Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm pardon ya yenş dua listesinden bahsediyosun sen sanırım:) ben sonundan başlayonca okumaya farkettim kenzül arş için dedin sen ağZına sağlık cnm allah kabul etsin

Cnm pardon ya yenş dua listesinden bahsediyosun sen sanırım:) ben sonundan başlayonca okumaya farkettim kenzül arş için dedin sen ağZına sağlık cnm allah kabul etsin
Amin canım...sen meryem sûresini anladın sanırım..

canım benim cok tesekkur ederim oyle guzel seyler yazmissinki cok iyi geldi

umarim sende saglikla kucagina alirsin bebegini canım
benim,
bizde senin herzaman yanjndayiz xx

cocugumun olmamasi dunyanin sonu degil ama evet uzuntu veren bisey tabiki hepimiz uzuluyoruz buna,
hepimizin dertleri var hepimiz savas veriyoruz evlerimizde isyerimizde ,
ve burdada icimizi dokuyoruz,
ben oyle dusunuyorum,
esime ve aileme bende elimden geldigince az yansitip onlari uzmemeye calisiyorum

kendi acimi anlatmakla kimseyi uzmek yada kimsenin acisini kucumsemek degil niyetim sadece paylasmak istedim

umarim hepimiz kavusuruz bebeklermiZle kismetse hayirlisiysa saglikliysa....

Valla pek iyi değilim canım ama yarın işe gidecem.toplantım var.belki bana iyi gelir açılırım.. Yattıkça da insan kötü oluyor.. Umarım sende iyisin ebrucum...
İnşallah iyi gelir canım ve biraz toparlanırsın. Şükür gülüm bende iyiyim, sağolasın.

Nasılsın canım?

Rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin, zor bir imtihandan geçiyoruz ama Allah'ın izniyle birlikte atlatacağız.

amin canım insallah dedigin gibi birbirimize destek olarak atlatacagiz, hepimizin baska baska da dertleri var bu bebek konusuna ilaveten bide onlarla ugrasiyoruz , allah caresiz dert vermesinde :)

amin canım insallah dedigin gibi birbirimize destek olarak atlatacagiz, hepimizin baska baska da dertleri var bu bebek konusuna ilaveten bide onlarla ugrasiyoruz , allah caresiz dert vermesinde :)
Amin inşallah canım... Dert hiç bitmiyor ama bunada şükür. Beterin beteri var... Içimize atmamız yerine burada senin yaptığın gibi paylaşmak en doğrusu :)

Amin inşallah canım... Dert hiç bitmiyor ama bunada şükür. Beterin beteri var... Içimize atmamız yerine burada senin yaptığın gibi paylaşmak en doğrusu :)

canım benim cok saol, hepimiz anlatacagiz hepimiz birbirimize destek olacagiz, disarda bizi anlayanlar yok cunku

canım benim cok saol, hepimiz anlatacagiz hepimiz birbirimize destek olacagiz, disarda bizi anlayanlar yok cunku
Haklısın canım... Yaşamayan bilemez. Hakkınızda hayırlısı olsun. Dualarımız bizi dileklerimize ulaştıracak inşallah.

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Biraz kırgınlık var üstümde hasta olmasam iyi işe gidip geliyorum başka da sıkıntı yok

Günaydın kızlar yeni dua listemiz hayırlı uğurlu olsun her bitis yeni bir başlangıç bizim için ben de çok hayal kırıklığına uğradım olmadığı için cok üzüldüm Allahım neylerse güzel eyler vardır bunda da bir hayır ama bize dua etmek nasip oluyorsa dualarimiz da elbet bir gün kabul olur Güzel bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…