- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
heh zaten eğer dediğim gibi bişey varsa bile adetle atıyosun o kisti kist denemez aslında ya çatlamayan yumurta dio doktorŞimdi ne dıye doktora gıdeyım canım reglıye 2-3 gun var olsun zaten gidecegim :)
Ankarada canım .. Sende mi ankaradadınablan nerde cnm benim dr u da önerebilirm
Canim simdi gordum yazdığını iyiyim isler yogun bu ara cok giremiyorum foruma sen nasilsin beklemedesin degil mi?Insan ister istemez üzülüyor, anliyorum seni ama Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek. Insallah hakkinda hayirlisi neyse Rabbim sana onu versin.
Günaydin canim nasilsin?
Ogrenmezse dedikoduyu kim yapacakdoğunca kendi mi bakacakmış ona ne ki
iyi halt etmişler böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum ay selam verme çıldırdımOgrenmezse dedikoduyu kim yapacakben hemen hamile kalirim korunurlen bile hamile kaldim yumurtalarim cok guzel esimde saglam dedi bana dusun zihniyeti .....
hayatımda 1 gün bile geciken adetim olmamıştı taki bu düşüklere kadar herkeste aynı olmuyomuş benim hormonlarımı bozdu düşüklerYinede dusundugun için sagol
inşlahhBen demistim canım bu topic ugurlu geldi sırayla geliyor güzel haberler hayırlı olsun bebisin darısı basimiza ins.
yok cnm ben mersindeyim ama benim dr hem burda hemde tarsuta muayeneyi yapıyor ankarada da tüp bebek yapıyor bildiğim kadarıyla hafta sonları gidiyorAnkarada canım .. Sende mi ankaradadın
Ben degilim henuz ama onceden diger topicten olan ve burda da devam eden arkadaşlarimiz varbeybisi den başka da mı var onu geriden de olsa yakalayamamışım tüh
Ayyy en nefret ettıgım insan tıpı bendede var bi tane oyle bende sorun yok cok kolay gebe kalıyorum deyıp duruyorduOgrenmezse dedikoduyu kim yapacakben hemen hamile kalirim korunurlen bile hamile kaldim yumurtalarim cok guzel esimde saglam dedi bana dusun zihniyeti .....
iyi halt etmişler böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum ay selam verme çıldırdım
hımm görmedim ben ondan sordum :))Ben degilim henuz ama onceden diger topicten olan ve burda da devam eden arkadaşlarimiz var
Zaten canim bu insanlarla ugrasmak zor olan. Her girdugunde karnima bakiyo buyumusmus yoksa hamilemi diye hissediyorum bakislariniAyyy en nefret ettıgım insan tıpı bendede var bi tane oyle bende sorun yok cok kolay gebe kalıyorum deyıp duruyorduben bu kadar ugrasırken o oyle soyledıkce cıldırıyordum
Aman salla ben alıstım sen cok guzellesmıssın kız yoksa hamılemısın ? Ne bu iltıfat mı hayır sınsılık ben hep guzelım hayır hamile degılım dedım bendeZaten canim bu insanlarla ugrasmak zor olan. Her girdugunde karnima bakiyo buyumusmus yoksa hamilemi diye hissediyorum bakislarinibi arkadasimda hala yikmu bi isi beceremedin ben ikinciyi yaltim hamileyim demisti. Bu ikisini hic unutmuyorum hiccc.....
Hataya gitmistik ben antepteyken bi turbe ismi sorduk ordakilere sanki anormal bisey sormusuz gibi hale burundulerfour dahlia bu ismi çok aradın mı yahu etıketlerken unutuyorum neydı dıye yakınmıssın bana bende hataydayım
Hahahahha pis sinsiler ayrica bazi hamilelere cirkinlik cokuyor .sorf ogrenmek icin yem atmaya bak sennnnAman salla ben alıstım sen cok guzellesmıssın kız yoksa hamılemısın ? Ne bu iltıfat mı hayır sınsılık ben hep guzelım hayır hamile degılım dedım bende
büyükmü evin cnm büyük evin temizliği çok zor oluyoEv temizlenecek hiç kalkasım yok burda sohbet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?