- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Aynen öyle yapıyorumRabbim hisslerini bosa cikarmasin canim, hayirli haberlerini aliriz insallah :)
Yok canim tekrarlamayacagim, negatif oldugunu biliyorum... Hormonlar yüzünden kafasi karismis olabilir :) zaten clomene basladim is isten gecti :)
Kendi kendimizi kandiriyoruz iste, umutlarimiz tükenmiyor...
Hadi hayirlisi canim, 2 yumosunda sana bebis getirsin insallah :)
Gülüm su cok önemli, biraz olsun icmeye calis yada bitki cayi falan ic en azindan...
Hayir olsun, ne korkusu ki?
Amin insallah ♥
Canim nasipten ötesi yok. Illaki stresten dolayi etkileniyordur ama Rabbim ol dedikten sonra stres viz gelir tirs gider...
Bak benim arkadasim gecen ay bana geldi (yaklasik 6 aydir deniyorlar) ve agladi cocugum olmuyor diye. Kendisini teselli ettim, rahatlatmaya calistim... Giderken bana "keske bende senin gibi rahat olabilsem, su stresten bir kurtulabilsem" dedi... simdi test yapmis - sonuc pozitif. Takdir-i ilahi iste, Rabbim istedikten sonra stres bile vesile olur :)
Hayirlisi olsun canim. Doktorunun iyi olmasina sevindim :)
Ne zaman cikacakmis sonuclarin?
Beyaz yalanhersey bebişler için
Canım senin söylediklerın dogru olabılır ama sen dedim kendı yasadıklarını hep bize soyluyorsun bunlar bizi korkutuyor dedim .. Neyse işte prokaktın belki de 6 aydır yuksek bu doktor baktı sagolsunda ilac verdı .. Yok oyle su gibi akıntım zaten benım hep akıntım var regl donemı artar yogunlugu o kadar ..Daha önce
cnm benim sen bana dün biraz kırıldın ama benimde böleydi işte prolaktin düşükten sonra yüksek kalınca hormonlarım bozulmuştu çünkü aynı benim yaşadıklarımı anlattın bide su gibi akıntın geliyormu adete doğru resmen su gibi kilodun ıslanıyormu?
Rastgele canım yani aşılama esnasında ultrasonla bakmıyor ama yumurtamın olduğu tarafta enjekte ederken hafif bir sızı hissediyorum. Ben en iyisi bir daha ki gidişimde doktora bunu sorayım tamam derse yapalım bari :)Bence 4cok fazla cnm başarı sansi dusuk zaten bide hsg siz yapılması bence sansi dahada azaltiyor.bide bisey sorucam spermi rastgelemi enjekte ediyo yoksa yumurtayi hedefliyor mu cnim . Hsg de co kaz rikanikkik varsa bile acilacak ve 3.dr tutmazda 4.cok daha rahat sonuc saglayabilr cnm. Ben bile düşünüyorum rahim filmini
İlaç verdi canım 3 gunde yarım tablet kullanacagım ilacta prınc kadar kac evzane gezdıkte zorla bulduk. :)Canım doktor işinin ehli aslında, oturduğum şehide herkes bu kliniği tercih ediyor, tanınmışlar... Bir daha ki gidişimde diyeceğim hap ile devam etmek istemediğimi bakalım ne diyecek.
Vakit kaybettim diye üzülüyorsun anlıyorum seni ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah senin için zaman su gibi akıp geçsin canım.
Incir den uzak dur canım, o da yükseltiyormuş prolaktini... Peki düşürmek için ne önerdi doktor?
Canını sıkan başka bir şey daha mı oldu?
Neyse sorun bulunmuşya belkide dediğin gibi 6 aydır yüksek cnm ilaç ne verdi düşmesi içinCanım senin söylediklerın dogru olabılır ama sen dedim kendı yasadıklarını hep bize soyluyorsun bunlar bizi korkutuyor dedim .. Neyse işte prokaktın belki de 6 aydır yuksek bu doktor baktı sagolsunda ilac verdı .. Yok oyle su gibi akıntım zaten benım hep akıntım var regl donemı artar yogunlugu o kadar ..
Yok cnim olmadi . Sadece böyle bi ted sureci beklemiyordum sasirdim ve uzuldum. Ben mi acele ediyorum acaba ama 18.gunden bisey olmayacagini bilmesi lazim degilmi? Konusup soruncada oyle guzel anlatiyorki dr ne iyi adam diyorum ama böyle kafami karistirinca gozumden dustu. Bide ark bebegine hediye alacaktim resmen elim varmadi baktim baktim biraktim o minik pantiflere icin gitti resmenCanım doktor işinin ehli aslında, oturduğum şehide herkes bu kliniği tercih ediyor, tanınmışlar... Bir daha ki gidişimde diyeceğim hap ile devam etmek istemediğimi bakalım ne diyecek.
Vakit kaybettim diye üzülüyorsun anlıyorum seni ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah senin için zaman su gibi akıp geçsin canım.
Incir den uzak dur canım, o da yükseltiyormuş prolaktini... Peki düşürmek için ne önerdi doktor?
Canını sıkan başka bir şey daha mı oldu?
KıyamamYok cnim olmadi . Sadece böyle bi ted sureci beklemiyordum sasirdim ve uzuldum. Ben mi acele ediyorum acaba ama 18.gunden bisey olmayacagini bilmesi lazim degilmi? Konusup soruncada oyle guzel anlatiyorki dr ne iyi adam diyorum ama böyle kafami karistirinca gozumden dustu. Bide ark bebegine hediye alacaktim resmen elim varmadi baktim baktim biraktim o minik pantiflere icin gitti resmen
Dostınex verdi ilk kez kullanacagımNeyse sorun bulunmuşya belkide dediğin gibi 6 aydır yüksek cnm ilaç ne verdi düşmesi için
Aslinda cnm usg ile bakip nisan alıp ates etse daha iyiRastgele canım yani aşılama esnasında ultrasonla bakmıyor ama yumurtamın olduğu tarafta enjekte ederken hafif bir sızı hissediyorum. Ben en iyisi bir daha ki gidişimde doktora bunu sorayım tamam derse yapalım bari :)
Bu ilac harika hemen prob ortadan kaldiracak cnmDostınex verdi ilk kez kullanacagım
Biliyorum arkadaşımda kullanmıştı onu geceleri kullanılıyor galiba kullandığı ertesi ay hamile kalmıştıDostınex verdi ilk kez kullanacagım
Kıyamammerak etme biZde alacağız o minik patiklerden allahın izniyle
Doru diosun valla aynen ama birbirimize çok yzak yerlerde oturuyoz:)))bütün topik hsg çekecek ANLAŞILAN bari hep beraber aynı yer gidelim indirim yaparlar belki toplu gidince
Bana gece kullan demedi yada dedı ben unuttum şimdi attımBiliyorum arkadaşımda kullanmıştı onu geceleri kullanılıyor galiba kullandığı ertesi ay hamile kalmıştı
Şifa olsun gülüm :)İlaç verdi canım 3 gunde yarım tablet kullanacagım ilacta prınc kadar kac evzane gezdıkte zorla bulduk. :)
Kıyamam ben sanaYok cnim olmadi . Sadece böyle bi ted sureci beklemiyordum sasirdim ve uzuldum. Ben mi acele ediyorum acaba ama 18.gunden bisey olmayacagini bilmesi lazim degilmi? Konusup soruncada oyle guzel anlatiyorki dr ne iyi adam diyorum ama böyle kafami karistirinca gozumden dustu. Bide ark bebegine hediye alacaktim resmen elim varmadi baktim baktim biraktim o minik pantiflere icin gitti resmen
Bencede öylesi daha mantıklı ama yapmıyor işte :/ Amaaaan hiç düşünmek istemiyorum aslında ama düşünmeden de olmuyor... Hayırlısı olsun canım, kaybedecek bir şeyin yok bence çektir :)Aslinda cnm usg ile bakip nisan alıp ates etse daha iyi. Sen bi konus bende bu aydan sonra hsg dusunuyorum
Bende bugun sordum panterli yaki varmi diye almadim ama sordumİki tanede panterli (aslanlı) yakı aldım benim kullandıgım farklıydı görünce bunu eczanede panter gibi atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?