Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Arkadaşlar bu aralar sık gelemiyorum buraya gelsemde gelismeleri okuyorum burda oldugumu hissettirmek icinde begen i yapiyorum :) ama dua listesinin foto sunu cektim.sirasiyla okuyorum. Rabbim dualarimizi kabul etsin.

Kizlarrr fikrinize ihtiyacim var benim yarin 5.gunum ama hep leke leke geliyordu reglim dinden beri cogaldi acaba ilaca baslamasammi yarin baslamam lazim serephone (klomen) ? Kafa karisik

Kizlarrr fikrinize ihtiyacim var benim yarin 5.gunum ama hep leke leke geliyordu reglim dinden beri cogaldi acaba ilaca baslamasammi yarin baslamam lazim serephone (klomen) ? Kafa karisik
Yeni sökülmüş gibi duruyor reglin canım sen daha iyi bilirsin tabi

Cnm yoğun geldiği günü ilk gün sayacaksın benim öle olmuştu sormuştum doktora lekeleri sayma dedi yoğun olan gün ilk günmüş

Bu ay iki oldu ya kızlar tubish ve minta belki yarın da designerden güzel haber alırız üç olur
Cnm ben. Yarın test yapmayacağım aldım bugun ezcaneden pazartesi olmam lazım olmaz isem bikaç gün öle yapıcam kırmızılardan daha mutsuz ediyo test beni sonra günlerce ağlıyorum

Kırmızı leke 1. Gün kahverengi lekeli günleri sayma de ne dedi önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…