saol cnmm bnmm allah razı olsunTebrikler canim.allah kucaginada,almayi nasip etsin taze anne
bide komşu zemzem suyu getirmiş iç bunu kıbleye dönüp ddi bunu içenler alahtan ne diliosa o an kabul olur dedi içtim diledim oldu.Vakti gelmis demekki cnim
inşallahhh aminnAyy şükür canım sonuc belli olmuş :) gözün aydın inşallah keseyide bebegıde hiç durmayan kalp atısınıda gorursun
teşekkürler canm gördüm şimdi bi tuhaf oldum hep öle listelere bakar dururdum-TubiSh- kuzum adin ilk sayfada yer aldi :)
Rabbim nasip etti cok sükürteşekkürler canm gördüm şimdi bi tuhaf oldum hep öle listelere bakar dururdum
çok şükür bin şükür darısı başına kuzumRabbim nasip etti cok sükür
Hersey dua uzerine işte canimbide komşu zemzem suyu getirmiş iç bunu kıbleye dönüp ddi bunu içenler alahtan ne diliosa o an kabul olur dedi içtim diledim oldu.
Amin Allah razi olsun, cümlemizin insallah.çok şükür bin şükür darısı başına kuzum
evet cnm saol darısı tüm isteyenlerin başınaHersey dua uzerine işte canim
Insallahh canimevet cnm saol darısı tüm isteyenlerin başına
bilio öğrendi havalar uçtıInsallahh canim.esin biliyomu cnm
hiç üzülme moralini yüksek tut seninde gelicek cennet kokulunnegatif((((
Gülüm pes etmeyecegiz, daha cok dua edecegiz ve Allah'in izniyle bizde kavusacagiz meleklerimize...negatif((((
üzülme cnm sakınn vakti değilmiş dualara devam edeceğiz........................negatif((((
Yahu senın ıdrarda bı sorun var sanırım niye ikinci cızgıyı cıkartıyorsa allahım yaanegatif((((
Canım çok sevindim sağlıklı bir gebelik diliyorum sana... Ne güzel kendine çok dikkat et :)))bilio öğrendi havalar uçtı
Hamilesindir belki sende :)Ben dün ovu. Testı yaptım silik cıktı cızgı bugun tekrar yaptım ikiside esıt noluyo benım ıdrardada sorun var sanırım yıne mi yumurtluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?