Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm belki belirti vardı ama diyorum ya cahillik saflık ben vücudumu hiç dinlemedim o zamanlar o Yüzden farketmediğimi düşünüyorum
Benim ikincide cok uykum geliyordu hatta ilişki günleri daha bitmemişti aksam uyuyakalıyordum (: bırde cok gazım vardı balon gibiydim

benim eşimdede varikosel var solda ama yapmadı doktor ameliyat değerler kötü değil hamileliğe engel değil dedi zaten kalmışsın 2 kere dedi dedim düşükler ondan kaynaklanırmı hayır dio sağlıksız spermin yumurtayı döllemesi çok zor dio
Cnm ne bileyim bu boş gebelik falan neden oluyor sağlıksız sperm ve yumurta sonucu sağlıksız embriyo o da düşüyor

Doktor hafta soylemedı ama benım son adet tarıhıme gore 7 haftalıktı dustugunde .. Benım doktor sırlı :KK66:
oy kıyamam yaa kötü bi durum varlığını öğreniosun çok kısa bir süre sonra kaybediosun :( :mad:

düşmeden önce kanamaların başlamışmıydı peki cnm yoksa birden mi oldu
Hiç kanama olmadı hatta doktor cok ıyı tıtunmus dusuk rıskı yok beslenemedıgı için duserse duser dedı ve dedıgı gibide oldu .. Kanama basladı dustu aynı gun ..

Cnm ne bileyim bu boş gebelik falan neden oluyor sağlıksız sperm ve yumurta sonucu sağlıksız embriyo o da düşüyor
boş gebelikte sağlıklıksız yumurta die biliyorum ben cnm kimyasal gebelikte öyleymiş bölünmede sorun yaşıyomuş ya kromozom sorunu oluyomuş ozaman kimyasal olarak bitiyomuş.yada bölünmede sorun olmayıp kromozom yapısı normal olup sarı cisim yetmezliğinden dolayı kalbi atsa bile düşük oluomyş carpus luteum(sarı cisim) progesteron desteğini 8.haftaya kadar sağlıyomuş sonra plasentaya devredioymuş yetersiz geldiğinde bebek sağlıklı bile olsa düşükle sonuçlanıyo:(

Hiç kanama olmadı hatta doktor cok ıyı tıtunmus dusuk rıskı yok beslenemedıgı için duserse duser dedı ve dedıgı gibide oldu .. Kanama basladı dustu aynı gun ..
nasıl beslenemediği için?

Back
X