Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hepimiz ayni sürecten geciyoruz canim, cok iyi anliyorum seni. Benimde suan her seyi birakmak geliyor icimden. Yoruldum ama pes etmekte cözüm degil ki. Rabbim bizi bos yere imtihan etmiyor. Bizim pes etmemizi degil bizim daha cok cabalamamizi istiyor.
cnmm bnm tabiki pes etmiyorum etmeyecemde bebeğimi kucagıma alıcam inşş rabbiimin izni ile ama yoruldum gercekten sabrıkda gitti gidiyor rabbim dayanma gücü sabır versin hepimize

cnmm bnm tabiki pes etmiyorum etmeyecemde bebeğimi kucagıma alıcam inşş rabbiimin izni ile ama yoruldum gercekten sabrıkda gitti gidiyor rabbim dayanma gücü sabır versin hepimize
Insallah canim amin, Rabbim dayanma gücü versin. Sabrimizin mükafatini tez zamanda alalim insallah...

yanlış yazmışım cnm 14 ay oldu şimde 15 ay olacak yani adetim bitince 15,ci aya giriyoz bakalım 15 ay gelecek mi bebeğim
Cnm gelir inşallah arada bir yorgunluk pes etme hali oluyor gelgit yaşanıyor ama o Ümit hiç bitmiyor ben de 1,5 senedir uğraşıyorum gerçekten ben de yoruldum seni çok iyi Anlıyorum ama yine de devam ediyoruz işte Rabbim bizleri çok bekletmesin

Cnm gelir inşallah arada bir yorgunluk pes etme hali oluyor gelgit yaşanıyor ama o Ümit hiç bitmiyor ben de 1,5 senedir uğraşıyorum gerçekten ben de yoruldum seni çok iyi Anlıyorum ama yine de devam ediyoruz işte Rabbim bizleri çok bekletmesin
amin inşşş cnm bnm senin yaş kaç sronununz var mı

HERKESE GÜNAYDIN.:KK15:
images-20.webp

Back
X