok yaa hayal bıle etmedım bu ay tedavısız imkansız dıyorum ama allah'ın işi hiç belli olmaz 4gun var bata erken gelmezse sayet gebelik testi yaptım o tek cizgi de kaldı (; yani umut etmeyeyım dıye denedım herseyı

Iste tam bu yüzden hamile olabilirsin. Umudunu kestigin an Rabbim verirmis :) Hakkinda hayirlisi olsun, keske bir güzel haber daha alsak :)

hey allah burda pcolular çoktu habire karıştırıyorum bi liste isteyecem kim pco kim değiil:) cnm peki sen buaralar hiç gittinmi doktora
GitmEdim bu ay gıtcem regl beklıyorum .. Kı bu ay ben 14. Gunu yumurtladım test yaptım gordum

Kizlar konumuzla hic alakasi yok ama anlatmak istedim binayi temizliyor lar banada dediler bende ben temizleyemem ucretini veririm dedim kabul ettiler.simdi sesli sesli is yapiyolar biseyler dusuruyorlar bende hic kapiyi falan acip bakmadim . Ihtiyaci olan bayani çıkarıp ihtiyaç sahibi olmayan bina sakinleri yapiyor.....

-TubiSh- yine sonradan yazıyorum idare edin

tebriklerrrrrrrrr canımmm Allahım önce kesesini görmeyi kalbini duymayı sonrasında da sağ salim kucağına almayı nasip etsin beybisi gözün aydın çok sevindimmm..

Boylelerıne ac gözlü dıyoruz canım .. Acma kapıyı sen bosver ne yaparlarsa yapsınlar

Kız zaten her bişey var kan uyuşmazlıgı pıhtılasma oda eksık olsun :)
Bende herkese yetecek kadar pco var sizler olmayin insallahh canim . Bas edilmesi cok zor yaa ted olsaydi keske 2015teyiz pco ted yok cok komik ve elini sallasan pcolu da cok yani. . Hepsinin ignesi var cnim kafaua takma sakinnn

insanlar öyle pislik olmuş ki afedersiniz ama dünyanın çivisi çıktı iice cnm seninki ufak bi örnek Allah böylelerini ıslah etsin muhattap olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…