- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Sanırım ben desen ozaman iğne olacaksn gebe kaldığında dimi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ben desen ozaman iğne olacaksn gebe kaldığında dimi?
sen nedenkiSanırım ben de![]()
Cunku ondada var pıhtılasma evet kese gorununce hemen iğneye baslanacak .. Dış gebelik ihtimali olur dıye kese gorunmeden baslamıyorlarsen nedenki![]()
Bilmiyorum ki canım ne dıyımkizlar nasilsiniz , dualarimi okuyacagim bende aksama, rabbim kabul etsin insallah ,
sag kasigimda bi batma var , neden acaba
dr bu pek etkilemez ama her ihtimale kullanabiliriz dedisen nedenki![]()
Batma herseye delalet cnm umarım bebektendir ama sen çok kaptırma negatif olunca psikolojik çok etkileniyorsun cnm ya bu kadar kasma kendinikizlar nasilsiniz , dualarimi okuyacagim bende aksama, rabbim kabul etsin insallah ,
sag kasigimda bi batma var , neden acaba
Sana katiliyorum veson mintayi toplamak zor oluyo sonraBatma herseye delalet cnm umarım bebektendir ama sen çok kaptırma negatif olunca psikolojik çok etkileniyorsun cnm ya bu kadar kasma kendini
Batma herseye delalet cnm umarım bebektendir ama sen çok kaptırma negatif olunca psikolojik çok etkileniyorsun cnm ya bu kadar kasma kendini
kesinlikle katiliyorum sana canım bu huyumu duzeltmem lazimSana katiliyorum veson mintayi toplamak zor oluyo sonra![]()
İnşallah yukselir canım cok umutlanma ama regl gecerse tekrar edersın testıKızlar adetime 5 gün var kan değerim 2.62 çıktı. Negatif midir yükselme ihtimali var mıdır
Canim 5ten kucuk negatif demek ama 5 gun varmis yinede cok umutlanma gecerse bida yaptirirsin. Bekleyip goreceksin baska care yok cnmKızlar adetime 5 gün var kan değerim 2.62 çıktı. Negatif midir yükselme ihtimali var mıdır