Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar napiosunuz
ben arastirdim birazda adetten once kan tahlili negatif sonuc veren cok kisi var,
ben yalnis hesaplamadiysam 5'inde yumurtladim ve 34 gunde bir adet oluyorum
yani 16 ekimde adet gormem lazim
bu durumda kan tahlilini 4 gun once yapmis oldum
sizce ihtimal varmidir?
Olabilir cnm neden olmasin. Insallah vardir bebegin :(

Hangi yontemmis canim :KK66: hemen deneriz :KK48:
bi kız topiğin birne böle yazmış
eczaneden enjektör(iğnedediğimiz şey)
almış iğnelerini çıkarmış eşide bardağa boşalmış bardaktan enjektörün yarısı hava olacak kadr çekmiş ve ayaklarını duvara daymış vajinasından göndermiş hep spermleri hava onları daha yukarı çıkmasını sağlıypmuş bölece hamile kalmış arkadaşlarıda denmş onlar hamile kalmış yani ev usulü aşılama yöntemi

almış iğnelerini çıkarmış eşide bardağa boşalmış bardaktan enjektörün yarısı hava olacak kadr çekmiş ve ayaklarını duvara daymış vajinasından göndermiş hep spermleri hava onları daha yukarı çıkmasını sağlıypmuş bölece hamile kalmış arkadaşlarıda denmş onlar hamile kalmış yani ev usulü aşılama yöntemi
Enaaaaa :KK45::KK45::KK45::KK45: hay Allah yaa kirk yil dusunsem aklima gelmezdi :KK48: hoşuma gittide artik esimden askim bak boyle boyle yapinca bebek oluyomus demeye cekiniyorum o_O

EVET CNM YUMURTLMA GÜNÜYLE DAHİL ETMEZ İSEM 7 OLUYOR LEKE BİTTİ BAKALIM YARIN GELİCEKMİ SABAH Bİ DAMLA GELMİŞTİ BAŞKA YOK BİŞİ
Hımm anladım senin ovulasyon da 5 Ekim öyleyse ben test için 23 üne kadar bekleyeceğim kırmızılar gelmezse sanırım sen erken yaparsın ben de tek Başıma bat bekleyeceğim diyordum sen varmışsın:))

Enaaaaa :KK45::KK45::KK45::KK45: hay Allah yaa kirk yil dusunsem aklima gelmezdi :KK48: hoşuma gittide artik esimden askim bak boyle boyle yapinca bebek oluyomus demeye cekiniyorum o_O
ahaha dersin aşkom yeni bi yöntem denicem die bnmde aklıma gelmzdi vlla dier ay deniycektim minnağım gelmeseydi En Büyük TÜRKİYE:nazar:En Büyük KK

Nasip iste canim, kiminin vesilesi oluyor... amin canim insallah Rabbim tez vakitte bizi bu zor sürecten feraha kavusturur :KK43: cok iyi anliyorum seni, sonucta hepimiz ayni duygular icindeyiz... Af Allahim af, dertsiz dertlinin halinden hic anlamiyor :KK43:

ah kizlar ah ayni dertlerden muzdaribiz hepinizi anliyorum
E-brulim E-brulim benide bazen esim bile anlamiyor kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum ,
ve herseyden bir kismet ariyoruz dedigin gibi
yok leke geldi yerlesmedir yok o yok bu
ben de simdi testi tekrarlasammi diye dusunuyorum yine kendimi kandiriyorum
belkide ama eski adetlerden 3 ayi hesapladim bugune kadar hep 34. gun adet olmusum
bu durumda adetime daha 4 gun var
cok umutlanmakta istemiyorum ama hcgnin 0 cikmamasi ve adetime daha 4 gun olmasi birazda olsa umutlanmami sagliyor :/

kızlar napiosunuz
ben arastirdim birazda adetten once kan tahlili negatif sonuc veren cok kisi var,
ben yalnis hesaplamadiysam 5'inde yumurtladim ve 34 gunde bir adet oluyorum
yani 16 ekimde adet gormem lazim
bu durumda kan tahlilini 4 gun once yapmis oldum
sizce ihtimal varmidir?
Cnm ovulasyon takibi yapmadın bildiğim kadarı ile yani ovulasyon tarihini net bilmiyorsun sadece akıntıya göre tahmin ediyorsun.o Yüzden ihtimal var

Kim kız o bir de niye şırıngaya koyuyorlar zaten Eşler şırınga görevi Görüyor şırıngası ne gerek var:KK70:
şırınganın yarısı hava olduğu için daha yukarı çıkıomuş ne bilim kız ben deneseydim sölerdim bak bu yöntem die bn hiç bi yöntem denemedem tek yöntemim ilşkiden sonra hmn ayağa kalkmamak bn 10-15 dakika yatıodum kalkmadan birde eşine söle hemen çıkmasın 3-5dakika beklesin bnm yöntem bu:KK70:

K
kız o topiğin linkini hemen bul buraya kopyala bir sorup soruşturak bakalım:KK45:

ah kizlar ah ayni dertlerden muzdaribiz hepinizi anliyorum
E-brulim E-brulim benide bazen esim bile anlamiyor kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum ,
ve herseyden bir kismet ariyoruz dedigin gibi
yok leke geldi yerlesmedir yok o yok bu
ben de simdi testi tekrarlasammi diye dusunuyorum yine kendimi kandiriyorum
belkide ama eski adetlerden 3 ayi hesapladim bugune kadar hep 34. gun adet olmusum
bu durumda adetime daha 4 gun var
cok umutlanmakta istemiyorum ama hcgnin 0 cikmamasi ve adetime daha 4 gun olmasi birazda olsa umutlanmami sagliyor :/
Değer tam olarak kaç cnm

Back
X