- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Her gün bir arkadasimiza dua ediyoruz canim. Meryem suresini okuduk, yarin listemiz bitiyor yeni dua ya gececegiz insallah.nasıl yapıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün bir arkadasimiza dua ediyoruz canim. Meryem suresini okuduk, yarin listemiz bitiyor yeni dua ya gececegiz insallah.nasıl yapıyorsunuz
Katılmak istersen katılabilirsinnasıl yapıyorsunuz
cnmm bnm tabiki pes etmiyorum etmeyecemde bebeğimi kucagıma alıcam inşş rabbiimin izni ile ama yoruldum gercekten sabrıkda gitti gidiyor rabbim dayanma gücü sabır versin hepimizeHepimiz ayni sürecten geciyoruz canim, cok iyi anliyorum seni. Benimde suan her seyi birakmak geliyor icimden. Yoruldum ama pes etmekte cözüm degil ki. Rabbim bizi bos yere imtihan etmiyor. Bizim pes etmemizi degil bizim daha cok cabalamamizi istiyor.
yanlış yazmışım cnm 14 ay oldu şimde 15 ay olacak yani adetim bitince 15,ci aya giriyoz bakalım 15 ay gelecek mi bebeğim4 ay mı 15 ay mı cnm anlamadım
Insallah canim amin, Rabbim dayanma gücü versin. Sabrimizin mükafatini tez zamanda alalim insallah...cnmm bnm tabiki pes etmiyorum etmeyecemde bebeğimi kucagıma alıcam inşş rabbiimin izni ile ama yoruldum gercekten sabrıkda gitti gidiyor rabbim dayanma gücü sabır versin hepimize
Keske yolda olsaGülüm belli mi olur, belki evlilik yildönümü hediyeniz yoldadirkirmizilari görmeden ümitsizlige kapilma
![]()
günaydınnnn kızlar ben adet oldum malesefff![]()
![]()
Cnm gelir inşallah arada bir yorgunluk pes etme hali oluyor gelgit yaşanıyor ama o Ümit hiç bitmiyor ben de 1,5 senedir uğraşıyorum gerçekten ben de yoruldum seni çok iyi Anlıyorum ama yine de devam ediyoruz işte Rabbim bizleri çok bekletmesinyanlış yazmışım cnm 14 ay oldu şimde 15 ay olacak yani adetim bitince 15,ci aya giriyoz bakalım 15 ay gelecek mi bebeğim
Mac bilginize hayran kaldimBence hakem gol diyecek![]()
Bide derler ki bayanlar maçtan anlamazMac bilginize hayran kaldiminsallah goldur canimmmm alpicimmm . Lh testinden anlaşılıyormu bu ovulasyon testini kafam almiiii
![]()
nasıl okuyorsunuz. açıklamayı bilmiyorum da :)Katılmak istersen katılabilirsin
amin inşşş cnm bnm senin yaş kaç sronununz var mıCnm gelir inşallah arada bir yorgunluk pes etme hali oluyor gelgit yaşanıyor ama o Ümit hiç bitmiyor ben de 1,5 senedir uğraşıyorum gerçekten ben de yoruldum seni çok iyi Anlıyorum ama yine de devam ediyoruz işte Rabbim bizleri çok bekletmesin
Cnm bu tur herkes hergün Sıradaki kişi için Meryem Suresi okudu yarın tur bitiyor yeni tura başlayacağız ama başka bir dua ilenasıl okuyorsunuz. açıklamayı bilmiyorum da :)
41 kez mi ?Cnm bu tur herkes hergün Sıradaki kişi için Meryem Suresi okudu yarın tur bitiyor yeni tura başlayacağız ama başka bir dua ile
Bamin inşşş cnm bnm senin yaş kaç sronununz var mı
Sorun yok üç kayıp var bir de ikinci için uğraşıyorum düşün artıkamin inşşş cnm bnm senin yaş kaç sronununz var mı
Yok cnm şuan listede 10 kişiyiz hergün Sıradaki kişiye bir Meryem okuduk ama şimdi başka duaya geçeceğiz yine herkes hergün sıradakine bir kez duasını okuyacak41 kez mi ?
cnm allahtan 1 tanen var rabbim ikinciyde asip etsin. 3 ü içinde üzüldüm rabbim hayırı saglıklı nsip etsin cnmB
Sorun yok üç kayıp var bir de ikinci için uğraşıyorum düşün artık
Hadi kiz canlan birazKeske yolda olsa. Su pijamalari cikarabilirsem cikcam evden hemde ip tig akicam aklima is dusurdunuz sen ve alpii
![]()