Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Herkese merhaba kızlar... Bugün tüm gün yattım. Rapor aldım.birkaç gün dinlenecem.yoksa düzelemeyecem.geçmişede bakamadım.umarım herkes iyidir.Bugün benim kırmızılarda geldi. Veson Veson cum ffye nasıl ekliyorduk regl yi..yazarsan sevinirim canım... Hepinizi öpüyorum kızlar...
Gecnis olsun canim. Gene topikce kanamaya basladik hayirlisi artik....

Cnm
canım evet sana katiliyorum, cok kaptirmamaliyim , kendimi toplayamiyorum sonra , bu huyumu atlatmam lazim :)
zaten şu an oyle yatiyorum, alt tarafimda cok agri var, ucuk benzeri bisi cikmisti daha oncede cikmisti dr ucuk demisti ama tahlil istemisti tahlilde ucuk cikmamisti , bunyem yorulunca cikiomus ucuk benzeri bisi dedi iste ankaraa falan gittik geldik ya heralde bizim bunye dustu :)
neyse ya hersey kismet bakalim
cnm sana belirtileri dinlemeyi yasaklıyorum :KK47:sen test yaptın negatif çıktı regl gelecek gibi düşün sonra bebek gelirse büyük süpriz inşallah da öyle olur

Herkese merhaba kızlar... Bugün tüm gün yattım. Rapor aldım.birkaç gün dinlenecem.yoksa düzelemeyecem.geçmişede bakamadım.umarım herkes iyidir.Bugün benim kırmızılarda geldi. Veson Veson cum ffye nasıl ekliyorduk regl yi..yazarsan sevinirim canım... Hepinizi öpüyorum kızlar...
Menses kısmı ateş girdiğin yerin Altın'da cnm heavy yoğun Medium orta light az spotting leke

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar size bu ayki yapacaklarimi anlatayim ;) birliktede deneyebiliriz bunlari ;) 1.dr a gidip dr un sozunden cikmamak. 2 verilen ilaclara destek inofokic kullanmak. 3 tarcin corekotu bal karisimi 4.yumurtlama zamani gobegime ve belime yaki 5.regl dongusu boyunca toolamda 41 meryem suresi okumak 6.meryem ana eli otu taşımak 7.zeytinyagli suya oturmak 8.kendimi dinlememeye calismak en önemliside bu 9.esime ilişki gunleri muz sut keciboynuzu pekmezi tahin kuru incir karisimi icirmek 10. Dua dua dua ;)

Kizlar size bu ayki yapacaklarimi anlatayim :KK66: birliktede deneyebiliriz bunlari :KK66: 1.dr a gidip dr un sozunden cikmamak. 2 verilen ilaclara destek inofokic kullanmak. 3 tarcin corekotu bal karisimi 4.yumurtlama zamani gobegime ve belime yaki 5.regl dongusu boyunca toolamda 41 meryem suresi okumak 6.meryem ana eli otu taşımak 7.zeytinyagli suya oturmak 8.kendimi dinlememeye calismak en önemliside bu 9.esime ilişki gunleri muz sut keciboynuzu pekmezi tahin kuru incir karisimi icirmek 10. Dua dua dua :KK66:
Yoğun bi ay seni bekliyor cnm benım buay çok yoğundu yapmadığım kalmadı bakalım sonuç ne çıkacak:)

Kizlar size bu ayki yapacaklarimi anlatayim :KK66: birliktede deneyebiliriz bunlari :KK66: 1.dr a gidip dr un sozunden cikmamak. 2 verilen ilaclara destek inofokic kullanmak. 3 tarcin corekotu bal karisimi 4.yumurtlama zamani gobegime ve belime yaki 5.regl dongusu boyunca toolamda 41 meryem suresi okumak 6.meryem ana eli otu taşımak 7.zeytinyagli suya oturmak 8.kendimi dinlememeye calismak en önemliside bu 9.esime ilişki gunleri muz sut keciboynuzu pekmezi tahin kuru incir karisimi icirmek 10. Dua dua dua :KK66:
bepsini bir anda olmasa da farklı aylarda denemiş bulunmaktayım ben bu ay Hsg ve yakı ve Yağlı su belki deneyeceğim bir de dıa

Doktora gıtmek iğne ilac kullanmak dua etmek bu kadar benim liste ;)

Kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık, ALLAH razı olsun sizlerden. Dua eden dilleriniz dert görmesin. Rabbim bana ettiğin güzel duaların daha güzelini size versin inşallah.

ah kizlar ah ayni dertlerden muzdaribiz hepinizi anliyorum
E-brulim E-brulim benide bazen esim bile anlamiyor kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum ,
ve herseyden bir kismet ariyoruz dedigin gibi
yok leke geldi yerlesmedir yok o yok bu
ben de simdi testi tekrarlasammi diye dusunuyorum yine kendimi kandiriyorum
belkide ama eski adetlerden 3 ayi hesapladim bugune kadar hep 34. gun adet olmusum
bu durumda adetime daha 4 gun var
cok umutlanmakta istemiyorum ama hcgnin 0 cikmamasi ve adetime daha 4 gun olmasi birazda olsa umutlanmami sagliyor :/
Canım sen sürekli belirti arıyorsun ama :( biraz rahat bırak kendini, umursama adet gününe kadar da testi tekrarlama.

Olsun canım yeni bir ay bizi bekliyor biraz daha sabretmemiz lazim sadece :KK66:
Sabırımızın sonu selamet olsun inşallah... Boş yere duygulanmamışsın duamı okurken, hisslerin çok kuvvetli maşallah gülüm.

E-brulim E-brulim test yaptın mı gülüm?
Kuzum kan verdim işten sonra sonuç yarın akşam çıkacak, adet geldi sayılır. Nasip değilmiş...

Sen nasıl oldun?

E-brulim E-brulim duanı okudum cnm allah kabul etsin bugun hem bu topikre hemde hz. İbrahimin duası topiğinde sıra sendeydi nasılda denk geldi öyle
Evet çok güzel denk geldi test günüme, sonuç güzel olmasa bile :) hayırlısı buymuş.

Gecnis olsun canim. Gene topikce kanamaya basladik hayirlisi artik....
Sağol canım... Hayırlısı bakalım...
Menses kısmı ateş girdiğin yerin Altın'da cnm heavy yoğun Medium orta light az spotting leke
Yoğunu az girmişim.cehalet kötü şey... Düzelteyim hemen...
LeYLa_21 LeYLa_21 cnm tablona baktım az önce girmişsin zaten bu ay dpo15 de regl geldi gelecek ay sana bebişi getirir inşallah Çin takvimi ne diyor çalışma var mı bu ay:)
Amin..bu ay yok çalışma..18 den sonra gelseydi regl çalışma olacaktı.Hayırlısı bakalım..
Yok cnm Yanlışlık yok gayet doğru çok geçmiş olsun kendine iyi bak
Sağol hocam..
Kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık, ALLAH razı olsun sizlerden. Dua eden dilleriniz dert görmesin. Rabbim bana ettiğin güzel duaların daha güzelini size versin inşallah.

Canım sen sürekli belirti arıyorsun ama :KK43: biraz rahat bırak kendini, umursama adet gününe kadar da testi tekrarlama.

Sabırımızın sonu selamet olsun inşallah... Boş yere duygulanmamışsın duamı okurken, hisslerin çok kuvvetli maşallah gülüm.

Kuzum kan verdim işten sonra sonuç yarın akşam çıkacak, adet geldi sayılır. Nasip değilmiş...

Sen nasıl oldun?

Evet çok güzel denk geldi test günüme, sonuç güzel olmasa bile :) hayırlısı buymuş.
Rabbim sendende razı olsun gülüm... İnşallah hamişsindir... Ben daha düzelemedim.ilaçlarla biraz iyi gibiyim..

Iyiyim cnim :KK66: sen nasilsin canimm. leke kesildi cnm ya hic bisey gelmiyor benden test mi yaosamki diye düşünüyorum icim rahat etsin diye :KK66: tek çizgiyi görmeden rahat edemiyirumda :KK47:
Yap yap yap:KK9:başkasına yap demek çok kolay sıra sana gelince insan tırsıyor:KK48:kalbinden ne geçiyorsa öyle yap:KK54:

Back
X