Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ben öyle düşünmüyorum senin bu çaban tamamen evladın için çok iyi anlıorum seni rabbim hayırlısıysa verecek bizede....
Sağol cnm ya bazen acaba çok mu bencilim diye düşünüyorum.ama annelik biraz da bencillik değil midir?anneler çocukları için hep Herşeyin en iyisini isterler.rabbim inşallah sizlere de bu duyguyu en kısa zaman da yaşatsın.

aminn cnmm amin.bu ay hsg çekileceksin değilmi? cnm sen hiç amh testi yaptırdınmı?

Evet hsg çekilecek yok amh yaptırmadım cnm ya sen yaptırdın mı kaç çıktı
benim yaptırmadığım bişi yok sanırım cnm ya valla:) ben kendimle dalga geçiyomda haklıyım yani ben.tekrarlayan düşük sonrası benden amh testi istedi tüp bebek doktoru 1.5 çıktı geçen sene dediki 27 yaş rezerve göre çok iyi diyeemm dedi daha iyi olması lazım dedi. bu aynı zamanda yumurta kalitesi hakkındada bilgi veriyormuş ondan ben abandım vitaminlere:)

Allah Allah yaaa hormin bakilmasi iyi olacak cnim. Sen orda ozel dr mi gidiyorsun :/
EVet canım özele gıdıyorum bu ay kararım kesın doktorumu degısecegım herseye sil baştan başlayacagım hormon vs ne test varsa yaptırıp nasip olursa aşılama deneyecegım ..

Yok canım gelen giden Aynı gecen aydaki gibi .. Bende işe verdim kendimi evimi temizliyorum .. Ama arkası iyi degıl bu işin biliyorum .. Teste yaptım cunku
cnm sen bir doktora gitsene allah aşkına adetli bile olsan üstten bakar felan git bence herhangi bi doktora git değiştireceğin doktoru sonra seçersin

DESIGNER27
Daha iyiyim hep yatıyorum evdeyim..
Kanamam yok canm
ara ara kahverengi lekelenme oluyo..
Evet sürekli midem bulanıyo..
Sen kaçıncı ayda kullandın canım
ne kadar kullandın??

DESIGNER27
Daha iyiyim hep yatıyorum evdeyim..
Kanamam yok canm
ara ara kahverengi lekelenme oluyo..
Evet sürekli midem bulanıyo..
Sen kaçıncı ayda kullandın canım
ne kadar kullandın??
benim 7 haftalıkken başlamıştı lekelenmem iğne oldum hemde hap sonra lekelenmeler kana dönüştü cnm öyle böyle değil ama kanama bile düşüğü göstermiyo biliomusun benim kanamalarla beraber aşırı kasık ağrım bel ağrım 15 gün sürdü sonradüştü işte 9 ay aşırı kanaması olup sağlıkla kucağına alan arkadaşım var benim bitaneside valla 7.yi aya kadar hep kahverengi lekelenmesi oldu.rahim damarları hassasmış bebek büyüdükçe damarla çatlıyomuş demem oki bebiş sağlıklıysa hiçbişi olmuyo:):):): için rahat olsun sen daha 3 ay bitinceye kadar bence kullanırsın ilacı çok yan etkisi var

kızlar napiyorsunuz
icim sıkıliör benim cok
dr cuma kan testinu tekrarla dedi ama ben pazartesi yada cumartesi yapicam sanirim cunku eger tahminlerme gore 5'inde yumurtladiysam o zaman adet olacaksam tada kanda cikacaksa 14 gun lazim yani 5+ 14 = 19'u oluyo, yani cuma 16'sı oluyor, bu durumda o gunde yaptigimda negatif ckarsa
diye korkuyorum yani pkos oldugum
icin belki gec dollenme olabilirmis ve testi erken yapmisim dedi dr , simdi yine umutlandim allahim nolur bebeğim benimle olsun

ya ne siskinligim var ne agrim , goguslerimde hassasiyet falan hicbisey yk, ne hamilelik belirtim var nede adet belirtim
3 ihtimalim var

1- hamileyim
2-adet olucam
3-pkos yine eski haline dondu ve ne hamileyim nede adet gorucem ve sokturucu kullanmak zorunda kalacagim

bu 3 'unden beri beni bekliyor bu ay bakalim hersey allahtan

kizlar bana kizmayin nolur
cok yalnizim şu aaralar birileriyle konusmam laizm
annemde rahatsiz anneannemde iyi degil bu ara moraller sıfır yani

cnm sen bir doktora gitsene allah aşkına adetli bile olsan üstten bakar felan git bence herhangi bi doktora git değiştireceğin doktoru sonra seçersin
Her ay gıdıyorum zaten sadece ilk defa gecen ay gıtmedım doktorum var yedekte yarın sabah gidecegım ona .. Kırmızılar geldi zaten

DESIGNER27

Benim direk kanamam oldu canm
hastanede yattım bırakmadılar,
Kan uyuşmazlığı olduğu için..
Şimdi kahverengi leke oluyo çok ayakta kaldığım yürüdüğüm zaman özellikle..
Bebeğe iyi diyorlar..
Evet 9 ay bu lekeyi gören varmış..
Rabbim sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah..

minnta

Şekerim geçmiş olsun..
moralini bozma.. akışına bırak.. pko illeti bırakmıyo insanı.. bak kavuştum ben bebeğime.. sen de kavuşacaksın.. sadece biraz sabır gerek.. Şu halime ben bile inanamıyorum bazen.. Hamilelik takvimi ekli profilime.. Hiçbi zaman olmayacak sanıyodum.. Rabbim nasip etti.. Dualara sarıl canım..
içi ferah tut olur mu..

Biz yanındayız . . .

Canımmm dünyanın sonumu cocugunun olmaması .. Niye bu kadar cok takıyorsun walla bak sen hasta olacaksın sonunda .. Kımse senı yargılamıyor hepimizde senın gibiyiz bak E-brulim dunden beri psikolojık savas verıyor ne yapacagını bile dusunemiyor bak @vesona cok mu bencılım diyor ikincide ısrar ederken .. Ben desen kendımı hıc yok yerden ümitlendırdım sonu husran oldu .. Sema pink hepmız aynıyız ama bu kadar uzuntu bu kadar strest hiç birimize iyi gelmez ailemiz var onlar için kendımıze ıyı bakmamız lazım .. Esım umutlanmasın dıye kac gundur kendımle savasıyorum onlar da bızımle üzülüyor ve emin ol ki boyle yaparak ailenide üzüyorsun..

Vee suda var sabrın sonu selamet ben eminim ki olacak hepimiz anne olacagız dua sabır şükür lütfen üzme kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…