daha ona baktırmadım bebek biraz korkuttu bizi kanamam falan oldu tutunması için iğne yapıldı konuşurum doktorumla bakarlar yarın onadaamin canım ınsallah progesterona baktrdın mı benım dusuk cıktı doktor ılac verdı
sorma ya ögrendıgımızden berı tam durust sevınemedk bıle Rabbım hayrlısını versndaha ona baktırmadım bebek biraz korkuttu bizi kanamam falan oldu tutunması için iğne yapıldı konuşurum doktorumla bakarlar yarın onada
SAĞLIKLI BİR GEBELİKTE ARTIYOR KENDİLİĞİDEN BAZEN HAFİF DÜŞÜK OLUYOR YİNE HORMONLA ARTIYOR BAZENDE ÇOK DÜŞÜK İSE NE İĞNE NE HAP HİÇBİRİ DÜŞMESİNİ ENGELLEMİYOR MALESEF BENİM İLK GEBELİĞİMDE YAŞADIĞIM GİBİpekı kızlar bısı sorcam bu hcg degerı arttıkca progesteronda artar mı yoksa o sabıt mı
öle rabbime teslim oldum boynum kıldan ince verende o alanda o isyan edemem . o bilir hayırlısınısorma ya ögrendıgımızden berı tam durust sevınemedk bıle Rabbım hayrlısını versn
benımde ılkınde oyleydı canım hem hap hem ıgne kullandm yıne de olmadı bu 3. artık ya Rabbım nolur bagsla bebısımı banaSAĞLIKLI BİR GEBELİKTE ARTIYOR KENDİLİĞİDEN BAZEN HAFİF DÜŞÜK OLUYOR YİNE HORMONLA ARTIYOR BAZENDE ÇOK DÜŞÜK İSE NE İĞNE NE HAP HİÇBİRİ DÜŞMESİNİ ENGELLEMİYOR MALESEF BENİM İLK GEBELİĞİMDE YAŞADIĞIM GİBİ
inşaallah sağ sağlim kucağına alırsınbenımde ılkınde oyleydı canım hem hap hem ıgne kullandm yıne de olmadı bu 3. artık ya Rabbım nolur bagsla bebısımı bana
KAÇTI İLK GEBELİĞİNDE CNM?benımde ılkınde oyleydı canım hem hap hem ıgne kullandm yıne de olmadı bu 3. artık ya Rabbım nolur bagsla bebısımı bana
inşallh canminşaallah sağ sağlim kucağına alırsın
tam hatrlamıyrm ama 2,5 falandı sanrmKAÇTI İLK GEBELİĞİNDE CNM?
DÜŞECEĞİ BELLİYMİŞ CNM ONUN BU DURUMDA PROGESTERON TEDAVİSİ DÜŞÜĞÜ GECİKTİRİYOMUŞ DAHA AĞRILI DAHA ZOR VE KÜRTAJA GEREK KALIOMUŞ ÇOĞUNLUKLAtam hatrlamıyrm ama 2,5 falandı sanrm
gerek kalmadı Allahtan kendısı dustu yavrucugumDÜŞECEĞİ BELLİYMİŞ CNM ONUN BU DURUMDA PROGESTERON TEDAVİSİ DÜŞÜĞÜ GECİKTİRİYOMUŞ DAHA AĞRILI DAHA ZOR VE KÜRTAJA GEREK KALIOMUŞ ÇOĞUNLUKLA
Bunu yazdım dayanamadım test yaptım ve dedıgım basıma geldi regl geldi kahverengide olsa geldi2 gün var ama gebelik testine cesaretim yok ne zaman yapsam sonucu beklerken regl geliyorPsıkolojık degılse bencede hamilesin sen
ALLAH ALLAH YA OVULASYON NEDEN POZİTİF NEDNE ÇIKIYOR ÖLEYSEBunu yazdım dayanamadım test yaptım ve dedıgım basıma geldi regl geldi kahverengide olsa geldi
BENİMKİNİ KÜRTAJLA ALDILAR CNM MALESEF KESE BOZULMUŞ KALBİDE ATIYORDU OYSAKİgerek kalmadı Allahtan kendısı dustu yavrucuguminşallah bu dusmez
SKI SKI TUTUNSUN ANNESİNE BOL BOL DUA ET CNMgerek kalmadı Allahtan kendısı dustu yavrucuguminşallah bu dusmez
Doktora gıdınce sorayım bakalım neden öyle oldu .. Hormonlarda sıkıntı mı var acaba ?ALLAH ALLAH YA OVULASYON NEDEN POZİTİF NEDNE ÇIKIYOR ÖLEYSE
ay kıyamam ya hayrlısı canmBENİMKİNİ KÜRTAJLA ALDILAR CNM MALESEF KESE BOZULMUŞ KALBİDE ATIYORDU OYSAKİ
amin canm ınşsallahSKI SKI TUTUNSUN ANNESİNE BOL BOL DUA ET CNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?