Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

BİRAZ YORUCU BİR YÖNTEM AMA EN AZINDAN BOŞUNA GEBELİK TESTİ YAPMAN GEREKMİYOR O AÇIDAN AZ MALİYETLİ TESTLERE VERDİĞİM PARA OVUALSYON TESTLERİ BİLMEMNE:)
Evet cnm biraz sabır işi ama ben alıştım artık rutine bağladım az değil10 aydır ölçüyorum düşün.bunkadar ay ovulasyon testi yaptığımı düşün ne kadar para dökerdim artık

Evet cnm biraz sabır işi ama ben alıştım artık rutine bağladım az değil10 aydır ölçüyorum düşün.bunkadar ay ovulasyon testi yaptığımı düşün ne kadar para dökerdim artık
AYNEN CNM ÖLE VALLA ÇOK DÜZENLİ ADETTE ASLINDA HİÇ GEREK YOK BEN MESELA İLK GEBE KALMADAN ÖNCE EVLENMEDEN BİLE ÖNCE HEP NOT EDERDİM ADETLERİMİ OZAMAN AKILLI TELDE YOK:) HERZAMAN 26 GÜNDE 1 ŞAK DİE OLURDUM.GEBE KALMAK İSTEDİĞİMDE NETTEN BAKTIM YUMURTLAMA HESABINA BİLMİYODUM ÇÜNKÜ HİÇ ADET GÜNÜMDEN 14 Ü ÇIKARDIM 12.GÜN BENİM YUMURTLAMA GÜNÜMMÜŞ 11.GECESİ İLİŞKİYE GİRDİM SONRA O GECENİN SABAHI BİZ EŞİMLE YURT DIŞINA ÇIKTIK TATİLE ORDA ÇOK YORULDUK GEZDİK HİÇ İLİŞKİ FELAN OLMADI ORADAN BİLİYORUM TEK GECELİK İLİŞKİYLE HAMİLE KALDIM.SONRA ÖĞRENİNCE DEDİM NE KOLAY OLDU.SENMİSİN ÖLE DİYEN RESMEN NAZAR ETTİM KENDİMİ:)

B
benin de adetler çok uzun değil düzenli de sayılır ama yine de insan gözü ile Yum çatladığını görünce rahatlıyorsun sonra Çalışmalara da ara vermek istersen ara veriyorsun falan o yönden benim işime yaradı bu ateş olayı

evet en cok sınır oldugum o oldu, hem ayrilmak istiosun hem iliski kuruosun , ben kavga etsek esimle iliski yasayamiorum ya, 10 haftalik bebise yazik oldu
Bende cnm totoyu dönerim esim sarilana kadar temas bile etmem. Yani hem ayriliyor hem korunuyor hemde hamile kaliyor sansa bak bee. Gitti bebek cok uzuldum

İlaçlara ben kendim de başlarsın dedin ya o Yüzden dedim cnm sadece gidersen 18. Gün Yum Çatladı mı acaba sorusu kafandan kalkar o kadar
Aynen canim ama bi devlet hast gidicem cunku burda bi tane ozel hast var kacinci gunu gitsemki cnm fikrin varmi

Maalesef klomen artık benim vücut cevap vermiyor ben bunu anladım kist yapıyor
Olabilirr cnm. Banada serephone veriyor bu pco lara daha iyiymis sanirim. Sende igne ted olacaksin o zmn :/ ignelerde cok pahali

Aynen canim ama bi devlet hast gidicem cunku burda bi tane ozel hast var kacinci gunu gitsemki cnm fikrin varmi
cnm istersen adet bitince git bir Dr a ilaç kullandığını söyleme çünkü söylersen neden Dr Una gitmiyorsun diye hesap sorabilir sadece yumurta takibi yapmak istediğini söyle Dr a o seni yönlendirecektir bence en mantıklısı böyle

Bu ay Sırada hsg var Hayırlısı bakalım
Hsgden sonra hamile kalanlar cok bakarsin prensesinin kardesi hemen diger ay gelir :)
Daha gecenlerde hsgden sonra hamile kaldim yazmisti bir arkadas.

Hsgden sonra hamile kalanlar cok bakarsin prensesinin kardesi hemen diger ay gelir :)
Daha gecenlerde hsgden sonra hamile kaldim yazmisti bir arkadas.
Inşallah cnm ya şimdi beni hsg tarihi gerginliği sardı 28 Ekim yarım gün 29 Ekim tatil 30 Ekim de tatil olma olayı varmış seçimlerden dolayı benim bat 21-23 Ekim arası regl 7 gün Sürer umarım tatile denk gelmez

Hemen reglin ertesi günü mü yapiliyor canim? Yani belirli bir günü var mi ki

Bende cnm totoyu dönerim esim sarilana kadar temas bile etmem. Yani hem ayriliyor hem korunuyor hemde hamile kaliyor sansa bak bee. Gitti bebek cok uzuldum

aynen cnm
valla ya , bizim bi takla atmadıgımız kalıo :)
valla gitti bebiş bende üzüldüm cok etkilendim bu olaydan ama o

Bu ay Sırada hsg var Hayırlısı bakalım

hadi hayırlı haberler alırsın insallah cnm
benimde bi ay sonra hsg , bu ay tedaviyi tekrar uygulaycagız eger yine tutmassa önümüzdeki ay hsg 'yi mutlaka cekelim dedi doktorum
korkuyorum ama yaptırınlar korkulacak bişi yok diyorlar bakalım hayırlısı insallah

insallah güzel sonuclar alırsın cnm hem hsg 'den sonra hamile kalan çok var diye duydum,
kardeş gelir belki yavruna önümüzdeki ay :)

Bende korkuyorum ama yapacak birşey yok onu da aradan çıkartmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…