Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen öyle yapıyorum

Canım senin söylediklerın dogru olabılır ama sen dedim kendı yasadıklarını hep bize soyluyorsun bunlar bizi korkutuyor dedim .. Neyse işte prokaktın belki de 6 aydır yuksek bu doktor baktı sagolsunda ilac verdı .. Yok oyle su gibi akıntım zaten benım hep akıntım var regl donemı artar yogunlugu o kadar ..

Rastgele canım yani aşılama esnasında ultrasonla bakmıyor ama yumurtamın olduğu tarafta enjekte ederken hafif bir sızı hissediyorum. Ben en iyisi bir daha ki gidişimde doktora bunu sorayım tamam derse yapalım bari :)

İlaç verdi canım 3 gunde yarım tablet kullanacagım ilacta prınc kadar kac evzane gezdıkte zorla bulduk. :)

Neyse sorun bulunmuşya belkide dediğin gibi 6 aydır yüksek cnm ilaç ne verdi düşmesi için

Yok cnim olmadi . Sadece böyle bi ted sureci beklemiyordum sasirdim ve uzuldum. Ben mi acele ediyorum acaba ama 18.gunden bisey olmayacagini bilmesi lazim degilmi? Konusup soruncada oyle guzel anlatiyorki dr ne iyi adam diyorum ama böyle kafami karistirinca gozumden dustu. Bide ark bebegine hediye alacaktim resmen elim varmadi baktim baktim biraktim o minik pantiflere icin gitti resmen

Kıyamam merak etme biZde alacağız o minik patiklerden allahın izniyle

Aslinda cnm usg ile bakip nisan alıp ates etse daha iyi . Sen bi konus bende bu aydan sonra hsg dusunuyorum

İki tanede panterli (aslanlı) yakı aldım benim kullandıgım farklıydı görünce bunu eczanede panter gibi atladım

Biliyorum arkadaşımda kullanmıştı onu geceleri kullanılıyor galiba kullandığı ertesi ay hamile kalmıştı
Bana gece kullan demedi yada dedı ben unuttum şimdi attım ayy hadi bakalım darısı bana bize hsg cekılmıycem ben o eksık kalsın

İlaç verdi canım 3 gunde yarım tablet kullanacagım ilacta prınc kadar kac evzane gezdıkte zorla bulduk. :)
Şifa olsun gülüm :)

Kıyamam ben sana dök içini rahatla, yarın yeni bir güne uyanırsak Allah'ın izniyle her şey pozitif gelişsin bizler için...

Doktora ulaşıp neden 18. gün diye sorma imkanın var mı canım? En azından onun cevabı seni rahatlatır.

Aslinda cnm usg ile bakip nisan alıp ates etse daha iyi . Sen bi konus bende bu aydan sonra hsg dusunuyorum
Bencede öylesi daha mantıklı ama yapmıyor işte :/ Amaaaan hiç düşünmek istemiyorum aslında ama düşünmeden de olmuyor... Hayırlısı olsun canım, kaybedecek bir şeyin yok bence çektir :)

İki tanede panterli (aslanlı) yakı aldım benim kullandıgım farklıydı görünce bunu eczanede panter gibi atladım
Bende bugun sordum panterli yaki varmi diye almadim ama sordum isimi garantiye aldim bu digerinden 50 krs daha pahali demekki iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…