Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hataya gitmistik ben antepteyken bi turbe ismi sorduk ordakilere sanki anormal bisey sormusuz gibi hale burunduler turbeeeea turbeaaaa ben turbeaa bilmiyo Allaha emanett replik bu
Aaa canım hataylılara laf yok bilmiyorlar belki halbuki buranın en cok kullanılan yeri turbedeki alan millet keyif yapıyor piknik yapıyor oralarda

Aaa canım hataylılara laf yok bilmiyorlar belki halbuki buranın en cok kullanılan yeri turbedeki alan millet keyif yapıyor piknik yapıyor oralarda
5 ayri kisidemi bilmez onlar yuzunden gidemedik turbeye

Benimki buyuk ve girintili cikintili yerde cok iki yanede essek gibi balkonu var zor oluyo
Hehee yok benım kolay bi oda bos orayı es gecıyorum cogu zaman balkonu acmıyorum cok ruzgar alıyo eve toz doluyo baska işe yarsmıyor

Hehee yok benım kolay bi oda bos orayı es gecıyorum cogu zaman balkonu acmıyorum cok ruzgar alıyo eve toz doluyo baska işe yarsmıyor
Benimde bos bi oda var cocuk odasi malum boşluk sebebi ortada . Yalandan süpürüp siliyirum yinede salonuda kisin hic acmam ama yazin orda namaz kıldık yine gir cik olunca toz falan oldu orayida yaz boyu süpürüp sildim. Balkonlari genelde esim yikadi . Amaaann is bitermi hic

bizim çocuk odası yapack oda üst katta ben heralde bu evde doğurursam bebişin odası olmayacak

benim dubleks cnm inan hiç işim bitmiyor üst katı temizlemesen alt katta yaptığın hiçbi işe yaramıyor tüm tozlar merdivende ev almak istiyoruz inan küçük istiyorum
Ayy cnm dublex isinmasida zor oluyor.ben hic sevmiyorum dublex her seyi zor . Ins diledihin gibi bulursunuz cnm

Ayy cnm dublex isinmasida zor oluyor.ben hic sevmiyorum dublex her seyi zor . Ins diledihin gibi bulursunuz cnm
bende hiç sevmiyorum ben istemedim ama öle denk geldi dünya kadaar fatura geliyr heryeri açmak zorundasınçocuk olsa merdivenlere gidecek inş taşınırım ozamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…