Gecmiş olsun canım ..Kızlar benim migrenim tuttu sanırım bu ay da olmadı ben de hep böyle olur diz dua konusunda ne yaparsanız ben hemfikirim kura çekerseniz de yarın listeyi belirleyin ben bakarım benim migren tuttu bugün bana müsade dostlar
Kimler katılıyor belli degıl kıKIZLAR KURA ÇEKİLECEKMİ ŞİMDİ HANGİ DUAAYA BAŞLANACAK?
Geçmiş olsun canımKızlar benim migrenim tuttu sanırım bu ay da olmadı ben de hep böyle olur diz dua konusunda ne yaparsanız ben hemfikirim kura çekerseniz de yarın listeyi belirleyin ben bakarım benim migren tuttu bugün bana müsade dostlar
Aynı kişilerin katılacağını düşünüyorum :/Kimler katılıyor belli degıl kı
Gelmiş geçmiş olsun canımMerhabalar..
Nasılsınız?
Uğrayamadım foruma.. Telaş içinde geçiyor cünkü cüzdanımı çaldırdım. Kredi kartları kimlik herşey gitti ... Onlarla uğraştım... Neyseki hepsi halloldu sayılır. Çok dikkat edin siz de.
geçmiş olsun kuzumKızlar benim migrenim tuttu sanırım bu ay da olmadı ben de hep böyle olur diz dua konusunda ne yaparsanız ben hemfikirim kura çekerseniz de yarın listeyi belirleyin ben bakarım benim migren tuttu bugün bana müsade dostlar
çok geçmiş olsun varmı bişi?Merhabalar..
Nasılsınız?
Uğrayamadım foruma.. Telaş içinde geçiyor cünkü cüzdanımı çaldırdım. Kredi kartları kimlik herşey gitti ... Onlarla uğraştım... Neyseki hepsi halloldu sayılır. Çok dikkat edin siz de.
ben yine katılıcam cnm yenileride gelir belkiAynı kişilerin katılacağını düşünüyorum :/
Bilmiyorum canım kimseden ses çıkmadı ama bekleyelim bakalım biraz daha.ben yine katılıcam cnm yenileride gelir belki
bekleriz cnm beklerken boş kalmıyayım ben senin için okuycam bide isteyen olursa onlara okuruz tekrardanBilmiyorum canım kimseden ses çıkmadı ama bekleyelim bakalım biraz daha.
Gülüm ALLAH razı olsun ama kendine oku, şuan senin benden daha çok ihtiyacın var. Rabbim bebeğini sana bağışlasın.bekleriz cnm beklerken boş kalmıyayım ben senin için okuycam bide isteyen olursa onlara okuruz tekrardan
saol kuzum biz iyiyiz değerimiz güzel çıktı buhgün. ama bi kadın 28+6 günlük doğum yapmış bebek yeşil safra kusuomuş beslenmeyide kabul etmiomş doktor herşeye hazırlıklı ol demiş çok moralim bozuldu çok üzüldmmGülüm ALLAH razı olsun ama kendine oku, şuan senin benden daha çok ihtiyacın var. Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
bnce yarın git en doğru sonuç 2. gündür bende hormon testime 2.gün gitmiştimKızlar kanamam cok az leke gıbı yarın doktora gıtsem mi beklesem mi bir gün daha ? Doktor 2. Günü gel diyor normalde ama kararsız kaldım bi yorum yapın ne yapayım
Sagol canım cvp ıcınbnce yarın git en doğru sonuç 2. gündür bende hormon testime 2.gün gitmiştim
rica ederim nedemek cnm bnm (bu arada ben 10beybisi) bildiğimiz şeyleri tabi paylaşıcazSagol canım cvp ıcın
Şükür canım sevindim iyi olmanıza :) ALLAH yardımcıları olsun, inşallah o bebekte hayata tutunursaol kuzum biz iyiyiz değerimiz güzel çıktı buhgün. ama bi kadın 28+6 günlük doğum yapmış bebek yeşil safra kusuomuş beslenmeyide kabul etmiomş doktor herşeye hazırlıklı ol demiş çok moralim bozuldu çok üzüldmm
Canım bencede yarın git, atlatmış olursun :)Kızlar kanamam cok az leke gıbı yarın doktora gıtsem mi beklesem mi bir gün daha ? Doktor 2. Günü gel diyor normalde ama kararsız kaldım bi yorum yapın ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?