şükür iyiyiz allah evet o bebeğin yardımcısı olsunn..Şükür canım sevindim iyi olmanıza :) ALLAH yardımcıları olsun, inşallah o bebekte hayata tutunur
Cektır canım .. Listeyide yap katılmayan katılmıyorum der bır tek leyla yok ortada oda uyar bence yok demezKızlar isterseniz kardeşim kura çektireyim?
Cok az beklıycem bır gun daha gelmezse obur gun gelırse yıne öbür güne giderimŞükür canım sevindim iyi olmanıza :) ALLAH yardımcıları olsun, inşallah o bebekte hayata tutunur
Canım bencede yarın git, atlatmış olursun :)
kuzum en doğru sonuç 2. gün ama sen bilirsin karar seninCok az beklıycem bır gun daha gelmezse obur gun gelırse yıne öbür güne giderim
Hiçççç düşürmeyecegım modumubenım 2. Gunu karından bakıp e2 istiyor sonra 11. Gün alttan bakıyor iğne kullanmıssam bir daha 13. Gun bakıp catlatmayı yaptırıyor sonra bi daha ki buluşma adetın 2. Günü hep buluşuyoruz
Benim doktora gıdınce 8de gitsem 12 de alıyor bazen hiç gider gitmez almadıgı için sıkısık gıdemıyorum
Oyleymis cnim ama yapmicamçamaşır suyu kuzum bizim burda öle derler
Onu bu ay bende yasadım adet bitti dedım ilişkiye girdim anam yarım saat sonra tekrar kanama basladı cok korktum bayram arasıydı birde .. Ertesi gün kesildi cok sukur .. Bi daha töbe adettin bitiminden iki gün sonra ilişki
Gecnis olsun cnimKızlar benim migrenim tuttu sanırım bu ay da olmadı ben de hep böyle olur diz dua konusunda ne yaparsanız ben hemfikirim kura çekerseniz de yarın listeyi belirleyin ben bakarım benim migren tuttu bugün bana müsade dostlar
hmmOyleymis cnim ama yapmicam
Cnim benimde oykeydi pazar gununden beri ama ben artik bugunu bir saydim bugun biraz daha cogaldi. Sende artisa gore bak cnim cuma git eger kirmizi degilseKızlar kanamam cok az leke gıbı yarın doktora gıtsem mi beklesem mi bir gün daha ? Doktor 2. Günü gel diyor normalde ama kararsız kaldım bi yorum yapın ne yapayım
Hepimiz için hayırlı olsun kızlar... Rabbim dualarımızı kabul etsinEki Görüntüle 1657741
Dualarımızın kabulü için kenzül arş
Dua listemiz:
15.10.:DESIGNER27 (Sema)
16.10.: H HLYELA (Hülya)
17.10.: @deeploneliness (Özlem)
18.10.:pink love (Kübra)
19.10.:-TubiSh- (Tuğba)
20.10.:LeYLa_21 (Leyla)
21.10.:E-brulim (Ebru)
22.10.:Veson (Tuğba)
23.10.:minnta (Fulya)
24.10.:Al_pi (Büşra)
19 ne güzel evlendiğim günde 19 bu ondokuz hep bana denk gelio :))Eki Görüntüle 1657741
Dua listemiz:
Hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 1657741
Dua listemiz:
Amin canım...Hepimiz için hayırlı olsun kızlar... Rabbim dualarımızı kabul etsin
Biraz iyileştin mi gülüm?Amin canım...
Valla pek iyi değilim canım ama yarın işe gidecem.toplantım var.belki bana iyi gelir açılırım.. Yattıkça da insan kötü oluyor.. Umarım sende iyisin ebrucum...Biraz iyileştin mi gülüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?