- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Sen de dpo8 de idin yanlış hatırlamıyorsamBİZİM SENLE YUMURTLAMA GÜNLERİMİZ YAKIN BERABER BEKLİCEZ:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de dpo8 de idin yanlış hatırlamıyorsamBİZİM SENLE YUMURTLAMA GÜNLERİMİZ YAKIN BERABER BEKLİCEZ:)
bende oyle bılıyrm ada cayı ıcılmez dye ama bu faranjitede adacayı bırebır :)Ihlamur sadece öyle biliyorum Boğaz için adaçayı demle gargara yap ama Sak'ın içme
Neden acaba?Ihlamur sadece öyle biliyorum Boğaz için adaçayı demle gargara yap ama Sak'ın içme
Naneli seker al bari :/sagol canm bogazımda bı gıcık ne ıcersem öksürtüyo ya
aldım canm o olmasa zaten mılletın ıcınde öksürük krızıne gryrm yaNeden acaba?
Naneli seker al bari :/
Garfara yap biryerde öyle okumuştumbende oyle bılıyrm ada cayı ıcılmez dye ama bu faranjitede adacayı bırebır :)
tamam canm sagolnGarfara yap biryerde öyle okumuştum
Adaçayı adet söktürücüdür cnmNeden acaba?
Naneli seker al bari :/
Mentollü olips de çok iyi geliyoraldım canm o olmasa zaten mılletın ıcınde öksürük krızıne gryrm ya
aldım canm o olmasa zaten mılletın ıcınde öksürük krızıne gryrm ya
Aynen cnim o yuzden istatistiklere gore aslinda cokda basari elde edilmiyorAsilamanin tutma sansi düsük canim, normal iliski gibi sayilir aslinda. Tek fark tam yumurtlamaya denk getiriliyor. Asilamada ilk 4 seferde kaldin kaldin, gerisi bos hayal diye biliyorum. Kafam karisik, duygu patlamasi yasiyorum. Yüzüm gülüyor ama icim...
Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Sabir ve dua bizi meleklerimize kavusturacak insallah.
Bence haklisin cnm su anlattiklarin gozumde canlandi benim bile canim yandi . Sagolsunlar insani cokkta guzel eksik hissettiriyorlar.....kizlar @Al_pi pink loveE-brulim
DESIGNER27
-TubiSh-
cok saolun etiketlemeyi unuttugum biri varsa ozurdilerim cepten giriorum , isten
tum randevularimi iptal ettim wve geldim yattim uyumak istiyorum
biliyorum uzulmemeliyiz falan sitem etmemeliyiz ama cok yorgun hissediyorum
umutlanip hayal kirikligina ugramak sa cok zor
ve cok uzgunum ancak bir yandan da ofkeliyim
gorumcem gozumun icine baka baka istemeden oldu dior sana soylemedim senin olmuyor uzulme diye bana bunu gozume baka baka soyledi
kaynanam aklinca iyilik edicek aksam baana dior ki; isyerinde kirk yasinda bi arkadasi varmis da eskiden yasmin iciomuw benim gibi de FARKETMEDEN HAMİLE KALMİS FALAN FELAN!!!!!! ya niye soyluyosun bana niye?!!! kizin hamile aldiricam dio git kizina konus beni neden uzuyorsun??? iste bu yuzdende ofkeliyim uzuntume ek olarak ,
tabi herkes mukemmel ya bu is beceri isi ya herkes becerio bi biz beceeremioruz dimi!!! bide herkesin farketmeden yalnislikla oluyo!!!! ne diyim ya gercekten iyi niyet bulamiyorum ben bu soylemlerde
EVET CNM YUMURTLMA GÜNÜYLE DAHİL ETMEZ İSEM 7 OLUYOR LEKE BİTTİ BAKALIM YARIN GELİCEKMİ SABAH Bİ DAMLA GELMİŞTİ BAŞKA YOK BİŞİSen de dpo8 de idin yanlış hatırlamıyorsam
Offf bide yazliklar kalkicak demipink love temizlikte neymiş yahu sohbet varken hiç bili yapasım yok walla yatak odasını topladım yazlıkların bi kısmını kaldırdım geldim
![]()
Ben iciyimd3 sokulsun lekeler canimi sıkıyor. Baslayacaksa baslasin yerlesmemidir diye beni umutlandirmaya hakki varmı yokAdaçayı adet söktürücüdür cnm
hakikatrnde doğru hamile kalanlarda varmış bu yöntemleYok daha neler
bende sadece ıhlamur içiorum ♥ツIhlamur kullanabilir sadece hamileler ben öyle biliyorum
Hangi yontemmis canimhakikatrnde doğru hamile kalanlarda varmış bu yöntemle
Nasip iste canim, kiminin vesilesi oluyor... amin canim insallah Rabbim tez vakitte bizi bu zor sürecten feraha kavustururAynen cnim o yuzden istatistiklere gore aslinda cokda basari elde edilmiyor. Yemek yaparken ayni seyi dusundum cnm varya. Herkese gülüyorum yuzumde bir maske ama aklim hep onda. .... esim bile bazen beni anlamiyor. .... bazen ya hic bir zaman anne olamazsam dusuncesi beni cok üzüyor :'( .her adet olduğumuzda hem umutlar tükeniyor hemde yeni ay umudu başlıyor ya bu dongu hep böyle devam ederse
leke geliyo yerlesmedir o diye kandiriyoruz adet başlıyor daha halen ustune gormedir belki umudu tasiyoruz.cok zor bir sinavmis rabbim yardimcimiz olsun
![]()
Aynen oyle cnimNasip iste canim, kiminin vesilesi oluyor... amin canim insallah Rabbim tez vakitte bizi bu zor sürecten feraha kavustururcok iyi anliyorum seni, sonucta hepimiz ayni duygular icindeyiz... Af Allahim af, dertsiz dertlinin halinden hic anlamiyor
![]()