- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Hemde etten siringa oyle uyduruk plastikte degilKim kız o bir de niye şırıngaya koyuyorlar zaten Eşler şırınga görevi Görüyor şırıngası ne gerek var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde etten siringa oyle uyduruk plastikte degilKim kız o bir de niye şırıngaya koyuyorlar zaten Eşler şırınga görevi Görüyor şırıngası ne gerek var![]()
Ben edicem istekız ben bile his etmiom daha his edemiozki :)![]()
Cnm o herkesin bildiği yaptığı Yöntem o yöntemler bize işlemiyor başka Şeyler bulmak gerekşırınganın yarısı hava olduğu için daha yukarı çıkıomuş ne bilim kız ben deneseydim sölerdim bak bu yöntem die bn hiç bi yöntem denemedem tek yöntemim ilşkiden sonra hmn ayağa kalkmamak bn 10-15 dakika yatıodum kalkmadan birde eşine söle hemen çıkmasın 3-5dakika beklesin bnm yöntem bu![]()
Gorusuruz cnmDuydum canim hatta gecen gün bununla ilgili bir video seyrettim, kadin detayli anlatmis :)
Kizlar ben cikiyorum, aksam görüsürüz. Öpüldünüz ♥
Benimki beklemiyo hemen cikiyoCnm o herkesin bildiği yaptığı Yöntem o yöntemler bize işlemiyor başka Şeyler bulmak gerek![]()
Ben de hep hamile kalırsam göğüslerin etkilenecek diye düşünüyorum 1,5 senedir göğüsler her ay yumuşacık Ağrı falan yok bakalım mevlam neylerse güzel eylercanim yoktur yaa .nedense ben hamile kaldigimda bebegimi hissedecegimi dusunuyorum hep
haa içine zaten doğuyo o bebek te bilmiom kız ben hala hamilemiyim inanamıom bi şoko girdim tam girdimBen edicem iste.yani oldugunu hissetmek cnim icine dogmasi gibi dusun
K
kız o topiğin linkini hemen bul buraya kopyala bir sorup soruşturak bakalım![]()
bnmde göğüsler büyüdü işte etkilenio adet öncesi hiç belirtim olmuoken hamşleyken baya belşrtim olduBen de hep hamile kalırsam göğüslerin etkilenecek diye düşünüyorum 1,5 senedir göğüsler her ay yumuşacık Ağrı falan yok bakalım mevlam neylerse güzel eyler
ne bilim anllatığımı dene işte belki işine yarar kızCnm o herkesin bildiği yaptığı Yöntem o yöntemler bize işlemiyor başka Şeyler bulmak gerek![]()
Benimki mayışıp kalıyorBenimki beklemiyo hemen cikiyopoh var sanki
![]()
haha bnmki iyice üstğme abanıo bşde ağır içim çıkıcak gibi hahaBenimki beklemiyo hemen cikiyopoh var sanki
![]()
Aynen cnm ben heryerdeyim ama bana uygun bir Yöntem bulamadık dahaVeson allah iyiliğini versin :) tüm topiklerde geziyorsun sen valla:)
ayynen kızBenimki mayışıp kalıyorbir kez Üzerimde uyuyakaldı amanın bir de ağır nefes alamayacaktım
![]()
senin ilk gebeliğinde belirtielrin neydi cnm sağlıklı gebeliğinde yani?Aynen cnm ben heryerdeyim ama bana uygun bir Yöntem bulamadık daha![]()
Onu da deneriz bacım Battı balık yan giderne bilim anllatığımı dene işte belki işine yarar kız
Kız ard Arda aynı Mesajı yazmışızhaha bnmki iyice üstğme abanıo bşde ağır içim çıkıcak gibi haha![]()
öleeOnu da deneriz bacım Battı balık yan gider![]()
Cnm ovulasyon takibi yapmadın bildiğim kadarı ile yani ovulasyon tarihini net bilmiyorsun sadece akıntıya göre tahmin ediyorsun.o Yüzden ihtimal var