- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
cnm pcodan mı oluyo bu durum acaba?Ben dün ovu. Testı yaptım silik cıktı cızgı bugun tekrar yaptım ikiside esıt noluyo benım ıdrardada sorun var sanırım yıne mi yumurtluyorum :)
darısı başına kuzum... eedicemde nezlr bile oldum çok fenayımmCanım çok sevindim sağlıklı bir gebelik diliyorum sana... Ne güzel kendine çok dikkat et :)))
Yok yaa hayal bıle etmedım bu ay tedavısız imkansız dıyorum ama allah'ın işi hiç belli olmazHamilesindir belki sende :)
Kız bende pco yok sen soyleye söyleye basıma pco cıkaracaksın :))cnm pcodan mı oluyo bu durum acaba?
Iste tam bu yüzden hamile olabilirsin. Umudunu kestigin an Rabbim verirmis :) Hakkinda hayirlisi olsun, keske bir güzel haber daha alsak :)Yok yaa hayal bıle etmedım bu ay tedavısız imkansız dıyorum ama allah'ın işi hiç belli olmaz4gun var bata erken gelmezse sayet gebelik testi yaptım o tek cizgi de kaldı (; yani umut etmeyeyım dıye denedım herseyı
Hiçç heveslenmiycem hep kursagımda kalıyor cunku olursa olurIste tam bu yüzden hamile olabilirsin. Umudunu kestigin an Rabbim verirmis :) Hakkinda hayirlisi olsun, keske bir güzel haber daha alsak :)
negatif((((
hey allah burda pcolular çoktu habire karıştırıyorum bi liste isteyecem kim pco kim değiil:) cnm peki sen buaralar hiç gittinmi doktoraKız bende pco yok sen soyleye söyleye basıma pco cıkaracaksın :))
cnm peki adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günündesinde bu testler habire böle çıkıyoKız bende pco yok sen soyleye söyleye basıma pco cıkaracaksın :))
GitmEdim bu ay gıtcem regl beklıyorum .. Kı bu ay ben 14. Gunu yumurtladım test yaptım gordumhey allah burda pcolular çoktu habire karıştırıyorum bi liste isteyecem kim pco kim değiil:) cnm peki sen buaralar hiç gittinmi doktora
Hahaha ay cnim yaa pcodan uzak durunKız bende pco yok sen soyleye söyleye basıma pco cıkaracaksın :))
27. Gün bugun cnmcnm peki adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günündesinde bu testler habire böle çıkıyo
Kız zaten her bişey var kan uyuşmazlıgı pıhtılasma oda eksık olsun :)Hahaha ay cnim yaa pcodan uzak durun
Boylelerıne ac gözlü dıyoruz canım .. Acma kapıyı sen bosver ne yaparlarsa yapsınlarKizlar konumuzla hic alakasi yok ama anlatmak istedim binayi temizliyor lar banada dediler bende ben temizleyemem ucretini veririm dedim kabul ettiler.simdi sesli sesli is yapiyolar biseyler dusuruyorlar bende hic kapiyi falan acip bakmadim . Ihtiyaci olan bayani çıkarıp ihtiyaç sahibi olmayan bina sakinleri yapiyor.....
Bende herkese yetecek kadar pco var sizler olmayin insallahh canimKız zaten her bişey var kan uyuşmazlıgı pıhtılasma oda eksık olsun :)
çok sağol amin inşallhhh-TubiSh- yine sonradan yazıyorum idare edin
tebriklerrrrrrrrr canımmm Allahım önce kesesini görmeyi kalbini duymayı sonrasında da sağ salim kucağına almayı nasip etsin beybisi gözün aydın çok sevindimmm..
insanlar öyle pislik olmuş ki afedersiniz ama dünyanın çivisi çıktı iice cnm seninki ufak bi örnek Allah böylelerini ıslah etsin muhattap olmaKizlar konumuzla hic alakasi yok ama anlatmak istedim binayi temizliyor lar banada dediler bende ben temizleyemem ucretini veririm dedim kabul ettiler.simdi sesli sesli is yapiyolar biseyler dusuruyorlar bende hic kapiyi falan acip bakmadim . Ihtiyaci olan bayani çıkarıp ihtiyaç sahibi olmayan bina sakinleri yapiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?