Evett iste bu cnmhttp://www.kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=1&sid=19
al gülüm burda var bak
İyiki sormusum :) yoksa arapcasını okuyacaktım ..Yok canim bu arapca okunus ama türkçe harflerle yazilmis adetkiyken bu okinmaz turkce anlamini okuyacaksin
Hiçççç düşürmeyecegım modumuBu arada bnm dr un hic alttan bakmiyor askinda ben alttan bakmasininistiyirum cunku oyle daha iyi gorunuyor yumurtaliklar. Adetliyken bazindr bakiyor bazisi bakmiyor bakmadan ted baslanmaz zaten.. cnim ben su icip biraz sıkışık gidicem karnimdan baktigi icinalpicimmm modunu düşürme sakin. Her son bir baslangic tamda bizim durumuzda bu yeni umut yeniden dua ve sabir.
hımm genelde yerleşme kanaması olur derler ondan sordumAkıntı canım benim hep öyle ilk gün kahve sonra kırmızıya donuyor
erkek mi doktorun bazı erkek doktorlar bakmıyorHiçççç düşürmeyecegım modumubenım 2. Gunu karından bakıp e2 istiyor sonra 11. Gün alttan bakıyor iğne kullanmıssam bir daha 13. Gun bakıp catlatmayı yaptırıyor sonra bi daha ki buluşma adetın 2. Günü hep buluşuyoruz
Benim doktora gıdınce 8de gitsem 12 de alıyor bazen hiç gider gitmez almadıgı için sıkısık gıdemıyorumBu arada bnm dr un hic alttan bakmiyor askinda ben alttan bakmasininistiyirum cunku oyle daha iyi gorunuyor yumurtaliklar. Adetliyken bazindr bakiyor bazisi bakmiyor bakmadan ted baslanmaz zaten.. cnim ben su icip biraz sıkışık gidicem karnimdan baktigi icinalpicimmm modunu düşürme sakin. Her son bir baslangic tamda bizim durumuzda bu yeni umut yeniden dua ve sabir.
çamaşır suyu kuzum bizim burda öle derlerHipo ne kiz ilk defa duydum benim evde hipo yoktur bence
O yalan iki kişiye denk gelmiş bize gelmezhımm genelde yerleşme kanaması olur derler ondan sordum
bende yaşamadım bilmiom..O yalan iki kişiye denk gelmiş bize gelmezancak adet olur bizimki
Doktorum erkek adetlıyken hiç bakmadı sadece kanamam vardı kalp atısı zamanı alttan baktı .. Adetlıyken zor be bakmasında zaten her yeri baturırım wallaerkek mi doktorun bazı erkek doktorlar bakmıyor
Onu bu ay bende yasadım adet bitti dedım ilişkiye girdim anam yarım saat sonra tekrar kanama basladı cok korktum bayram arasıydı birde .. Ertesi gün kesildi cok sukur .. Bi daha töbe adettin bitiminden iki gün sonra ilişkibende yaşamadım bilmiom..
bi adetim bittiğinden iki gün sonra oldu o kahverengi lekelenme olayı bu ay bende korkmuştum ne oldu die
cnm sen ne zaman gidicen doktoraDoktorum erkek adetlıyken hiç bakmadı sadece kanamam vardı kalp atısı zamanı alttan baktı .. Adetlıyken zor be bakmasında zaten her yeri baturırım walla
Yarın sabah 2. Gün olmuş oluyorcnm sen ne zaman gidicen doktora
bn bitti ilşkiye girdik bişi yoktu iki gün sonra oldu bide 5-6gün sürdü o kahverengi lekenleme ama bitmişti beyaz akontı geldimi bittiği kesindir ve gusl abdesti alınır bnm iki gün sonra geldi başıma o gece olsa tamamdaOnu bu ay bende yasadım adet bitti dedım ilişkiye girdim anam yarım saat sonra tekrar kanama basladı cok korktum bayram arasıydı birde .. Ertesi gün kesildi cok sukur .. Bi daha töbe adettin bitiminden iki gün sonra ilişki
tamam yarın git neymiş şu olay bi öğrenelim 3.günüde hormon testlerini ver bakalım bi bozukluk mu var.kızlar ben öyle umutsuz öyle mutsuzdum ki bu topik bana umut oldu çok iyi geldi aynı dertten müzdarip kişilerle dostluk etmek moral oldu bana keşke daha önce katılsaydım hep sessiz katılıyodum kk ya topiklerde geziodum konuşmak çok iyi geliyormuş.biliyorum hepimiz sırayla her ay biri belkide 2 kişi bebek haberlerini alıcaz sonra burdan hafta hafta gebeliğimizi konuşucaz.ben bunların hayalini kurabiliyorum şunu kimsa aklından çıkarmasın rabbim kısmet etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.hayal kuruyosanız o gerçekleşir.Yarın sabah 2. Gün olmuş oluyor
Kızlar benim migrenim tuttu sanırım bu ay da olmadı ben de hep böyle olur diz dua konusunda ne yaparsanız ben hemfikirim kura çekerseniz de yarın listeyi belirleyin ben bakarım benim migren tuttu bugün bana müsade dostlarKIZLAR KURA ÇEKİLECEKMİ ŞİMDİ HANGİ DUAAYA BAŞLANACAK?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?