aminnnnnnnnnn kızTopik sessiz .. Arka arkaya regl gelince bizlere umutsuzluk çöktüher ay bir kişi hamile oluyor .. İnşallah kalanların hepside aynı anda hamile olur
Amin..Yüreğine diline sağlık canim bu gun de tam yumurtlama gunume denk geldi Allah cumlemizin dualarını kabul etsin ins.@deeploneliness C'n duanı okudum Rabbim kabul etsin
Her ay bir kisi cok az en az 3er 3er hamis kalsak ne guzell olur demiiiTopik sessiz .. Arka arkaya regl gelince bizlere umutsuzluk çöktüher ay bir kişi hamile oluyor .. İnşallah kalanların hepside aynı anda hamile olur
Duanı okudum canım ..Amin..Yüreğine diline sağlık canim bu gun de tam yumurtlama gunume denk geldi Allah cumlemizin dualarını kabul etsin ins.
Her ay bir kişi 3. Ay her kişiHer ay bir kisi cok az en az 3er 3er hamis kalsak ne guzell olur demiiihayirlisi olsunda
Cnm duanı okudum allah kabul etsin inşallahhh......Amin..Yüreğine diline sağlık canim bu gun de tam yumurtlama gunume denk geldi Allah cumlemizin dualarını kabul etsin ins.
Duanı okudum canım ..
Cnm duanı okudum allah kabul etsin inşallahhh......
Ağzına saglik canim amin ins.Duayi okudim kizlar. Allah hayirli olani nasip etsin
Yeni sökülmüş gibi duruyor reglin canım sen daha iyi bilirsin tabiKizlarrr fikrinize ihtiyacim varbenim yarin 5.gunum ama hep leke leke geliyordu reglim dinden beri cogaldi acaba ilaca baslamasammi yarin baslamam lazim serephone (klomen) ? Kafa karisik
Umarım Yum spermle buluşurAmin..Yüreğine diline sağlık canim bu gun de tam yumurtlama gunume denk geldi Allah cumlemizin dualarını kabul etsin ins.
Bu ay iki oldu ya kızlar tubish ve minta belki yarın da designerden güzel haber alırız üç olurHer ay bir kisi cok az en az 3er 3er hamis kalsak ne guzell olur demiiihayirlisi olsunda
Cnm yoğun geldiği günü ilk gün sayacaksın benim öle olmuştu sormuştum doktora lekeleri sayma dedi yoğun olan gün ilk günmüşKizlarrr fikrinize ihtiyacim varbenim yarin 5.gunum ama hep leke leke geliyordu reglim dinden beri cogaldi acaba ilaca baslamasammi yarin baslamam lazim serephone (klomen) ? Kafa karisik
Cnm ben. Yarın test yapmayacağım aldım bugun ezcaneden pazartesi olmam lazım olmaz isem bikaç gün öle yapıcam kırmızılardan daha mutsuz ediyo test beni sonra günlerce ağlıyorumBu ay iki oldu ya kızlar tubish ve minta belki yarın da designerden güzel haber alırız üç olur
Kırmızı leke 1. Gün kahverengi lekeli günleri sayma de ne dedi önemli olan oKizlarrr fikrinize ihtiyacim varbenim yarin 5.gunum ama hep leke leke geliyordu reglim dinden beri cogaldi acaba ilaca baslamasammi yarin baslamam lazim serephone (klomen) ? Kafa karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?