- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Yap yap yapbaşkasına yap demek çok kolay sıra sana gelince insan tırsıyor
kalbinden ne geçiyorsa öyle yap
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap yapbaşkasına yap demek çok kolay sıra sana gelince insan tırsıyor
kalbinden ne geçiyorsa öyle yap
![]()
iğne vurdurmuştum ,şuan ilaç ile gebelik olduğu için doktorum progestan verdi o nedenle adetimi bekleyemiyorum. negatif durumda ilacı bırakmam gerekiyor çünkü. hissettiklerimde belirti mi bilmiyorum ama 2 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım var belim ve karnımda. bazen mide bulantısı ve koku hassasiyeti. onun dışında herhangi bir belirtim yokCanim 5ten kucuk negatif demek ama 5 gun varmis yinede cok umutlanma gecerse bida yaptirirsin. Bekleyip goreceksin baska care yok cnmbekirtilermi vardi neden erken yaptirdin
Amin ecmain canim... Rabbim acil sifalar versin, insallah biran önce toparlanirsin.Rabbim sendende razı olsun gülüm... İnşallah hamişsindir... Ben daha düzelemedim.ilaçlarla biraz iyi gibiyim..
Hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah güzel haberlerini alirizIyiyim cnimsen nasilsin canimm. leke kesildi cnm ya hic bisey gelmiyor benden test mi yaosamki diye düşünüyorum icim rahat etsin diye
tek çizgiyi görmeden rahat edemiyirumda
![]()
Senin ki daha cok erkenben sabah test yaptım kızlar 6gün var adete kocaman bir tek çizgi hade kasıkta batma kasık ağrısı mide problemleri psikolojikte yyumurtladamadan 6 gün sonraki kanamada mı psikolojik yahu:)
Kız daha çok erken dpo12 ye kadar bekle en azındanben sabah test yaptım kızlar 6gün var adete kocaman bir tek çizgi hade kasıkta batma kasık ağrısı mide problemleri psikolojikte yyumurtladamadan 6 gün sonraki kanamada mı psikolojik yahu:)
cnm ne zaman iğne burulduniğne vurdurmuştum ,şuan ilaç ile gebelik olduğu için doktorum progestan verdi o nedenle adetimi bekleyemiyorum. negatif durumda ilacı bırakmam gerekiyor çünkü. hissettiklerimde belirti mi bilmiyorum ama 2 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım var belim ve karnımda. bazen mide bulantısı ve koku hassasiyeti. onun dışında herhangi bir belirtim yok
1 ekim deKız daha çok erken dpo12 ye kadar bekle en azından
cnm ne zaman iğne buruldun
Yani testi iğneden 11 gün sonra yaptın sen her ihtimale karşı ilaçlarını Bırakma ve 2 gün ara ile testi tekrarla o zaman kesin sonuç anlaşılır cnm1 ekim de
ben sabah test yaptım kızlar 6gün var adete kocaman bir tek çizgi hade kasıkta batma kasık ağrısı mide problemleri psikolojikte yyumurtladamadan 6 gün sonraki kanamada mı psikolojik yahu:)
Anladim cnim.valla bu bekirtilere akil sir ermiyor Allah yardimcin olsun cnim....iğne vurdurmuştum ,şuan ilaç ile gebelik olduğu için doktorum progestan verdi o nedenle adetimi bekleyemiyorum. negatif durumda ilacı bırakmam gerekiyor çünkü. hissettiklerimde belirti mi bilmiyorum ama 2 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım var belim ve karnımda. bazen mide bulantısı ve koku hassasiyeti. onun dışında herhangi bir belirtim yok
anlamadımm cnmm bende çözemedim vallaHay Allahim yaa bunye nasil bir oyun oynuyorsa artik ya
![]()
Evet canim dugunumuze 15 gun kaldiAmin ecmain canim... Rabbim acil sifalar versin, insallah biran önce toparlanirsin.
Hamis degilim canim, doktoru arayip negatifi duyup onaylatmam kaldi geriye :)
Hakkinda hayirlisi olsun canim, insallah güzel haberlerini alirizkiz sizin bu ay evlilik yildönümünüzdü degil mi?
Senin ki daha cok erken![]()
Batta da yapacakmisin cnm. Benimde tek cikcak kesin.anlamadımm cnmm bende çözemedim valla![]()
ilaçlara devam ediyorum 3 gün sonra tekrar test yaptırcam ama yükselir mi değer bilmiyorum. geçen ay 1,20 çıkmıştı kesin yok demişti doktor. ama bu ay devam et 3 gün sonra tekrar yaptır dedi. bilmiyorum valla umarım yükselirYani testi iğneden 11 gün sonra yaptın sen her ihtimale karşı ilaçlarını Bırakma ve 2 gün ara ile testi tekrarla o zaman kesin sonuç anlaşılır cnm
Testi biraz erken yapmışsın bu ay o Yüzden Dr o Yüzden teretdüt etmiş olabilir sonucu bize yazilaçlara devam ediyorum 3 gün sonra tekrar test yaptırcam ama yükselir mi değer bilmiyorum. geçen ay 1,20 çıkmıştı kesin yok demişti doktor. ama bu ay devam et 3 gün sonra tekrar yaptır dedi. bilmiyorum valla umarım yükselir
Gülüm belli mi olur, belki evlilik yildönümü hediyeniz yoldadirEvet canim dugunumuze 15 gun kaldigecen sene bu gunlerde heyecandan ölüyordum
. Ya sirf gireyimde adacayi iceyimndiye yaparim cnim. Hava az isinsinda oglene doğru cikcam cnm
![]()
Bu tur bitince ne yapmaya karar verdik ara vermeden devam edelim 2 güne kararlaştıralım sonra araya soğukluk girmesinDERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...
Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.
Dua listemiz:
05.10.: @deeploneliness (Özlem)
Rabbim kabul etsin
06.10.:minnta (Fulya)
Rabbim kabul etsin
07.10.:Al_pi (Büşra)
Rabbim kabul etsin
08.10.:pink love (Kübra)
Rabbim kabul etsin
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
Rabbim kabul etsin
10.10.:Veson (Tuğba)
Rabbim kabul etsin
11.10.:LeYLa_21 (Leyla)
Rabbim kabul etsin
12.10.:E-brulim (Ebru)
Rabbim kabul etsin
13.10.:DESIGNER27 (Sema)
14.10.: H HLYELA (Hülya)
Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...