- 24 Ocak 2013
- 227
- 95
- 48
Ben bu ay oturcam suya
Hamd olsun canim, iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin?E-brulim nasılsn canm benım konu hakkında ne dusunuyorsn
Allah Allah yaaaBunu yazdım dayanamadım test yaptım ve dedıgım basıma geldi regl geldi kahverengide olsa geldi
iyiym canm bende sagol.inşallah canım guzel dıleklerın ıcın sagol yarın gdıcem bakalm nolucakHamd olsun canim, iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin?
Rabbim hakkinda hayirlisini versin, insallah yüce Rabbim melegini bu defa sana bagislar ve bir daha kaybetme acisini yasatmaz. Degerinin yükselecegini umut ediyorum gülüm ama tabi her sey Allah'tan, nasibimizde ne varsa o...
Allah iyilik versin. Insallah hayirli haberlerini aliriz canim. Hepiniz dualarimdasiniz ♥iyiym canm bende sagol.inşallah canım guzel dıleklerın ıcın sagol yarın gdıcem bakalm nolucak
Allah razı olsunAllah iyilik versin. Insallah hayirli haberlerini aliriz canim. Hepiniz dualarimdasiniz ♥
Amin ecmain canim...Allah razı olsun
Bide su evde asilama islemini belki bi kerelik yaparim ama ne biliyim mikrop olmazmi yaa steril kap lazim onun icin su idrar kabindan olabilr meselaBen bu ay oturcam suyakendime legen alicam oturmak icin adet bitsindeee
nasıl kahverengi parça varmıydı sadece akıntı olarakmı?Bunu yazdım dayanamadım test yaptım ve dedıgım basıma geldi regl geldi kahverengide olsa geldi
cam bardağı hipoyla yıka sonra durula peçeteyle sil ona boşalsın böle daha ii olur..Bide su evde asilama islemini belki bi kerelik yaparim ama ne biliyim mikrop olmazmi yaa steril kap lazim onun icin su idrar kabindan olabilr meselaguvenemiyorum
cnm tabiki anlıyorum seni bende önceleri iç takmıyodum rabbim bilir zamanını lursa olur olmazsa ne yapalım diyodum ama eşimin cok üzüldügünü görüyorum kimseye anletmıyo ben biliyorum bebek felan görünce tuhafluyo başka akrabaların beeklerini seviyo bakıyorum sonra diyorum rabbim kocamın kucagına evladımızı vermeyi nasip et bana onu baba etmek istiyorum çokkk üzülüyooooTakvimi neden kaldırdın
cnm inan ilkinde çok daha rahattım Tevekkül tamdı olursa olur olmazsa Rabbimin takdiri diyebiliyordum ama şimdi kızım çok yalnız kendim için değil kızım için istiyorum anneliği ne de olsa tatmışım bu bana belki inanmazsın daha ağır geliyor
evet cnm 150ye çıktık iki günde bakalım yarın kaç çıkacak ilerlemsini kontrol ediolar kanama yaşadığım için-TubiSh- Canım değerinde şu an için bi sıkıntı yok günde en az %60 artması lazım 4 günde en az 147 olması gerekiyordu senin değerin su an normal ama takipte olmakta fayda var
Cnm seni çok iyi Anlıyorum Rabbim bizleri çok bekletmesin ilk çocuk için uğraşanlar bazen bana diyor senin bari bir Kızın var biz de o da yok o zaman ben biraz üzülüyorum acaba çok bencilce mi davranıyorum.kendimi o zaman hiçbir topiğe ait hissetmiyorum ve kendimi ikinci çocuk in uğraşanlar topiğinde buluyorum.çünkü oradakiler gerçekten beni daha iyi anlıyor.sonra düşünüyorum ben kendim için uğraşmıyorum ki.benim bir kızım var Rabbim ona uzun Ömür versin ben anneliği tattım bu bana yeter.ama kızım gerçekten yalnız Aynanın karşısına geçip kendi kendine Konuşuyor hayali arkadaşları var onlarla oynuyor konmuşuyor.oyuncak bebekleri ile aynı.onu öyle görünce gerçekten bir kardeşe ihtiyacı OLDUĞUNU düşünüyor üzülüyorum.yoksa benim ilk kızım da birAz zor oldu hamileliğin ÇOĞU yatarak serumlarla geçti doğum olsun bebeklik Süreci olsun bunları düşündükçe gerçekten ürküyorum ama kızım için katlanırım.kusura bakma biraz uzun oldu çok dolmuşum be :))cnm tabiki anlıyorum seni bende önceleri iç takmıyodum rabbim bilir zamanını lursa olur olmazsa ne yapalım diyodum ama eşimin cok üzüldügünü görüyorum kimseye anletmıyo ben biliyorum bebek felan görünce tuhafluyo başka akrabaların beeklerini seviyo bakıyorum sonra diyorum rabbim kocamın kucagına evladımızı vermeyi nasip et bana onu baba etmek istiyorum çokkk üzülüyoooo
Buralardayım canm her gün iğneye gidiyorum.. Çok uyku yapıyo iğneler..KIZLAR_Verda_ nerelerde ayol hiç gelmiyor bu topiğe hamile kalan gidiyor valla heeee:)
ben öyle düşünmüyorum senin bu çaban tamamen evladın için çok iyi anlıorum seni rabbim hayırlısıysa verecek bizede....Cnm seni çok iyi Anlıyorum Rabbim bizleri çok bekletmesin ilk çocuk için uğraşanlar bazen bana diyor senin bari bir Kızın var biz de o da yok o zaman ben biraz üzülüyorum acaba çok bencilce mi davranıyorum.kendimi o zaman hiçbir topiğe ait hissetmiyorum ve kendimi ikinci çocuk in uğraşanlar topiğinde buluyorum.çünkü oradakiler gerçekten beni daha iyi anlıyor.sonra düşünüyorum ben kendim için uğraşmıyorum ki.benim bir kızım var Rabbim ona uzun Ömür versin ben anneliği tattım bu bana yeter.ama kızım gerçekten yalnız Aynanın karşısına geçip kendi kendine Konuşuyor hayali arkadaşları var onlarla oynuyor konmuşuyor.oyuncak bebekleri ile aynı.onu öyle görünce gerçekten bir kardeşe ihtiyacı OLDUĞUNU düşünüyor üzülüyorum.yoksa benim ilk kızım da birAz zor oldu hamileliğin ÇOĞU yatarak serumlarla geçti doğum olsun bebeklik Süreci olsun bunları düşündükçe gerçekten ürküyorum ama kızım için katlanırım.kusura bakma biraz uzun oldu çok dolmuşum be :))
şaka yahuu gel die laf sokayım dedimBuralardayım canm her gün iğneye gidiyorum.. Çok uyku yapıyo iğneler..
Gebeliğin verdiği uykuda var.. Su içmeye kalkıyorum bi.. Onun dışında hep yatıyorum.. Sen nasılsınnnnn =)
Hamile olup sizi bırakmadım,
HEP AKLIMDASINIZ..
Böyle bir sıkıntım olunca pek
giremedim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?