- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
ANLADIM CNM OLAYI BEN YA HERKESİN VUCUT ISISI TEPKİSİ FARKLI DEMEKKİ ÇOK TAKILMAMAK LAZIM.KIZLAR BENİM DURURMUM NE ACABA ÇOK PİS MİDEM BULANIYORDESIGNER27 cnm bak bu tablo çok ilginç dpo 15 ve 16 da ateş iyice Düşüyor bakınca tabloya sanki regl geliyor gibi ama ertesi gün ateş bir tık yeniden yükseliyor tabi kadın Ateş'in yükselmesinden şüphelenip test yapıyor ve :)))
ŞİMDİ KAÇ GÜN VAR REGL EEki Görüntüle 1657063 Bugun ki ov. Testın sonucu 3 gündür atesımı ölçüyorum 36.5 keske once olcmeye baslasaymısım .. Birde bu ıkı cızgı koyulugu benım 14. Gundekinin aynısı bundan koyu zaten cıkmıyor bende yumurtlama gunumde de ..
HAMİLESINANLADIM CNM OLAYI BEN YA HERKESİN VUCUT ISISI TEPKİSİ FARKLI DEMEKKİ ÇOK TAKILMAMAK LAZIM.KIZLAR BENİM DURURMUM NE ACABA ÇOK PİS MİDEM BULANIYOR
2 gün var ama gebelik testine cesaretim yok ne zaman yapsam sonucu beklerken regl geliyorŞİMDİ KAÇ GÜN VAR REGL E
bende bu ay hiç bişiyy yapmadım ama yumurtlama günlerim galiba adet in 14 günü bu hafta sıkı bi çalışmamı yapsam.ya tutarsaa :) su yağ olayı vardı oturuluyomuydu sürülüyomuydu nasıldı canımm sen muhakkak yapmışsındır :)
YOK CNM BEN ONU YAPMADIM İLİŞKİDEN ÖNCE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM İLİŞKİYE GİRMEDEN ÖNCEDE PREESEED JEL KULLANDIMbende bu ay hiç bişiyy yapmadım ama yumurtlama günlerim galiba adet in 14 günü bu hafta sıkı bi çalışmamı yapsam.ya tutarsaa :) su yağ olayı vardı oturuluyomuydu sürülüyomuydu nasıldı canımm sen muhakkak yapmışsındır :)
o tam olarak nasıl yapılıyo ben bu hafta bi yapıyım onu :)YOK CNM BEN ONU YAPMADIM İLİŞKİDEN ÖNCE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM İLİŞKİYE GİRMEDEN ÖNCEDE PREESEED JEL KULLANDIM
yıkama yağlamaylaYOK CNM BEN ONU YAPMADIM İLİŞKİDEN ÖNCE MAYDONOZ SÜT BUHARI YAPTIM İLİŞKİYE GİRMEDEN ÖNCEDE PREESEED JEL KULLANDIM
tubish canm degerın kac cıktıDaha yeni ogrendin cnm dur bakalim yükselir insalalhh sen gribi atlatmaya bak
SÜTÜN İÇİNE MAYDONOZ DEMETİNİ KOY KAYNASIN BELİNE ÇARŞAF SAR BUHARINA OTURUYOSUN AÇIYO BÖLE RAHİM AĞZI YUMUŞUYO .o tam olarak nasıl yapılıyo ben bu hafta bi yapıyım onu :)
sorma kuzum dün (pazartesi alınmıştı kan dün öğrenmiştim)59 du bugun 150 olmuşuz bakalım yarın kaç çıkacaktubish canm degerın kac cıktı
bak bu güzel hem iltahıbada söker..SÜTÜN İÇİNE MAYDONOZ DEMETİNİ KOY KAYNASIN BELİNE ÇARŞAF SAR BUHARINA OTURUYOSUN AÇIYO BÖLE RAHİM AĞZI YUMUŞUYO .
satın kac senn . benım de 371 cıktı dun yarın tekrar yapıczsorma kuzum dün 59 du bugun 150 olmuşuz bakalım yarın kaç çıkacak
10 eylülsatın kac senn . benım de 371 cıktı dun yarın tekrar yapıcz
artıyo ıste canım uzulme bence ınsallah benmde artar10 eylül
pazartesi alınan kan59 du dün belli oldu bugun tekrar yaptırdık sonucunu hemen öğrendik fazla bekletmiyelim dedi doktor 150 çıktı bkalım dahada yükselcekmi yarın yine gel dedi doktor yine bi bakalım dedi
bi ara doktor gerilio bebrğin geliişimi dedi korkuttu bizi allaha şükür şimdi değerlerim iyi inş.. ikimizinkide sağ sağlim sağlıklı doğarartıyo ıste canım uzulme bence ınsallah benmde artar
CNM 10 EKİM DE ALINAN 59 İSTE10 eylül
pazartesi alınan kan59 du dün belli oldu bugun tekrar yaptırdık sonucunu hemen öğrendik fazla bekletmiyelim dedi doktor 150 çıktı bkalım dahada yükselcekmi yarın yine gel dedi doktor yine bi bakalım dedi
SANA ÖNERİM BİRDE PROGESTERON TAHLİLİ YAPTIR ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE HORMON DESTEĞİ SAĞLARLAAR DÜŞÜK İSE ÇOK DÜŞÜK İSE HİÇ VERMİYOLAR KALP ATIŞINA DUYNA KADAR .10 eylül
amin canım ınsallah progesterona baktrdın mı benım dusuk cıktı doktor ılac verdıbi ara doktor gerilio bebrğin geliişimi dedi korkuttu bizi allaha şükür şimdi değerlerim iyi inş.. ikimizinkide sağ sağlim sağlıklı doğar
sat tarihim 10 eylül..CNM 10 EKİM DE ALINAN 59 İSTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?