Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ANLADIM CNM OLAYI BEN YA HERKESİN VUCUT ISISI TEPKİSİ FARKLI DEMEKKİ ÇOK TAKILMAMAK LAZIM.KIZLAR BENİM DURURMUM NE ACABA ÇOK PİS MİDEM BULANIYOR

İNŞALLAH KIZLAR BUAY DUALAR KÜRLER BİRSÜRÜ ŞEY YAPTIM OLMAZ İSE HSG ÇEKTİRİCEM ÖNÜMÜZDEKİ AY TEKRARDAN İNŞ DUALARIMIZ KABUL OLUR Al_pi pink love
bende bu ay hiç bişiyy yapmadım ama yumurtlama günlerim galiba adet in 14 günü bu hafta sıkı bi çalışmamı yapsam.ya tutarsaa :) su yağ olayı vardı oturuluyomuydu sürülüyomuydu nasıldı canımm sen muhakkak yapmışsındır :)

YOK CNM BEN ONU YAPMADIM İLİŞKİDEN ÖNCE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM İLİŞKİYE GİRMEDEN ÖNCEDE PREESEED JEL KULLANDIM

satın kac senn . benım de 371 cıktı dun yarın tekrar yapıcz
10 eylül
pazartesi alınan kan59 du dün belli oldu bugun tekrar yaptırdık sonucunu hemen öğrendik fazla bekletmiyelim dedi doktor 150 çıktı bkalım dahada yükselcekmi yarın yine gel dedi doktor yine bi bakalım dedi

artıyo ıste canım uzulme bence ınsallah benmde artar

CNM 10 EKİM DE ALINAN 59 İSTE
SANA ÖNERİM BİRDE PROGESTERON TAHLİLİ YAPTIR ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE HORMON DESTEĞİ SAĞLARLAAR DÜŞÜK İSE ÇOK DÜŞÜK İSE HİÇ VERMİYOLAR KALP ATIŞINA DUYNA KADAR .

CNM 10 EKİM DE ALINAN 59 İSTE
sat tarihim 10 eylül..
onuda yaptıırır saol cnm daha kese görünmedi...
bi iğne yaptı tutunması için. bide folik asit verdi yarın yine gel dedi bi sölerim dediğini saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…