Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim nasılsn canm benım konu hakkında ne dusunuyorsn
Hamd olsun canim, iyi diyelim iyi olalim. Sen nasilsin?
Rabbim hakkinda hayirlisini versin, insallah yüce Rabbim melegini bu defa sana bagislar ve bir daha kaybetme acisini yasatmaz. Degerinin yükselecegini umut ediyorum gülüm ama tabi her sey Allah'tan, nasibimizde ne varsa o...

iyiym canm bende sagol.inşallah canım guzel dıleklerın ıcın sagol yarın gdıcem bakalm nolucak

Ben bu ay oturcam suya kendime legen alicam oturmak icin adet bitsindeee
Bide su evde asilama islemini belki bi kerelik yaparim ama ne biliyim mikrop olmazmi yaa steril kap lazim onun icin su idrar kabindan olabilr mesela guvenemiyorum

Bide su evde asilama islemini belki bi kerelik yaparim ama ne biliyim mikrop olmazmi yaa steril kap lazim onun icin su idrar kabindan olabilr mesela guvenemiyorum
cam bardağı hipoyla yıka sonra durula peçeteyle sil ona boşalsın böle daha ii olur..

cnm tabiki anlıyorum seni bende önceleri iç takmıyodum rabbim bilir zamanını lursa olur olmazsa ne yapalım diyodum ama eşimin cok üzüldügünü görüyorum kimseye anletmıyo ben biliyorum bebek felan görünce tuhafluyo başka akrabaların beeklerini seviyo bakıyorum sonra diyorum rabbim kocamın kucagına evladımızı vermeyi nasip et bana onu baba etmek istiyorum çokkk üzülüyoooo

-TubiSh- Canım değerinde şu an için bi sıkıntı yok günde en az %60 artması lazım 4 günde en az 147 olması gerekiyordu senin değerin su an normal ama takipte olmakta fayda var

-TubiSh- Canım değerinde şu an için bi sıkıntı yok günde en az %60 artması lazım 4 günde en az 147 olması gerekiyordu senin değerin su an normal ama takipte olmakta fayda var
evet cnm 150ye çıktık iki günde bakalım yarın kaç çıkacak ilerlemsini kontrol ediolar kanama yaşadığım için

Cnm seni çok iyi Anlıyorum Rabbim bizleri çok bekletmesin ilk çocuk için uğraşanlar bazen bana diyor senin bari bir Kızın var biz de o da yok o zaman ben biraz üzülüyorum acaba çok bencilce mi davranıyorum.kendimi o zaman hiçbir topiğe ait hissetmiyorum ve kendimi ikinci çocuk in uğraşanlar topiğinde buluyorum.çünkü oradakiler gerçekten beni daha iyi anlıyor.sonra düşünüyorum ben kendim için uğraşmıyorum ki.benim bir kızım var Rabbim ona uzun Ömür versin ben anneliği tattım bu bana yeter.ama kızım gerçekten yalnız Aynanın karşısına geçip kendi kendine Konuşuyor hayali arkadaşları var onlarla oynuyor konmuşuyor.oyuncak bebekleri ile aynı.onu öyle görünce gerçekten bir kardeşe ihtiyacı OLDUĞUNU düşünüyor üzülüyorum.yoksa benim ilk kızım da birAz zor oldu hamileliğin ÇOĞU yatarak serumlarla geçti doğum olsun bebeklik Süreci olsun bunları düşündükçe gerçekten ürküyorum ama kızım için katlanırım.kusura bakma biraz uzun oldu çok dolmuşum be :))

KIZLAR _Verda_ nerelerde ayol hiç gelmiyor bu topiğe hamile kalan gidiyor valla heeee:)
Buralardayım canm her gün iğneye gidiyorum.. Çok uyku yapıyo iğneler..
Gebeliğin verdiği uykuda var.. Su içmeye kalkıyorum bi.. Onun dışında hep yatıyorum.. Sen nasılsınnnnn =)
Hamile olup sizi bırakmadım,
HEP AKLIMDASINIZ..
Böyle bir sıkıntım olunca pek
giremedim sadece..

ben öyle düşünmüyorum senin bu çaban tamamen evladın için çok iyi anlıorum seni rabbim hayırlısıysa verecek bizede....

şaka yahuu gel die laf sokayım dedim özlettin kendini nasılsın? bilmezmiyim cnm benim ilk gebeliğimde iğnede oldum ilaçta kulalndım baş dönmesi uyku mahfediyor progesteron kanamaların bittii diimi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…