Aynem cnm hem para verip hemde yardım edememBoylelerıne ac gözlü dıyoruz canım .. Acma kapıyı sen bosver ne yaparlarsa yapsınlar
cnm bak seni endişelendirmek istemiyorum belkide alakası yoktur ama yaz başı ben aynını yaşadım çatlamayan yumurtam kist olmuştu lh testleri hep böle pozitif çıkıyodu hatta geçenlerde diodumya ben ovulasyon testlerinden kist bile anlıyorum felan die dalga geçmiştim sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti o arada geçene kadar lh kitiyle sürekli kontrol yapptım hatta adetimle beraber atmışım kisti doktora gittim atmışssın tamam dedi.sonra gerçekten lh testinde pozitif görmedim yumurtlayana kadar.benim bu kistin olma sebebi kimyasal gebelikten sonra benim hormonlarım bozuldu hep böle 3-4 günlük gecikmeler oldu bende sonrada yumurtam çatlamamış doğum kontrol hapı kullanınca tüm hormonlarım düzeldi27. Gün bugun cnm
Ablamda pcolu aynen cokk var rabbım onlarada bir çare versın inşallah ..Bende herkese yetecek kadar pco var sizler olmayin insallahh canim. Bas edilmesi cok zor yaa ted olsaydi keske 2015teyiz pco ted yok cok komik ve elini sallasan pcolu da cok yani. . Hepsinin ignesi var cnim kafaua takma sakinnn
Aynen canim yaa. Sinir oluyorum. Karşı kimsum tam bi sorunlu bana cani isterse slm veriyor istemezse gormezden geliyo. Gecen sirf hamilemisin diye sormak icin kapimi caldi düşüninsanlar öyle pislik olmuş ki afedersiniz ama dünyanın çivisi çıktı iice cnm seninki ufak bi örnek Allah böylelerini ıslah etsin muhattap olma
Olursa olsun ne yapayım canım gıder onun içinde tedavı olurum .. Ben 1 seneden fazla klomen iğne kullandım cook sukur hiç kist olusmadı ben iki gebeliğimdede cok sukur hiç bir seye etkısı olmadan atlattım herseyı .. Tek kotu yanı kansızlık oldu onuda hallettım hiç bir seyden korkum yok rabbim dermansız dert vermesın yeter ..cnm bak seni endişelendirmek istemiyorum belkide alakası yoktur ama yaz başı ben aynını yaşadım çatlamayan yumurtam kist olmuştu lh testleri hep böle pozitif çıkıyodu hatta geçenlerde diodumya ben ovulasyon testlerinden kist bile anlıyorum felan die dalga geçmiştim sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti o arada geçene kadar lh kitiyle sürekli kontrol yapptım hatta adetimle beraber atmışım kisti doktora gittim atmışssın tamam dedi.sonra gerçekten lh testinde pozitif görmedim yumurtlayana kadar.benim bu kistin olma sebebi kimyasal gebelikten sonra benim hormonlarım bozuldu hep böle 3-4 günlük gecikmeler oldu bende sonrada yumurtam çatlamamış doğum kontrol hapı kullanınca tüm hormonlarım düzeldi
uyuz oluyorum hamilemisin die soranlaraAynen canim yaa. Sinir oluyorum. Karşı kimsum tam bi sorunlu bana cani isterse slm veriyor istemezse gormezden geliyo. Gecen sirf hamilemisin diye sormak icin kapimi caldi düşün
Evlimi cnm bebegi varmi ablaninAblamda pcolu aynen cokk var rabbım onlarada bir çare versın inşallah ..
Evli cocugu yok uzun sure tedavı oldu sonra umudu kesılınce bıraktıEvlimi cnm bebegi varmi ablanintaaa anne karninda oluşuyormus bu pco. Ben ilk ademtimden beri duzensizdi 15yasinda ogrendim pco oldugunu
Ahhh ahhhuyuz oluyorum hamilemisin die soranlara
zaten olsada hiçbi önemi yok ama bu testlerin anlamsızlığının sebebi bu olabilir die diorum cnm.bence git bi doktora bir görün belkide alakası yokturrr....Olursa olsun ne yapayım canım gıder onun içinde tedavı olurum .. Ben 1 seneden fazla klomen iğne kullandım cook sukur hiç kist olusmadı ben iki gebeliğimdede cok sukur hiç bir seye etkısı olmadan atlattım herseyı .. Tek kotu yanı kansızlık oldu onuda hallettım hiç bir seyden korkum yok rabbim dermansız dert vermesın yeter ..
Eki Görüntüle 1654652 Tek cıZgı olan gebelik testi
Idrarda hemen cikmayabilir... Bencede heveslenme sürpriz olsunHiçç heveslenmiycem hep kursagımda kalıyor cunku olursa olur
Heee tamam cnm hatırladimEvli cocugu yok uzun sure tedavı oldu sonra umudu kesılınce bıraktıtup bebekte asılamada denedı hatta senden doktor ısmı almıstım ya varsa tanıdık ank. Dıye
Zorla test yapiyolar ya asilamadada bunu sevmiyorum hic .Idrarda hemen cikmayabilir... Bencede heveslenme sürpriz olsunhayirlisiyla gelir insallah...
Benimde lekeler basladi kizlar, doktora sordum cogalmazsa gel yinede kana bakalim dedihic gidesim de yok
doğunca kendi mi bakacakmış ona ne kiAynen canim yaa. Sinir oluyorum. Karşı kimsum tam bi sorunlu bana cani isterse slm veriyor istemezse gormezden geliyo. Gecen sirf hamilemisin diye sormak icin kapimi caldi düşün
Ben demistim canım bu topic ugurlu geldi sırayla geliyor güzel haberler hayırlı olsun bebisin darısı basimiza ins.gelyo minnağımmmm
Şimdi ne dıye doktora gıdeyım canım reglıye 2-3 gun var olsun zaten gidecegim :)zaten olsada hiçbi önemi yok ama bu testlerin anlamsızlığının sebebi bu olabilir die diorum cnm.bence git bi doktora bir görün belkide alakası yokturrr....
ablan nerde cnm benim dr u da önerebilirmEvli cocugu yok uzun sure tedavı oldu sonra umudu kesılınce bıraktıtup bebekte asılamada denedı hatta senden doktor ısmı almıstım ya varsa tanıdık ank. Dıye
Yinede dusundugun için sagolzaten olsada hiçbi önemi yok ama bu testlerin anlamsızlığının sebebi bu olabilir die diorum cnm.bence git bi doktora bir görün belkide alakası yokturrr....
aynen gülüm ya, kendi halime biraksana beni ne zorluyorsunZorla test yapiyolar ya asilamadada bunu sevmiyorum hic .
beybisi den başka da mı var onu geriden de olsa yakalayamamışım tühBen demistim canım bu topic ugurlu geldi sırayla geliyor güzel haberler hayırlı olsun bebisin darısı basimiza ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?