Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim E-brulim duanı okudum canım Allah kabul etsin duanı okurken duygulandim sadece birazcık daha sabretmemiz lazim bebislerimiz gelecektir Allahın izniyle ...

Batma herseye delalet cnm umarım bebektendir ama sen çok kaptırma negatif olunca psikolojik çok etkileniyorsun cnm ya bu kadar kasma kendini

canım evet sana katiliyorum, cok kaptirmamaliyim , kendimi toplayamiyorum sonra , bu huyumu atlatmam lazim :)
zaten şu an oyle yatiyorum, alt tarafimda cok agri var, ucuk benzeri bisi cikmisti daha oncede cikmisti dr ucuk demisti ama tahlil istemisti tahlilde ucuk cikmamisti , bunyem yorulunca cikiomus ucuk benzeri bisi dedi iste ankaraa falan gittik geldik ya heralde bizim bunye dustu :)
neyse ya hersey kismet bakalim

Herkese merhaba kızlar... Bugün tüm gün yattım. Rapor aldım.birkaç gün dinlenecem.yoksa düzelemeyecem.geçmişede bakamadım.umarım herkes iyidir.Bugün benim kırmızılarda geldi. Veson Veson cum ffye nasıl ekliyorduk regl yi..yazarsan sevinirim canım... Hepinizi öpüyorum kızlar...

Veson Veson regl günlerini menses ten girdim.grafikte sadece bugünkü ateş ölçüm kaldı..yanlış lık yok değilmi canım?

Kızlar adetime 5 gün var kan değerim 2.62 çıktı. Negatif midir yükselme ihtimali var mıdır
Canim 5ten kucuk negatif demek ama 5 gun varmis yinede cok umutlanma gecerse bida yaptirirsin. Bekleyip goreceksin baska care yok cnm :( bekirtilermi vardi neden erken yaptirdin

Back
X