Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm yoğun geldiği günü ilk gün sayacaksın benim öle olmuştu sormuştum doktora lekeleri sayma dedi yoğun olan gün ilk günmüş
Yogun ve kirmizi lekeyi 1 dedim ve dun gottim dr a cnm buna gore yarin 5.gunum başlıcam ilaca bu ay ben hamile kalirsam herkes her kosulda hamile kalir . Kafamda o kadar sorular varki

Yogun ve kirmizi lekeyi 1 dedim ve dun gottim dr a cnm buna gore yarin 5.gunum başlıcam ilaca bu ay ben hamile kalirsam herkes her kosulda hamile kalir . Kafamda o kadar sorular varki
Hiç belli olmaz cnm ya ne olacağı inşallah önümüzdekş ay sen verirsin güzel haberleri

Hiç belli olmaz cnm ya ne olacağı inşallah önümüzdekş ay sen verirsin güzel haberleri
Oyle ama birden fazla risk aldim cnm bu ted icin. Hayırlısı olsun kendimi uzmicem . Sende bencede erken yaoma cnm insan cok bozuluyor cikmayinca. Ark gebekik tsti yaoti gönderdi tek cizgi Allahim ona bile kendim gibi üzüldüm ddim Allahim bana yine tek cizgiyi gosterdin

Aynen cnm ben geçen ay aşılama bile yapmadım yapamadan kırmızılar geldi zaten sonra çok ağlıyorum en az 2 gün geciksin adetim öle yapıcam söz verdim kendime şimdi sen kaçtane ilaç içiceksşn günde 1 mi 2 mi klomen gibi 5 günmü kullanıcan

Umarım Yum spermle buluşur
Ins. canim ama benim yum da bu kadar kalın duvarlar kocamin spermleri de bu kadar ıh mıh olunca is yarı yolda kalıyor keciboynuzu bir ise yarar umarım bu ay

@deeploneliness canım duanı okudum Rabbim kabul etsin, tez vakitte hayırlısıyla bedeninde birden fazla kalp attırsın :)

DESIGNER27 H HLYELA kızlar bugün temizlenince sizin de dualarınızı tekrarladım.

Ve hepimiz adına da dua ettim, Rabbim hayırlısıyla meleklerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin.

Ins. canim ama benim yum da bu kadar kalın duvarlar kocamin spermleri de bu kadar ıh mıh olunca is yarı yolda kalıyor keciboynuzu bir ise yarar umarım bu ay
Biz de bir ara Keçiboynuzu kürü kıllandık bilmiyorum faydası oldu mu spermlere ama bebek gelmedi o kesin yani umarım size bebişi getirir

Biz de bir ara Keçiboynuzu kürü kıllandık bilmiyorum faydası oldu mu spermlere ama bebek gelmedi o kesin yani umarım size bebişi getirir
Veson biraz anlatsana insanın çocuğunun olması nasıl bir şey? Anne olmak nasıl bir şey? Karnında kıpırtılarını hissetmek, meleğinin kokusunu içine çekmek... Nasıl bir koku acaba o? Kuzunun sana anne demesi? Ben bunları hiç hayal edemiyorum, sen yaşamışsın ve Allah'ın izniyle tekrar yaşayıp bu duygularını tazeleyeceksin arkadaşım...

Hani bir söz var ya anlatılmaz yaşanır abartısız Dünya'nın en güzel duygusu en güzel hissi ama bir o kadar da zor.ayağına taş gelsin gözünden YAŞ gelsin istemezsin hele anne deyişi o anne dedikçe yüreğinin Yağı erir.hamile iken zaten daha birkaç haftalıkken Başlıyor hareketler ama sen hissetmiyordum ilk Başlarda ultrasonda görüyorsun falan o orda kıpır kıpır ama sen hissetmiyorsun çok garip.sonra hissetmeye başlıyorsun hatta bazen görüyorsun karnında onun hareketleri ile karnın da oynuyor çok mucize birşey Rabbim sizlere de isteyen herkese de tattırsın inşallah çok bekletmesin rabbim

Evet cnm klomen gibi gunde iki sabah aksam 5gun. Yarins abah baslicam cnm. Bencede cnm bende hep gecmesini bekliyorum zor olsada yoksa daha cok üzülüyor insan ve yine umut oluyo adet olmadim daha diye.

Çok güzel anlatmışsın canım sağ ol... Rabbim hepimize hayırlısıyla tez vakitte yaşatsın inşallah.

Kızlar kızlar Nasılsıniz bakalım ben nerdeyse hastaneye gidecektim aşırı kanamam oldu gün boyunca ayağa kalmakta zorlandım çok şükür şimdi azaldı resmen düşük yaptım sanki..

Kizlar zeytin yagli suya ne zamanlarda oturuyorduk

Kızlar kızlar Nasılsıniz bakalım ben nerdeyse hastaneye gidecektim aşırı kanamam oldu gün boyunca ayağa kalmakta zorlandım çok şükür şimdi azaldı resmen düşük yaptım sanki..
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…