Çok şükür yolunda canım .._Verda_ cnm napıyorsun? umarım hersey yolundadır merak ettim seni :)
Canım hsg çekmeden nsl aşılama yapıyorlar?? Ya tüpler tıkalıysa??Kızlar benim doktor bana 4 aşılama deneriz demişti sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Bende ilk başta 4 deneriz diyordum ama şimdi kararım biraz değişti, acaba üçüncüden sonra hsg mi çektirsem?
Aşılamadan bir ay önce düşük yaptım ya canım o yüzden hsg çekilmedim.Canım hsg çekmeden nsl aşılama yapıyorlar?? Ya tüpler tıkalıysa??
Türkiye'de herhangi bi yumurta takibinde bile, ilk olarak hsg'yi soruyorlar...
Nasıl yani sen hsg çekilmeden mi aşılama yaptırdınKızlar benim doktor bana 4 aşılama deneriz demişti sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Bende ilk başta 4 deneriz diyordum ama şimdi kararım biraz değişti, acaba üçüncüden sonra hsg mi çektirsem?
Çekilmedim canım doktor gerek duymadıNasıl yani sen hsg çekilmeden mi aşılama yaptırdın
Düşükten en az 6-7 ay sonra isterler hsg yi .. Yoksa istemezler 4. Dene derim ama sadece klomenle bu iş olmaz ya baska doktor bul yaptır iğneyle yada doktorunla konus bu konuyu oyle yaptırAşılamadan bir ay önce düşük yaptım ya canım o yüzden hsg çekilmedim.
Onu bende dusundum cnm ama bende ank gittim dr a devam edemedim desem diye dusundum cnm mevbur yalan soylicem zaten devletteki dr cok suratsiz .ank dr gittim ilac basladi kontrole geldim desem kizmaz heralde kizarsadacnm istersen adet bitince git bir Dr a ilaç kullandığını söyleme çünkü söylersen neden Dr Una gitmiyorsun diye hesap sorabilir sadece yumurta takibi yapmak istediğini söyle Dr a o seni yönlendirecektir bence en mantıklısı böyle
Varsa benden yanada helal olsun canim. Ins kavusuruz canim bugun cok yorgun kafamEstagfurullah canim, hakkim varsa helal olsun... Keske bebeklerimize kavussakta hic birimiz üzülmesek... Rabbim imtihanimizi imanimizdan büyük eylemesin
Hahaha bencede öyle de .. 11. Gününde git beni hep öyle cagırırdı doktorum 13. Günde cat. İğnesi verırdıOnu bende dusundum cnm ama bende ank gittim dr a devam edemedim desem diye dusundum cnm mevbur yalan soylicem zaten devletteki dr cok suratsiz .ank dr gittim ilac basladi kontrole geldim desem kizmaz heralde kizarsadaarkama done done gelirim
Canim uzulmeKızlar iyi haberlerle gelemedim malesefprolaktın yuksek cıktı bu engeller tedavımızı dedı bu ay ilaç verdi onu kullan dıger ay iğneye baslarız dedi .. Hayırlısı olsun artık bu ay da bos gececek bilsem gecen ay bos gecırdım gıderdım doktora en cok ona uzuldum bosa kürek cekiyormusum ya..
Kismete bakHahaha bencede öyle de .. 11. Gününde git beni hep öyle cagırırdı doktorum 13. Günde cat. İğnesi verırdı
Bosuna bir ayım gitti ona üzüldüm gecen ayda bostu ya ondan yoksa hayırlısı boyleymiş .. İlacı kullanayım dussunde prolaktın gerısını sonra dusunuruz .. Spontan hiç bişi olmuyoCanim uzulmesende bir dahaki ay baslarsin insallah. Gec olsun guc olmasinn cnm.yinede calisirsiniz spontan gekir belkide
Daha önceÇekilmedim canım doktor gerek duymadı
cnm benim sen bana dün biraz kırıldın ama benimde böleydi işte prolaktin düşükten sonra yüksek kalınca hormonlarım bozulmuştu çünkü aynı benim yaşadıklarımı anlattın bide su gibi akıntın geliyormu adete doğru resmen su gibi kilodun ıslanıyormu?Kızlar iyi haberlerle gelemedim malesefprolaktın yuksek cıktı bu engeller tedavımızı dedı bu ay ilaç verdi onu kullan dıger ay iğneye baslarız dedi .. Hayırlısı olsun artık bu ay da bos gececek bilsem gecen ay bos gecırdım gıderdım doktora en cok ona uzuldum bosa kürek cekiyormusum ya..
Beyaz yalanKismete bakdemetcigim alttanda bakiyo hem .ilac kullanip niye bosa kurek cekecekmisim demii belki demet drum verir igne hihhh yalan soylicem artık
Bence 4cok fazla cnm başarı sansi dusuk zaten bide hsg siz yapılması bence sansi dahada azaltiyor.bide bisey sorucam spermi rastgelemi enjekte ediyo yoksa yumurtayi hedefliyor mu cnim . Hsg de co kaz rikanikkik varsa bile acilacak ve 3.dr tutmazda 4.cok daha rahat sonuc saglayabilr cnm. Ben bile düşünüyorum rahim filminiKızlar benim doktor bana 4 aşılama deneriz demişti sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Bende ilk başta 4 deneriz diyordum ama şimdi kararım biraz değişti, acaba üçüncüden sonra hsg mi çektirsem?
Canım doktor işinin ehli aslında, oturduğum şehide herkes bu kliniği tercih ediyor, tanınmışlar... Bir daha ki gidişimde diyeceğim hap ile devam etmek istemediğimi bakalım ne diyecek.Düşükten en az 6-7 ay sonra isterler hsg yi .. Yoksa istemezler 4. Dene derim ama sadece klomenle bu iş olmaz ya baska doktor bul yaptır iğneyle yada doktorunla konus bu konuyu oyle yaptır
Vakit kaybettim diye üzülüyorsun anlıyorum seni ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah senin için zaman su gibi akıp geçsin canım.Kızlar iyi haberlerle gelemedim malesefprolaktın yuksek cıktı bu engeller tedavımızı dedı bu ay ilaç verdi onu kullan dıger ay iğneye baslarız dedi .. Hayırlısı olsun artık bu ay da bos gececek bilsem gecen ay bos gecırdım gıderdım doktora en cok ona uzuldum bosa kürek cekiyormusum ya..
Canını sıkan başka bir şey daha mı oldu?Varsa benden yanada helal olsun canim. Ins kavusuruz canim bugun cok yorgun kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?