- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Cnm allah kabul etsin ama bugun hülyanın günü dün benim günümdüDESIGNER27 semacım duanı şimdiden okudum canım.yarın toplantım var yoğun geçer akşamda yorgun olurum muhtemelen..hasta olduğum için türkçe mealini okumak zorunda kaldım.Rabbim kabul etsin inşallah..
Cnm pardon ya yenş dua listesinden bahsediyosun sen sanırım:) ben sonundan başlayonca okumaya farkettim kenzül arş için dedin sen ağZına sağlık cnm allah kabul etsinDESIGNER27 semacım duanı şimdiden okudum canım.yarın toplantım var yoğun geçer akşamda yorgun olurum muhtemelen..hasta olduğum için türkçe mealini okumak zorunda kaldım.Rabbim kabul etsin inşallah..
Senin tarih 15 Ekim yazıyo..yarın ayın 15 i.. Benmi yanılıyorum ya...Cnm allah kabul etsin ama bugun hülyanın günü dün benim günümdü
Eki Görüntüle 1657741
Dualarımızın kabulü için kenzül arş
Dua listemiz:
15.10.:DESIGNER27 (Sema)
16.10.: @HLYELA (Hülya)
17.10.: @deeploneliness (Özlem)
18.10.:pink love (Kübra)
19.10.: @-TubiSh- (Tuğba)
20.10.:LeYLa_21 (Leyla)
21.10.:E-brulim (Ebru)
22.10.: @Veson (Tuğba)
23.10.:minnta (Fulya)
24.10.: @Al_pi (Büşra)
Amin canım...sen meryem sûresini anladın sanırım..Cnm pardon ya yenş dua listesinden bahsediyosun sen sanırım:) ben sonundan başlayonca okumaya farkettim kenzül arş için dedin sen ağZına sağlık cnm allah kabul etsin
DESIGNER27
Benim direk kanamam oldu canm
hastanede yattım bırakmadılar,
Kan uyuşmazlığı olduğu için..
Şimdi kahverengi leke oluyo çok ayakta kaldığım yürüdüğüm zaman özellikle..
Bebeğe iyi diyorlar..
Evet 9 ay bu lekeyi gören varmış..
Rabbim sağlıkla doğurmamı nasip eder inşallah..
minnta
Şekerim geçmiş olsun..
moralini bozma.. akışına bırak.. pko illeti bırakmıyo insanı.. bak kavuştum ben bebeğime.. sen de kavuşacaksın.. sadece biraz sabır gerek.. Şu halime ben bile inanamıyorum bazen.. Hamilelik takvimi ekli profilime.. Hiçbi zaman olmayacak sanıyodum.. Rabbim nasip etti.. Dualara sarıl canım..
içi ferah tut olur mu..
Biz yanındayız . . .
Canımmm dünyanın sonumu cocugunun olmaması .. Niye bu kadar cok takıyorsun walla bak sen hasta olacaksın sonunda .. Kımse senı yargılamıyor hepimizde senın gibiyiz bakE-brulim dunden beri psikolojık savas verıyor ne yapacagını bile dusunemiyor bak @vesona cok mu bencılım diyor ikincide ısrar ederken .. Ben desen kendımı hıc yok yerden ümitlendırdım sonu husran oldu .. Sema pink hepmız aynıyız ama bu kadar uzuntu bu kadar strest hiç birimize iyi gelmez ailemiz var onlar için kendımıze ıyı bakmamız lazım .. Esım umutlanmasın dıye kac gundur kendımle savasıyorum onlar da bızımle üzülüyor ve emin ol ki boyle yaparak ailenide üzüyorsun..
İnşallah iyi gelir canım ve biraz toparlanırsın. Şükür gülüm bende iyiyim, sağolasın.Valla pek iyi değilim canım ama yarın işe gidecem.toplantım var.belki bana iyi gelir açılırım.. Yattıkça da insan kötü oluyor.. Umarım sende iyisin ebrucum...
Nasılsın canım?Merhaba kızlar
Rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin, zor bir imtihandan geçiyoruz ama Allah'ın izniyle birlikte atlatacağız.cocugumun olmamasi dunyanin sonu degil ama evet uzuntu veren bisey tabiki hepimiz uzuluyoruz buna,
hepimizin dertleri var hepimiz savas veriyoruz evlerimizde isyerimizde ,
ve burdada icimizi dokuyoruz,
ben oyle dusunuyorum,
esime ve aileme bende elimden geldigince az yansitip onlari uzmemeye calisiyorum
kendi acimi anlatmakla kimseyi uzmek yada kimsenin acisini kucumsemek degil niyetim sadece paylasmak istedim
umarim hepimiz kavusuruz bebeklermiZle kismetse hayirlisiysa saglikliysa....
İnşallah iyi gelir canım ve biraz toparlanırsın. Şükür gülüm bende iyiyim, sağolasın.
Nasılsın canım?
Rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin, zor bir imtihandan geçiyoruz ama Allah'ın izniyle birlikte atlatacağız.
Amin inşallah canım... Dert hiç bitmiyor ama bunada şükür. Beterin beteri var... Içimize atmamız yerine burada senin yaptığın gibi paylaşmak en doğrusu :)amin canım insallah dedigin gibi birbirimize destek olarak atlatacagiz, hepimizin baska baska da dertleri var bu bebek konusuna ilaveten bide onlarla ugrasiyoruz , allah caresiz dert vermesinde :)
Hoşgeldin canım :))selam kıslar....minnta naber cnm...
Hoşgeldin canım :))
Amin inşallah canım... Dert hiç bitmiyor ama bunada şükür. Beterin beteri var... Içimize atmamız yerine burada senin yaptığın gibi paylaşmak en doğrusu :)
Haklısın canım... Yaşamayan bilemez. Hakkınızda hayırlısı olsun. Dualarımız bizi dileklerimize ulaştıracak inşallah.canım benim cok saol, hepimiz anlatacagiz hepimiz birbirimize destek olacagiz, disarda bizi anlayanlar yok cunku
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Biraz kırgınlık var üstümde hasta olmasam iyi işe gidip geliyorum başka da sıkıntı yokİnşallah iyi gelir canım ve biraz toparlanırsın. Şükür gülüm bende iyiyim, sağolasın.
Nasılsın canım?
Rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin, zor bir imtihandan geçiyoruz ama Allah'ın izniyle birlikte atlatacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?