Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@DESIGNER27 cnm sıra sende keşke bir test patlatsan da sevindirsen bizi.

Sanırım herkes tek tek hamile kalacak bir ben kalacağım arkanızdan bakalalan
Delimisin kızım inşallah yavrularımıza kardeş gelecek tuğbişim..umutsuzluk yok canım...Allâh herşeye kadirdir unutma...

Önce şu fikri kafandan at ve rahatla.. Çok şükür bir yavrumuz var.Biliyorum elde değil ama lütfen çocuğa bağırma...bizimkisi stres kaynaklı mutlaka nazlı 2.ci bebişler gelecek canım...2.kez anne olacağız...Lütfen rahat ol şu yalan dünyada kendini bu kadar sıkmaya gerek yok... Sabır, şükür ve dua tuğbacım...her kapıyı açar....

minnta Rabbim sağlıkla kucağına
almayı da nasip etsin.. Seninle benim sorunumuz aynıydı, malum pko... Gebe kalamıyoduk, bak gördün mü nsl...
Peş peşe gebe kaldık.. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.. Hep dua'mdasınız...

cnm cok saol amin cnm insallah :)
aaa neler görüyorum cnmmmmm
cokkk sevindm hayırlı olsun bebegin rabbim tamamına erdirsin cnm
önce keseyi sonra kalp atısını sonrada saglıkla hayırlısı ila bebegin kucagına almayı nasip etsin rabbim cnm bnm
darısı bizlere inşşş bizde kavusuruz melelklerimize cnm

Veson bende öyle düşünüyordum hep ama öyle olmayacak bak gör hepimizde o güzel haberlerı alacagız tek tek cıft ft sanırım duygusallık günü bugün sende

allah razı olsun cnm rabbim bebeginizi size bagışlasın onu kucagınıza alamayı basip etsin darısı bizlere olsun inşşşş yakın zamanda

Cnm lütfen güçlü olmaya çalış seni çok iyi anlıyorum ama elimizden hiç bişi gelmiyorki inş tüplerde ufak bi tıkanıklık vardır ve hsgde açılır hemen arkasından bebiş gelir inş...

Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız kendimi ütüye verdim belliki hormonlar gidip geliyor.rabbim isteyen herkesi çok bekletmez inşallah bu Sürecin sabrını verir inşallah

Deep cnm ara vermeyi düşünmüyorum bu hsg geçen ay çekilmesi gerekiyordu ve bu aya kaldı.korkunun ecele faydası yok bir şekilde bunu aradan çıkartmam gerek designer in dediği gibi belki tıkanıklık var ve ben aylardır Boşa Kürek çekiyorum

Rabbim yüzlerimizi en kısa zamanda güldürsün neyseki güzel haberler alıyoruz:))

amin amin cnm cok saol güzel dileklerin için
rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin insallah cnm :)

evet cnm hsg'ni bi an önce cektir hiçbişey yoktur bence ama içini,n rahat etmesi bile cok onemli

senden de güzel haber duyacagız tüm arkadaslardanda insallah

Delimisin kızım inşallah yavrularımıza kardeş gelecek tuğbişim..umutsuzluk yok canım...Allâh herşeye kadirdir unutma...
Veson bende öyle düşünüyordum hep ama öyle olmayacak bak gör hepimizde o güzel haberlerı alacagız tek tek cıft ft sanırım duygusallık günü bugün sende
Kızlar çok Haklısınız şimdi daha iyiyim evet Rabbim bizlere de verecek rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah

kızlar tahminlerime göre 5 ekimde yumurtladım , o gün kasıgımda agrı vardı ve ilişki sırasında agrı hissetmiştim
sonra biliosunuz annem hasta olunca ankaraya gitmiştim
o gün rahimde böyle ısırık gibi batma gibi bi acı hissetmiştim ,
10 ekimde yani döllenmeden 5 gün sonra , onun yerleşme oldugunu düşünüyorum su an

amin amin cnm cok saol güzel dileklerin için
rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip etsin insallah cnm :)
sagol cnm bnm daha gecen gün neler konuşuyoduk üzülürdun cnm bakbebegin o zaman seninleymiş sana tutunuyomuş cnm bnm :) allahtan umut kesilmez cnm bnm
b uay neler yaptınız belirtin var mıydı eşin sen ne kullandınız

Kızlar şuan iş için hijyen kursundayım kendimde çok tuhaflık var ya adet oldum ama kasığımda batma var ya sanki içimde bi kalp var pıt pıt atıyor ayyy saçmalıyorum gene
Cnm en iyisi bir test Yap Kurtul bu soru işaretlerinden evet üzerine görenleri duyuyoruz ama bu çok nadir oluyordur zannedersem keşke öyle bir şey olsa bir test yap bence yoksa acaba deyip duracaksın(

Çok güzel düşünmüşsün canım eminim eşinde çok sevinecek :) artık tepkisi anlatırsın bize :)

Kızlar şuan iş için hijyen kursundayım kendimde çok tuhaflık var ya adet oldum ama kasığımda batma var ya sanki içimde bi kalp var pıt pıt atıyor ayyy saçmalıyorum gene
Canım Vesonun dediği gibi yap bir test emin ol. Keşke üstüne görme olsa da bir güzel haber de senden alsak.

Nasıl bir gripse hala atlatamadın
Şükür gülüm iyiyim bende... Bende kendimi veson gibi temizliğe vurdum :)

Kızlar çok Haklısınız şimdi daha iyiyim evet Rabbim bizlere de verecek rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
Heh şöyle toparlan bitanem, her şey yoluna girecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…