Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmiş olsun canım ..

Geçmiş olsun canım

Merhabalar..
Nasılsınız?

Uğrayamadım foruma.. Telaş içinde geçiyor cünkü cüzdanımı çaldırdım. Kredi kartları kimlik herşey gitti ... Onlarla uğraştım... Neyseki hepsi halloldu sayılır. Çok dikkat edin siz de.

Gelmiş geçmiş olsun canım

geçmiş olsun kuzum

çok geçmiş olsun varmı bişi?

bekleriz cnm beklerken boş kalmıyayım ben senin için okuycam bide isteyen olursa onlara okuruz tekrardan
Gülüm ALLAH razı olsun ama kendine oku, şuan senin benden daha çok ihtiyacın var. Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

Gülüm ALLAH razı olsun ama kendine oku, şuan senin benden daha çok ihtiyacın var. Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
saol kuzum biz iyiyiz değerimiz güzel çıktı buhgün. ama bi kadın 28+6 günlük doğum yapmış bebek yeşil safra kusuomuş beslenmeyide kabul etmiomş doktor herşeye hazırlıklı ol demiş çok moralim bozuldu çok üzüldmm

Kızlar kanamam cok az leke gıbı yarın doktora gıtsem mi beklesem mi bir gün daha ? Doktor 2. Günü gel diyor normalde ama kararsız kaldım bi yorum yapın ne yapayım

Kızlar kanamam cok az leke gıbı yarın doktora gıtsem mi beklesem mi bir gün daha ? Doktor 2. Günü gel diyor normalde ama kararsız kaldım bi yorum yapın ne yapayım
bnce yarın git en doğru sonuç 2. gündür bende hormon testime 2.gün gitmiştim

Şükür canım sevindim iyi olmanıza :) ALLAH yardımcıları olsun, inşallah o bebekte hayata tutunur

Canım bencede yarın git, atlatmış olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…