Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar benim doktor bana 4 aşılama deneriz demişti sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Bende ilk başta 4 deneriz diyordum ama şimdi kararım biraz değişti, acaba üçüncüden sonra hsg mi çektirsem?

Canım hsg çekmeden nsl aşılama yapıyorlar?? Ya tüpler tıkalıysa??
Türkiye'de herhangi bi yumurta takibinde bile, ilk olarak hsg'yi soruyorlar...

Canım hsg çekmeden nsl aşılama yapıyorlar?? Ya tüpler tıkalıysa??
Türkiye'de herhangi bi yumurta takibinde bile, ilk olarak hsg'yi soruyorlar...
Aşılamadan bir ay önce düşük yaptım ya canım o yüzden hsg çekilmedim.

Nasıl yani sen hsg çekilmeden mi aşılama yaptırdın

Aşılamadan bir ay önce düşük yaptım ya canım o yüzden hsg çekilmedim.
Düşükten en az 6-7 ay sonra isterler hsg yi .. Yoksa istemezler 4. Dene derim ama sadece klomenle bu iş olmaz ya baska doktor bul yaptır iğneyle yada doktorunla konus bu konuyu oyle yaptır

Bu ay asılama yaptırınca tatile denk gelecek dıye korkuyordum bende ama Veson cum denk gelmiyor artık cunku bu ay free takılacagız .. İnşallah senınde denk gelmez canım

Onu bende dusundum cnm ama bende ank gittim dr a devam edemedim desem diye dusundum cnm mevbur yalan soylicem zaten devletteki dr cok suratsiz .ank dr gittim ilac basladi kontrole geldim desem kizmaz heralde kizarsada arkama done done gelirim

Kızlar iyi haberlerle gelemedim malesef prolaktın yuksek cıktı bu engeller tedavımızı dedı bu ay ilaç verdi onu kullan dıger ay iğneye baslarız dedi .. Hayırlısı olsun artık bu ay da bos gececek bilsem gecen ay bos gecırdım gıderdım doktora en cok ona uzuldum bosa kürek cekiyormusum ya..

Estagfurullah canim, hakkim varsa helal olsun... Keske bebeklerimize kavussakta hic birimiz üzülmesek... Rabbim imtihanimizi imanimizdan büyük eylemesin
Varsa benden yanada helal olsun canim. Ins kavusuruz canim bugun cok yorgun kafam

Onu bende dusundum cnm ama bende ank gittim dr a devam edemedim desem diye dusundum cnm mevbur yalan soylicem zaten devletteki dr cok suratsiz .ank dr gittim ilac basladi kontrole geldim desem kizmaz heralde kizarsada arkama done done gelirim
Hahaha bencede öyle de .. 11. Gününde git beni hep öyle cagırırdı doktorum 13. Günde cat. İğnesi verırdı

Canim uzulme sende bir dahaki ay baslarsin insallah. Gec olsun guc olmasinn cnm.yinede calisirsiniz spontan gekir belkide

Hahaha bencede öyle de .. 11. Gününde git beni hep öyle cagırırdı doktorum 13. Günde cat. İğnesi verırdı
Kismete bak demetcigim alttanda bakiyo hem .ilac kullanip niye bosa kurek cekecekmisim demii belki demet drum verir igne hihhh yalan soylicem artık

Canim uzulme sende bir dahaki ay baslarsin insallah. Gec olsun guc olmasinn cnm.yinede calisirsiniz spontan gekir belkide
Bosuna bir ayım gitti ona üzüldüm gecen ayda bostu ya ondan yoksa hayırlısı boyleymiş .. İlacı kullanayım dussunde prolaktın gerısını sonra dusunuruz .. Spontan hiç bişi olmuyo

Çekilmedim canım doktor gerek duymadı
Daha önce
cnm benim sen bana dün biraz kırıldın ama benimde böleydi işte prolaktin düşükten sonra yüksek kalınca hormonlarım bozulmuştu çünkü aynı benim yaşadıklarımı anlattın bide su gibi akıntın geliyormu adete doğru resmen su gibi kilodun ıslanıyormu?

Bence 4cok fazla cnm başarı sansi dusuk zaten bide hsg siz yapılması bence sansi dahada azaltiyor.bide bisey sorucam spermi rastgelemi enjekte ediyo yoksa yumurtayi hedefliyor mu cnim . Hsg de co kaz rikanikkik varsa bile acilacak ve 3.dr tutmazda 4.cok daha rahat sonuc saglayabilr cnm. Ben bile düşünüyorum rahim filmini

Düşükten en az 6-7 ay sonra isterler hsg yi .. Yoksa istemezler 4. Dene derim ama sadece klomenle bu iş olmaz ya baska doktor bul yaptır iğneyle yada doktorunla konus bu konuyu oyle yaptır
Canım doktor işinin ehli aslında, oturduğum şehide herkes bu kliniği tercih ediyor, tanınmışlar... Bir daha ki gidişimde diyeceğim hap ile devam etmek istemediğimi bakalım ne diyecek.

Vakit kaybettim diye üzülüyorsun anlıyorum seni ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah senin için zaman su gibi akıp geçsin canım.

Incir den uzak dur canım, o da yükseltiyormuş prolaktini... Peki düşürmek için ne önerdi doktor?

Varsa benden yanada helal olsun canim. Ins kavusuruz canim bugun cok yorgun kafam
Canını sıkan başka bir şey daha mı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…