Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Şükür canım sevindim iyi olmanıza :) ALLAH yardımcıları olsun, inşallah o bebekte hayata tutunur

Canım bencede yarın git, atlatmış olursun :)
Cok az beklıycem bır gun daha gelmezse obur gun gelırse yıne öbür güne giderim

Ay canim yaa bu asamadan sonraki bulusmaniz insallah gebelik kontrolu olurr .

Benim doktora gıdınce 8de gitsem 12 de alıyor bazen hiç gider gitmez almadıgı için sıkısık gıdemıyorum
benim dr um cok tatki bi adam hic bekletmedi beni .cok yogunlar ama ari gibi çalışıyorlar calisanlarida güler yüzlü . Bi kere 3.gun devlet hast dr alttan muaye e etti ilk altran muayenemdi enaaamm cok utandim hasta bakicida popomu gördü altaan aciyo hemde cidden batiyo ortalik

Icerde kalanlari çıkarmış

Gecnis olsun cnim

Kızlar kanamam cok az leke gıbı yarın doktora gıtsem mi beklesem mi bir gün daha ? Doktor 2. Günü gel diyor normalde ama kararsız kaldım bi yorum yapın ne yapayım
Cnim benimde oykeydi pazar gununden beri ama ben artik bugunu bir saydim bugun biraz daha cogaldi. Sende artisa gore bak cnim cuma git eger kirmizi degilse

19 ne güzel evlendiğim günde 19 bu ondokuz hep bana denk gelio :))
hayırlısı olsun rabbim dualrımızı kabul etsin

DESIGNER27 semacım duanı şimdiden okudum canım.yarın toplantım var yoğun geçer akşamda yorgun olurum muhtemelen..hasta olduğum için türkçe mealini okumak zorunda kaldım.Rabbim kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…