Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insan ister istemez üzülüyor, anliyorum seni ama Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek. Insallah hakkinda hayirlisi neyse Rabbim sana onu versin.

Günaydin canim nasilsin?
Canim simdi gordum yazdığını iyiyim isler yogun bu ara cok giremiyorum foruma sen nasilsin beklemedesin degil mi?

Ogrenmezse dedikoduyu kim yapacak ben hemen hamile kalirim korunurlen bile hamile kaldim yumurtalarim cok guzel esimde saglam dedi bana dusun zihniyeti .....
iyi halt etmişler böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum ay selam verme çıldırdım

Ogrenmezse dedikoduyu kim yapacak ben hemen hamile kalirim korunurlen bile hamile kaldim yumurtalarim cok guzel esimde saglam dedi bana dusun zihniyeti .....
Ayyy en nefret ettıgım insan tıpı bendede var bi tane oyle bende sorun yok cok kolay gebe kalıyorum deyıp duruyordu ben bu kadar ugrasırken o oyle soyledıkce cıldırıyordum

Ayyy en nefret ettıgım insan tıpı bendede var bi tane oyle bende sorun yok cok kolay gebe kalıyorum deyıp duruyordu ben bu kadar ugrasırken o oyle soyledıkce cıldırıyordum
Zaten canim bu insanlarla ugrasmak zor olan. Her girdugunde karnima bakiyo buyumusmus yoksa hamilemi diye hissediyorum bakislarini bi arkadasimda hala yikmu bi isi beceremedin ben ikinciyi yaltim hamileyim demisti. Bu ikisini hic unutmuyorum hiccc.....

Aman salla ben alıstım sen cok guzellesmıssın kız yoksa hamılemısın ? Ne bu iltıfat mı hayır sınsılık ben hep guzelım hayır hamile degılım dedım bende

four dahlia bu ismi çok aradın mı yahu etıketlerken unutuyorum neydı dıye yakınmıssın bana bende hataydayım
Hataya gitmistik ben antepteyken bi turbe ismi sorduk ordakilere sanki anormal bisey sormusuz gibi hale burunduler turbeeeea turbeaaaa ben turbeaa bilmiyo Allaha emanett replik bu

Aman salla ben alıstım sen cok guzellesmıssın kız yoksa hamılemısın ? Ne bu iltıfat mı hayır sınsılık ben hep guzelım hayır hamile degılım dedım bende
Hahahahha pis sinsiler ayrica bazi hamilelere cirkinlik cokuyor .sorf ogrenmek icin yem atmaya bak sennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…